![]()  | 
| 
 Saygısızlık derecesinin yükselmesi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Saygısızlık derecesinin yükselmesi (/showthread.php?tid=8339)  | 
Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - HisseT - 29-04-2018 Yapılan saygısızlık ortada ...Oyun son günlerde bu gibi olaylar la çok sık karşı karşıya gelmeye başladı. Bu gibi olaylar karşısında yönetimin cezai işlemleri biraz daha ağırlaştırması gerektiğini düşünüyorum..Başı dara düşen azıcık sıkışan küfüre sarılır olmuş. Biz bu oyunları stres atmak için oynuyoruz,birisi gelip bizlere küfür etsin diye değil. Hanlık yönetimlerine de gereken ilgiyi gösterdikleri için teşekkür ediyorum... Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - IBLIS - 29-04-2018 İnsan ırkı ve magron ırkına desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Ait olduğu hanlık yönetimininde gereğini yaptığı için kendilerine ayrı olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Oyun yönetimine de gerekli ticket atılmıştır. Umarım hak etmiş olduğu cezai işlem uygulanır. Tekrar teşekkür ederim İyi geceler See me off Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - -Khan- - 29-04-2018 (29-04-2018, Saat: 01:42)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapılan saygısızlık ortada ...Oyun son günlerde bu gibi olaylar la çok sık karşı karşıya gelmeye başladı. +1 , Bu gibi olaylar artmaya başladı yaptırımların artması lazım dediğiniz gibi Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - Ice Storm - 29-04-2018 Şuraya insanlar eğlenmeye stres atmaya geliyor. Abilerimiz ablalarımız ve bizden yaşça küçük kardeşlerimiz var bunlara saygı duymayan insanların olması ne yazık... Oyunun oyun olduğunu unutup böylesi kelimeler kullananlar kim olursa olsun ceza almalı. Gerçekten çok üzücü bir durum. Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - pinardi - 29-04-2018 malesef o mağarada bende vardım ve yapılan hakaretlere bende seyirci kaldım açıkcası hem yapılan hakaret için hemde çekişmenin verdiği sıcaklıkla küfür edilen oyuncu arkadaşımıza sahip çıkmadığım için kendi adıma özür dilerim.sizlerinde dediği gibi buraya stres atmaya gelip daha çok strese girmemiz ehiç gerek yok açıkcası çok çekişmeli ve eğlenceli geçen bir mağara bizede zehir oldu.bizler arkadaşımız yapılan küfürleri daha sindirememişken ve hala konuyu unutamamışken içimizden olması bizi dahada yaraladı. ben kendim adına müdahale etmeyip belki de küfüre devam etmesinde cesaret verdiğim için Se me off karakteri ile oynayan arkadaştan özür dilerim.umarım bu tarz olaylar son bulur ve bizde daha saygılı ve stressiz bir ortamda oyunu oynar tekrar yeni arkadaşlıklar ediniriz. Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - -SaHRaa- - 29-04-2018 tamam 1 dalınır 2 dalınır 3 dalınır sen bunu resmen alışkanlık haline getirdin kardeşm koskoca eşşek kadar infomuza yazdık kristal görevim var kmseye dalmam die zaten kmseye dalmıyorum sen her daldıgında karşında pot bile basmıyorumki sen hala inadına dalıosun ha şunuda bu forumda bunu okuyan herkes tekrar okusun ne sana o ettiğim küfüre pişmanım nede başka bişeye hiçte sorun değil altı üstü bu bir oyun tamam ağır küfür ettiğim konusunda haklısınız eyvallah ama hiç pişman değilim ne hanlıktan atıldım icin üzgünüm nede başka olan şeyler icin oyunuma bakar oyunumu oynarım herkeste yoluna bakar büyük hunlar hanlıgı olmasada olur benm icin birtek oraya bağlı birisi değilim sanada gelnce özür dilemiyorum ama suçumu kabul ediyorum hadi şmdi eyvalllahh Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - Leo - 29-04-2018 (29-04-2018, Saat: 20:47)StyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tamam 1 dalınır 2 dalınır 3 dalınır sen bunu resmen alışkanlık haline getirdin