Dragons War Forum
Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. (/showthread.php?tid=740)

Sayfalar: 1 2 3

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - burber1907 - 04-01-2017

(04-01-2017, Saat: 03:01)Wayfear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Piyasada kömür yok cidden görev nasıl bitecek ?

Depolayan arkadaşlar için mi etkinlikler ?

Görev zor yaparsınız anlarım da, mağara olmuyor olandan da 1-2 kömür çıksa tüm oyun görevini nasıl yapacak yönetim ?

ÖYLE DEME ONLAR LUAN ALACAK! 7 KÖMÜRE 70 ALTIN İSTEYENLER 3 KRİSTALE 30 ALTIN İSTEYENLER METALİN TANESİNE 10 ALTIN İSTEYENLER VAR. YARATIK KES OTURMA WAYFEAR GÜN 3-4 LEVEL FIRSATÇILARI ZENGİN ETME GÜNÜDÜR.

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - Wayfear - 04-01-2017

Piyasa bozuluyor diye goblin gelmiyor.

3 kristal , 7 kömür isteyen etkinlik sanki piyasayı hiç etkilemiycek . Kömürü nerden çıkaram ben maden mi açam feo ya he ?

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - Jeyzi - 04-01-2017

Şu eventi düzeltin Allah aşkına ya görev yaparak buz ayısı mı alınır ya ! Topladığımız kar topları ne olacak insanın emeğine girmek bu kadar mı basit ? Yeter her eventte bişey çıkıyor bi düzen yok bişey yok düzeltin şu eventi kar toplarıyla alalım eski oyunda da bu böyleydi yeni yeni saçma sapan görevler çıkartıyosunuz oyunda binlerce oyuncu var sanki hiç bişey bulunmuyor zaten emeğimizi verip alabilceğimiz bişey olsun her eventte parası olan kazanıyor böyle saçmalık olmaz oyundan soğutuyorsunuz resmen yeter ya.

(04-01-2017, Saat: 03:24)firat1095 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu eventi düzeltin Allah aşkına ya görev yaparak buz ayısı mı alınır ya ! Topladığımız kar topları ne olacak insanın emeğine girmek bu kadar mı basit ? Yeter her eventte bişey çıkıyor bi düzen yok bişey yok düzeltin şu eventi kar toplarıyla alalım eski oyunda da bu böyleydi yeni yeni saçma sapan görevler çıkartıyosunuz oyunda binlerce oyuncu var sanki hiç bişey bulunmuyor zaten emeğimizi verip alabilceğimiz bişey olsun her eventte parası olan kazanıyor böyle saçmalık olmaz oyundan soğutuyorsunuz resmen yeter ya.

kar topuyla binek almaktansa görev yaparak almak daha mantıklı.

(04-01-2017, Saat: 03:25)burber1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2017, Saat: 03:24)firat1095 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu eventi düzeltin Allah aşkına ya görev yaparak buz ayısı mı alınır ya ! Topladığımız kar topları ne olacak insanın emeğine girmek bu kadar mı basit ? Yeter her eventte bişey çıkıyor bi düzen yok bişey yok düzeltin şu eventi kar toplarıyla alalım eski oyunda da bu böyleydi yeni yeni saçma sapan görevler çıkartıyosunuz oyunda binlerce oyuncu var sanki hiç bişey bulunmuyor zaten emeğimizi verip alabilceğimiz bişey olsun her eventte parası olan kazanıyor böyle saçmalık olmaz oyundan soğutuyorsunuz resmen yeter ya.

kar topuyla binek almaktansa görev yaparak almak daha mantıklı.

Arkadaşım neresi mantıklı eski oyunda da bu böyleydi binlerce insan oynuyordu. Üstelik Wolverine admin kendisi bana 12k kar topu ve büyülü kar tanesi karşılığında alınacak dedi bu mu mantıklı insan kandırıyolar resmen ayıptır yemin ederim, ben ona güvenerek 14k kar topu topladım kaç haftada toplanıyor haberin var mı kim verecek hesabını ?

(04-01-2017, Saat: 03:28)firat1095 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2017, Saat: 03:25)burber1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kar topuyla binek almaktansa görev yaparak almak daha mantıklı.

