Dragons War Forum
Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! (/showthread.php?tid=7520)

Sayfalar: 1 2

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - burber - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 19:48)Brevis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:41)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: siz hiçbir şey söylemiyorsunuz boş konuşan da sizsiniz sürekli o olmuyor bu olmuyor bayamıyoruz sunak gelmiyor, gelmiyordu gerekli konuları yazdık düzeltildi bizimkiler bozuldu bir tek pikachu yorum yaptı mert gibi hiçbiriniz sesinizi çıkartmadınız şimdi boşa zıplamayın gerekli düzenlemeleri yönetim yaptı. sunak çalışmıyor diyorsun daha madalyan bile yok yönetim uzun zaman hiçbir şey yapmadı kimse ağzını açmadı inlerinden çıkmadı şimdi bir ton şey yapmaya başladı malikane-sunak-petler-yaylar ne oluyorsa bir anda yönetim çalışmıyor denmeye başlandı! Adamları da yaptıkları işten pişman etmeyin.
Ben hiçbir zaman yönetim çalışmıyor demedim bu oyunu oynuyorsam beğendiğim içindir , ikinci olarak sunakların gelmediğini veya size erken geldiğini görmem için bende madalya olması gerekmiyor birazcık aklını kullanarak mukayese edebilirsin (ki bunu adminler bile söylediler). Ben her durumda her haksızlığa karşı sesimi yükseltirim , konulara salça olmak için forum dolaşmıyorum , tabi siz de böyle yapıyor değilsiniz (!) , burda şikayetim adminler çalışmıyor değil gözümün önünde arkadaşım arena döndü saavaşı kazansalar bile arenayı kaybedeceklerdi çünkü küreleri sayılmadı , süper vuruşları çalışmıyor (yine gözlerimle gördüm ki insan ırkının o savaş özelinde çalışıyordu) attığı ticketa gelen cevaplar baştan savar cinsten olduğu için ve açılmadığı için yeni ticket atamadı ve foruma yazdı. Ben de destek oluyorum. eğer varsa senin de bir sıkıntın belirt ve destek olalım . Demişsin ya gerekli düzenlemeleri yönetim yaptı. Tabi ki yaptı ancak yine telkinler üzerine. Bizim işimiz telkin etmek onların işi düzeltmek ben işimi yapıyorum onlar da işini yapıyor. Sen de işine bak olur mu ?
senin yaptığın tek şey demagoji yapıp kendinizi eziklemek yenilgilere bahane bulmak başka bir şey değil bizim de kaç savaş sunaklarımızın gelmediği oldu dövüşe girer girmez sunakları gelen magronlar da oldu insanlar da sadece 103 muazzam savaşa girmişsin senin tam 4 katın muazzam savaşım var benim madem magronların sunaklarının gelmediklerinden o kadar eminsin buyur gel arada platoya da takip et bakalım neler oluyormuş.

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - B A B Y - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 19:53)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:48)Brevis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben hiçbir zaman yönetim çalışmıyor demedim bu oyunu oynuyorsam beğendiğim içindir , ikinci olarak sunakların gelmediğini veya size erken geldiğini görmem için bende madalya olması gerekmiyor birazcık aklını kullanarak mukayese edebilirsin (ki bunu adminler bile söylediler). Ben her durumda her haksızlığa karşı sesimi yükseltirim , konulara salça olmak için forum dolaşmıyorum , tabi siz de böyle yapıyor değilsiniz (!) , burda şikayetim adminler çalışmıyor değil gözümün önünde arkadaşım arena döndü saavaşı kazansalar bile arenayı kaybedeceklerdi çünkü küreleri sayılmadı , süper vuruşları çalışmıyor (yine gözlerimle gördüm ki insan ırkının o savaş özelinde çalışıyordu) attığı ticketa gelen cevaplar baştan savar cinsten olduğu için ve açılmadığı için yeni ticket atamadı ve foruma yazdı. Ben de destek oluyorum. eğer varsa senin de bir sıkıntın belirt ve destek olalım . Demişsin ya gerekli düzenlemeleri yönetim yaptı. Tabi ki yaptı ancak yine telkinler üzerine. Bizim işimiz telkin etmek onların işi düzeltmek ben işimi yapıyorum onlar da işini yapıyor. Sen de işine bak olur mu ?
senin yaptığın tek şey demagoji yapıp kendinizi eziklemek yenilgilere bahane bulmak başka bir şey değil bizim de kaç savaş sunaklarımızın gelmediği oldu dövüşe girer girmez sunakları gelen magronlar da oldu insanlar da sadece 103 muazzam savaşa girmişsin senin tam 4 katın muazzam savaşım var benim madem magronların sunaklarının gelmediklerinden o kadar eminsin buyur gel arada platoya da takip et bakalım neler oluyormuş.