kardeşm koskoca eşşek kadar infomuza yazdık kristal görevim var kmseye dalmam die zaten kmseye dalmıyorum sen her daldıgında karşında pot bile basmıyorumki sen hala inadına dalıosun ha şunuda bu forumda bunu okuyan herkes tekrar okusun ne sana o ettiğim küfüre pişmanım nede başka bişeye hiçte sorun değil altı üstü bu bir oyun tamam ağır küfür ettiğim konusunda haklısınız eyvallah ama hiç pişman değilim ne hanlıktan atıldım icin üzgünüm nede başka olan şeyler icin oyunuma bakar oyunumu oynarım herkeste yoluna bakar büyük hunlar hanlıgı olmasada olur benm icin birtek oraya bağlı birisi değilim sanada gelnce özür dilemiyorum ama suçumu kabul ediyorum hadi şmdi eyvalllahhKardeşim senin annen yok mu? sanane istediği gibi dalar ağlıcaksan oynama.Mağara ya giriyorsun sonra niye daldı diyiyorsun olmaz böyle.Daldı diye aile ye sövmek nedir ya gerçekten saygısızlık ötesi birşey bir de haklıymışsın gibi yazıyorsun. Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - IBLIS - 29-04-2018 https://www.dwar.gen.tr/instance_stat.php?instance_id=2022404&server_id=1 Açta mağara istatistiğine bir bak utanmaz. Başa baş gidiyor. Kimin kazanacağı belli değil. Sana izin versem 35 kristal, mağarayı siz kazanmıştınız. Ne konuşuyorsun sen hala? Birde haklı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Bunu bir kenara bıraktım seni 100 defada kesmiş olsam benim aileme dil uzatma hakkını sana vermez. Edepsizliğin lüzumu yok. Ayrıca senden özür falan bekleyen yok. Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - HisseT - 30-04-2018 (29-04-2018, Saat: 20:47)StyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tamam 1 dalınır 2 dalınır 3 dalınır sen bunu resmen alışkanlık haline getirdin kardeşm koskoca eşşek kadar infomuza yazdık kristal görevim var kmseye dalmam die zaten kmseye dalmıyorum sen her daldıgında karşında pot bile basmıyorumki sen hala inadına dalıosun ha şunuda bu forumda bunu okuyan herkes tekrar okusun ne sana o ettiğim küfüre pişmanım nede başka bişeye hiçte sorun değil altı üstü bu bir oyun tamam ağır küfür ettiğim konusunda haklısınız eyvallah ama hiç pişman değilim ne hanlıktan atıldım icin üzgünüm nede başka olan şeyler icin oyunuma bakar oyunumu oynarım herkeste yoluna bakar büyük hunlar hanlıgı olmasada olur benm icin birtek oraya bağlı birisi değilim sanada gelnce özür dilemiyorum ama suçumu kabul ediyorum hadi şmdi eyvalllahh Kardeşim sen herhalde terbiye ve ahlak konusunda ailenden yada okuduğun okuldan bir nebzede olsa bir şeyler kapamamışsın.Sana oyunda zede,gülle,ayna atmak ,saldırmak vs vs her şey bu bir savaş oyunu ve onur alanlarıda strateji işidir seni 1 değil 50 kerede kesseler sen bunu bile bile giriyorsun o alana.Kimse senin görevine saygı duymak zorunda değil sen 35 kırmızı topladığında takımına 105 puan kazandırırsın..Her şeyi kenara bıraktım baştada yazdığım gibi ne kadar kesilirsen kesil küfür EDEMEZSİN!!!! Birde gelmişsin pişkince yorum atıyorsun..Dua et seninle aynı ırkta değilim ama emin ol şu yaptığın yorumdan sonra seni orada barındırmayacak arkadaşların olduğuna da inanıyorum ve bu yaptıklarından sonra halen daha konuşmaya,buraya yorum atmaya geleceksen hiç uğraşma ben sana özelden discord atayım aynı şekil bizim hanlığımızın bir misafiri ol bir konuşalım bakalım seninle o zaman da böyle konuşabilecek misin? Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - Ice Storm - 30-04-2018 ya birader bir halt yedin bari pişkin pişkin yazma şuraya seni uyarmışlar orada küfür ederken üstüne bide haklıymışsın gibi buraya yorum yapıyorsun . Seni bende uyardım ailevi küfür etme hiçbir zaman diye. Senin annen bacın yok mu saygısız terbiyesiz olabiliyorsun bu kadar rahat. Yönetimin ceza vermesini bekliyoruz hayırlısıyla...  |