Arkadaşım neresi mantıklı eski oyunda da bu böyleydi binlerce insan oynuyordu. Üstelik Wolverine admin kendisi bana 12k kar topu ve büyülü kar tanesi karşılığında alınacak dedi bu mu mantıklı insan kandırıyolar resmen ayıptır yemin ederim, ben ona güvenerek 14k kar topu topladım kaç haftada toplanıyor haberin var mı kim verecek hesabını ?

ben daha etkinliği bitirmeden 60 altın harcadım daha da gidecek gibi şimdi değiştirirlerse ben ne yapacam? ayrıca 14k kar topunu 3-4 levellerden başka toplayan olmaz küre krııyoruz meslek kasmamız gerekiyor bir de onun ile mi uğraşıcaz?

(04-01-2017, Saat: 03:39)burber1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2017, Saat: 03:28)firat1095 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım neresi mantıklı eski oyunda da bu böyleydi binlerce insan oynuyordu. Üstelik Wolverine admin kendisi bana 12k kar topu ve büyülü kar tanesi karşılığında alınacak dedi bu mu mantıklı insan kandırıyolar resmen ayıptır yemin ederim, ben ona güvenerek 14k kar topu topladım kaç haftada toplanıyor haberin var mı kim verecek hesabını ?

ben daha etkinliği bitirmeden 60 altın harcadım daha da gidecek gibi şimdi değiştirirlerse ben ne yapacam? ayrıca 14k kar topunu 3-4 levellerden başka toplayan olmaz küre krııyoruz meslek kasmamız gerekiyor bir de onun ile mi uğraşıcaz?

Zaten zor olsun diye 12k kar topu toplanıyordu eski oyunda ne demek bir de onunla mı uğraşıcaz uğraşanlar alsın işte madem böyle yapacaklar ne diye 12k kar topu toplayın dedi admin onu anlamadım, sen görev bitmeden 60 altın harcamış olabilirsin bende 14k kartopunu 2 haftada topladım oyunda hiç bişey yapmadım başka, bu emek ne olacak 60 altın diyorsun hâlâ ben iki haftada 60 altının mislini kasarım. Ben demiyorum zaten şuan para harcayanlarında hakkını yesinler ama madem böyle olacaktı niye yanlış bilgilendiriyorlar 1. aşamada kar topu birikimi yapmanızı öneririz diye not düşmüşler empati kur benim emeğim ne olacak 14k kar topunu dövüşte mi kullanayım şimdi ? Ben kimsenin haklarına girmelerini zaten istemiyorum madem böyle bi yanlış yaptılar gelen çarşıyada koysunlar madalyonu kaç kar topu karşılığına olursa olsun bilemicem artık ama insanların haklarına girmesinler.

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - rikka - 04-01-2017

(04-01-2017, Saat: 03:50)firat1095 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2017, Saat: 03:39)burber1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben daha etkinliği bitirmeden 60 altın harcadım daha da gidecek gibi şimdi değiştirirlerse ben ne yapacam? ayrıca 14k kar topunu 3-4 levellerden başka toplayan olmaz küre krııyoruz meslek kasmamız gerekiyor bir de onun ile mi uğraşıcaz?

Zaten zor olsun diye 12k kar topu toplanıyordu eski oyunda ne demek bir de onunla mı uğraşıcaz uğraşanlar alsın işte madem böyle yapacaklar ne diye 12k kar topu toplayın dedi admin onu anlamadım, sen görev bitmeden 60 altın harcamış olabilirsin bende 14k kartopunu 2 haftada topladım oyunda hiç bişey yapmadım başka, bu emek ne olacak 60 altın diyorsun hâlâ ben iki haftada 60 altının mislini kasarım. Ben demiyorum zaten şuan para harcayanlarında hakkını yesinler ama madem böyle olacaktı niye yanlış bilgilendiriyorlar 1. aşamada kar topu birikimi yapmanızı öneririz diye not düşmüşler empati kur benim emeğim ne olacak 14k kar topunu dövüşte mi kullanayım şimdi ? Ben kimsenin haklarına girmelerini zaten istemiyorum madem böyle bi yanlış yaptılar gelen çarşıyada koysunlar madalyonu kaç kar topu karşılığına olursa olsun bilemicem artık ama insanların haklarına girmesinler.

Kesinlikle katılıyorum  madem böyle bir şey vardı hem haberlerde hemde yılbaşı cekilişindeki yayında neden bas bas kar yığını toplayın dendi? Bizim emeğimiz ne olacak?

kar yığını toplamadan ayıyı arkadan mı ittireceksiniz!!! adamlar görevleri de yapın dedi ileride kullanın ayıyı kar toplarını kasaya koyup çıkarınca süresi sıfırlanır

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - DEKA - 04-01-2017

Oyuna girish kapalı))