Boş üstüne boş yapıyorsun hocam.. Kimsenin emeğine söylediğimiz bir şey yok.. Manipülasyondan başka bir şey yapmıyorsun.. Platoya iniyoruz merak etmeyin.. Sunaklar geleli sanırsınız 6-7 ay oldu insanların muazzam dövüş sayılarına laf etmeye başladınız.. Harika bir yorum yeteneği ve gözlem tebrik ederim, iyi oyunlar dilerim..

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - burber - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 20:13)KomandanteK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:53)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: senin yaptığın tek şey demagoji yapıp kendinizi eziklemek yenilgilere bahane bulmak başka bir şey değil bizim de kaç savaş sunaklarımızın gelmediği oldu dövüşe girer girmez sunakları gelen magronlar da oldu insanlar da sadece 103 muazzam savaşa girmişsin senin tam 4 katın muazzam savaşım var benim madem magronların sunaklarının gelmediklerinden o kadar eminsin buyur gel arada platoya da takip et bakalım neler oluyormuş.

Boş üstüne boş yapıyorsun hocam.. Kimsenin emeğine söylediğimiz bir şey yok.. Manipülasyondan başka bir şey yapmıyorsun.. Platoya iniyoruz merak etmeyin.. Sunaklar geleli sanırsınız 6-7 ay oldu insanların muazzam dövüş sayılarına laf etmeye başladınız.. Harika bir yorum yeteneği ve gözlem tebrik ederim, iyi oyunlar dilerim..
kimsenin emeğine bir şey dediğiniz yok mu? savaşları sunak ve bug yüzünden kaybetmiş gibi yapıp acitasyon yapıyorsunuz insan ırkının sunak ile zafer aldığını söylüyorsunuz bariz bir şekilde.
Daha da bir şey demiyorum biraz daha pikachu ile yakın durun da her iki tarafa eşit yaklaşmak adil olmak nasıl oluyormuş sizlere anlatsın.

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - -Bacchus- - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 20:19)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 20:13)KomandanteK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Boş üstüne boş yapıyorsun hocam.. Kimsenin emeğine söylediğimiz bir şey yok.. Manipülasyondan başka bir şey yapmıyorsun.. Platoya iniyoruz merak etmeyin.. Sunaklar geleli sanırsınız 6-7 ay oldu insanların muazzam dövüş sayılarına laf etmeye başladınız.. Harika bir yorum yeteneği ve gözlem tebrik ederim, iyi oyunlar dilerim..
kimsenin emeğine bir şey dediğiniz yok mu? savaşları sunak ve bug yüzünden kaybetmiş gibi yapıp acitasyon yapıyorsunuz insan ırkının sunak ile zafer aldığını söylüyorsunuz bariz bir şekilde.
Daha da bir şey demiyorum biraz daha pikachu ile yakın durun da her iki tarafa eşit yaklaşmak adil olmak nasıl oluyormuş sizlere anlatsın.
Bir de böyle bizden daha yakınmış gibi konuşuyorsun ya çok tav oluyorum. Merak etme biz her iki tarafın da hakkını gözetiyoruz ırkınızdaki büyük savaşçılara hak ettiği saygıyı gösteriyoruz ama ne yazık ki sen onlardan biri değilsin. Bükemediğimiz bileği öpmesini de biliriz size yapılan bir haksızlığa karşı beraber direnmesini de. Hayaller üzerinden konuşmuyoruz insanlar sürekli haksız zafer alıyor demiyoruz çok sefer hakkınızla yendiğiniz olmuştur. Bizim söylediğimiz bugün yapılan savaşta ırkınızın oyuncuları emek sarf etmiştir ancak kazandıkları galibiyet şaibeli ve haksızdır. Bundan ötürü hak talep ediyoruz ve sen gelip manipülasyon yapıyorsun.

