![]() |
5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama (/showthread.php?tid=695) |
Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - --DiLKeM-- - 30-12-2016 http://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=2169981 Bu ne saçma bi etkinliktir. Moroglu halde 20 tp verdi 100 tane kessek 2 k tp verecek. Bi öncekinde bi bu kadar aldık ağaçlardan. Hiç yoktan o zaman 5 gümüş veriyordu morog parası çıkıyordu. 2 k tp alacak kadar ne verecek sonunda merakla bekliyorum. Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - burber1907 - 30-12-2016 (30-12-2016, Saat: 04:28)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tecrübe vermesin ne demek merak ediyorum bu nasıl bir zihniyet ? size katılıyorum exp versin, benim düşüncem en azından takım ile kesilirse daha iyi olabilir. Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - DeucalioN - 30-12-2016 Oyun yönetimi yaptığınız çok ayıp oldu. yaratıklardan düşen parayı 9 gümüşten 4 gümüşe düşürmekle. verilen bir hak tekrar alınmaz. bu size olan güvenimizi sarsmaktadır Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - --DiLKeM-- - 30-12-2016 (30-12-2016, Saat: 04:28)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tecrübe vermesin ne demek merak ediyorum bu nasıl bir zihniyet ? Yanlış anlamayın ama bu nasıl bir sokak ağızıdır dalga geçer gibi bi cevap ? Siz bu oyunda muhafızlık yapmış birisiniz. Bu tarz konuşma yorum yapmak yakışmıyor size. Olay var ama olayın sonunda ne ödül alacağımız belli değil ne garip değilmi ? Ödülün ne olduğunu bilelim seçim yapalım. boş yere 2-3 k tp alıpta sonunda eli boş kalmayalım. Yada yılbaşı süprizi mi ödül ? Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - Gıllı Ali_kullanılmayan - 30-12-2016 (30-12-2016, Saat: 06:00)-MaNiSa TaRZaNı- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30-12-2016, Saat: 04:28)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tecrübe vermesin ne demek merak ediyorum bu nasıl bir zihniyet ? +++ Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - MidnightBluee - 30-12-2016 Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar ; Etkinlik farkındaysanız olay olarak geçiyor bu zamana kadar Volfer olayı Kaçakçı Olayı olsun bu olayların her bir kesim yaptığınızda exp geliyor dimi bunuda öyle düşünün. Ve şunu söylemek istiyorum fedakarlık yapmadan bazı şeylere ulaşamazsınız her güzel şeyin arkasında yapılmış fedakarlıklar oluyor. Bu gerekçe ile bu olayın tp vermesinde sakınca görülmüyor şu durumu ele alıcak olursak oyun içerisinde tpyi kapatalım herkez onur kassın? Bu doğru bir düşünce değil unutmayınki oyunda onur ve tecrübe diye iki bölüm var ve ikiside birbirinden önemlidir aslında burda onur kasmak isteğen oyuncu için biz oyun içerisindeki tecrübeleri kapatamayız bunu böyle bilinmesini rica ediyorum. Konuya ek olarak Event denilince süpriz hediyeler sonunda elde ediyorsunuz bu adı üstünde süpriz olmasından dolayı bu elde ediceğiniz şeyleri merak ederek eventti tamamlamanız gerekli ki zaten alıcağınız hediyeleri orda sizlerle paylaşılmış. Burda karar size kalıyor eğer diyorsanız eventten yararlanayım sonuna kadar sonundaki süpriz hediyeleri almaya hak kazanmış olurum.Verilen görevleri yerine getiriceksiniz. Eğer ben uğraşmam diyorsanızda bu sefer fedakarlık yapıp diğer işlerinize devam ediceksiniz.Burda zorunlu birşey mevcut değil herşey sizin insiyatifinize kalıyor.Son zamanlarda etkinliklerin artması sebebiyle zaten çogunuz büyük faydalar sağladınız bu etkinliklerden.Her etkinliğin yerine kadar faydası olacaktır.Bu yüzden eğer faydasından yararlanmak istiyorsanız karar size kalıyor. Keyifli oyunlar iyi günler dilerim. Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - VuralTR - 30-12-2016 4 Level Tp Almak İstemeyen Arkadaşlara Taktik Bende Bunu Bir Arkadaşımdan Ögrendim Biraz Masraflı 3 level phadd alın savaş baslatin siz savaşa girmeden atın O sekilde kesin hem canı 3levellik sekilde gelir hem Ustunuzu çıkarıp girerseniz blokta kesersiniz fazla tp almamis olursunuz 100adette 5 altin Para gelecek 100phad ise 10 Altın Yapiyo Masrafiniz sadece 5 Altın Olacakki tp Almamak isteyen Kişiler Buna Razı Olsun Teşekkürler ... Sadece Bir Öneri... Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - hC - 30-12-2016 Öncelikle herkese merhabalar, Bu tp almak istemiyoruz diyen arkadaşları hiç anlayabilmiş değilim. Almak istemiyorsanız katılmazsınız olur biter. Pişman olma düşünceniz var anladığım kadarıyla , o halde kaybedeceklerinizi göze alın. Sızlanmak yerine kendi kararınızı verin. Ya o tpyi göze alıp etkinliğe katılın ya da tp almak istemiyorum deyin benim gibi sonucuna da katlanın. Yok yere suç atacak yer aramaya gerek yok. Herkese iyi oyunlar , iyi eğlenceler dilerim. Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - Themis - 30-12-2016 Merhaba, Öncelikle etkinlik yaratık kesme etkinliği ve yaratıkların TP vermeme gibi bir durumu yok. Ödül kazanmak ya da sürpriz hediye kazanmak isteyenler devam eder, istemeyenler bırakabilirler. Oyun içerisinde belirlediğiniz "onur kasmak" stratejisi sizin vermiş olduğunuz bir karardır. Bu kararınıza karşı 2 yaratık kesme 3 toplama etkinliği olduğunu da görmezden gelmemenizi rica ederiz. Herkesin düşüncesi, fikri ve önerisini mümkün olduğunca yapmaya çalışıyoruz ve sanırım bu artık "benim dediğim olacak" durumuna gitmeye başladı. Oyunu sadece bir kesim oynamıyor arkadaşlar ve biz en adil, en uygun olan şekle çevirerek yapıyoruz her şeyi. Teşekkürler. Cvp: 5 Aşamalı Etkinlik Serisi - 5.Aşama - MGG - 30-12-2016 Yaratığın canının çok fazla olduğunu düşünüyorum.Onun dışında güzel bi etkinlik. |