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - Admins - 03-03-2018

(01-03-2018, Saat: 19:09)KomandanteK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın adminler ve oyun yöneticileri.. Bir hizmet işi vermektesiniz lütfen güzel verin..

Oyunda oluşan buglardan, oyun yönetiminin oyuncuları dinlememesinden, oyuna yönetimin yeterli özeni göstermemesinden aşırı şikayetçiyim..

1 haftadır başarımlarım derecelendirmede infomdan 10 fazla görünüyor ikisinden biri hatalı düzeltilmesi talebiyle ticket attım.. Her sabah 5 te yenilenir derecelendirmeye kaydedilir dediniz - ki bunu ben de biliyorum - düzeltilmedi.. ticketa tekrar cevap yazdım 2 gündür dönen yok.. Süper vuruşlar maçın ortasında bozuluyor, bütün strateji çöp oluyor dümdüz vurmaya başlıyoruz.. Meslek kasarken başarısız elde etme birkaç gün önceye kadar sorun devam ediyordu şimdi ne bilmiyorum.. vs vs.. Bug üstüne bug ticket atacağım mevcut ticketıma cevap vermediğiniz için yenisini atamıyorum.. 

En son şunu yaşadım
https://www.dwar.gen.tr/instance_stat.php?instance_id=1814311&finish=0
Bu arenada küre verdik son dövüşü kaybettik, çıktık kürelerimiz de sayılmamış skor 5-0 gözüküyor.. 200 onurun derdine düştüm çok doldum arkadaşlar.. Lütfen biraz daha özen.. İlginiz için şimdiden teşekkürler...

- Arena onurlarınız gönderilmiştir (200 onur).

- Başarı puanınız ile alakalı sorun devam ediyorsa, kontrolleri ve çözümü destek sistemi üzerinden gerçekleştirebiliriz.

Keyifli oyunlar.

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - KILL THE HUMAN - 03-03-2018

(01-03-2018, Saat: 20:19)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 20:13)KomandanteK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Boş üstüne boş yapıyorsun hocam.. Kimsenin emeğine söylediğimiz bir şey yok.. Manipülasyondan başka bir şey yapmıyorsun.. Platoya iniyoruz merak etmeyin.. Sunaklar geleli sanırsınız 6-7 ay oldu insanların muazzam dövüş sayılarına laf etmeye başladınız.. Harika bir yorum yeteneği ve gözlem tebrik ederim, iyi oyunlar dilerim..
Dinine küfreden müslüman olsa burber arkadaşım yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi her kazandığımız savaştan sonra foruma konu açıp ağlayan kendimi ezikleyen acıtasyon yapan sen değilmiydin yanlışmı hatırlıyorum ?

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - burber - 03-03-2018

(03-03-2018, Saat: 13:38)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 20:19)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kimsenin emeğine bir şey dediğiniz yok mu? savaşları sunak ve bug yüzünden kaybetmiş gibi yapıp acitasyon yapıyorsunuz insan ırkının sunak ile zafer aldığını söylüyorsunuz bariz bir şekilde.
Dinine küfreden müslüman olsa burber arkadaşım yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi her kazandığımız savaştan sonra foruma konu açıp ağlayan kendimi ezikleyen acıtasyon yapan sen değilmiydin yanlışmı hatırlıyorum ?

savaşa multi sokarsak siz de yazabilirsiniz

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - --Berxwedan-- - 03-03-2018

bu arenadan sonra biz de şaşırdık küre bırakmadan mı savaş yaptık acaba ayıp oldu o kadar bekledik de diye düşündük. nitekim oyun hatasıymış zaten. super vuruş olayına gelince sadece magronlarda değil insan ırkında da bu hata mevcut. benim başıma gelmedi ama bazı arkadaşlar bundan dert yanıyorlardı ve ilgili yerlere şikayette bulundular. buraya yazmanız güzel tabii ki ama bütün bir ırka kıyak geçiliyor diye yazmanız hoş değil, ben de bayma oranlarından hoşnut değilim, magronlar fazla bayıyor gibi geliyor ama bunu her fırsatta dillendirmiyorum. bakın burada da dillendirmedim  Smile