Dragons War Forum
ESKİ PLATO SAVAŞLARI - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: ESKİ PLATO SAVAŞLARI (/showthread.php?tid=6862)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - -BraveHearT- - 17-01-2018

O zihniyettekilerin karşıda 1 kişi olsa bile endarg attığını gördüğüm için ben akıllanacaklarını sanmıyorum özerk bir savaş alanı güzel olabilir sadece bileğe bakan. Tamam bu sefer binek atılmıyor diye o arkadaşlar gelemeyecek memnun kalmayacaklar biliyorum ama yapacak bir şey yok.

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - conqueror - 17-01-2018

https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16421494

dakika 50 olmuş bulunmakta anlık olarak

verdiğim hasar 500 

ejder iksiri 2  alalyla zarar görmezlik et çorbası 

bunların hepsi 3-5 onur için olmak durumunda mı 

ama merak etmeyin ilerliyen vakitlerde de bu böyle devam ederse 3-5 onur için bu efekler şart olacak öyle görünüyor.

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - --KARADUL-- - 17-01-2018

ALLAH AŞKINA BIZIKLAtMAYIN OYUN KURALLARINI BU KADAR BASKI YAPMAYALIM OYUN YÖNETİMİNE

kurnazlığın bu kadarı da fazla.

1) Arenada anlaşmalı oluyor arena az dönüyor mabede uğrayan yok diye küre mabede alındı sayı düşürüldü sonuç arena hiç dönmüyor ağlayan ağlayana.
2) Satranç Taşları: piyon düşüyor sadece elimde 40 tane 50 tane var set toplanmıyor diye ağladık yönetim piyonla alımı açtı sonuç çift kömür set 45 altın dediğim zaman dolandırıcı oldum geçen gün tehdit edildim feo ya yazdıklarımı yayanlayacakmış arkadaş. revrat galmahar zermeh linge gidince 4-5 altın masrafım var. hesaplayın zararı set atmazsa eğer.
3) Kırılmazlık: oyunda donmalar kopmalar oluyor itemlerimiz kırılıyor diye yönetim tarafından iyi niyetle başlayan konu şimdi kırılmazlık gelsinde itemlerimiz kırıılmadan onur kasalıma dönüştü. yok böyle bedavacılık ne anladık oyunun verdiği zevkten "bilgisayar oyunlarında oyun hilesinin kodu kaçtı biliyonmu" aha buna dönüştü bu kırılmazlık.
6) şimdide sessizlikte morok ve binek atılması. her iki tarafında kullandığı muazzam olmaya yakın atılması konusu. atmazsan atmam? yada atarsam neyle karşılarım? bırakında bu soruları içimizde yaşayalım sessizliğe gitmenin bedeli olsun. bedelsiz onur kasmanın ne anlamı kalıyor heyecan vermeyecekse neden oynayalım ne anlamı kalıyor.

Şimdi bu yazdıklarım işimize gelmeyecek biliyorum ama öz eleştiri yapmaz isek sonuç hep kötüye gidiyor yazdıklarım yanlış ise söyleyin.

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - conqueror - 17-01-2018

(17-01-2018, Saat: 17:11)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ALLAH AŞKINA BIZIKLAtMAYIN OYUN KURALLARINI BU KADAR BASKI YAPMAYALIM OYUN YÖNETİMİNE

kurnazlığın bu kadarı da fazla.

1) Arenada anlaşmalı oluyor arena az dönüyor mabede uğrayan yok diye küre mabede alındı sayı düşürüldü sonuç arena hiç dönmüyor ağlayan ağlayana.
2) Satranç Taşları: piyon düşüyor sadece elimde 40 tane 50 tane var set toplanmıyor diye ağladık yönetim piyonla alımı açtı sonuç çift kömür set 45 altın dediğim zaman dolandırıcı oldum geçen gün tehdit edildim feo ya yazdıklarımı yayanlayacakmış arkadaş. revrat galmahar zermeh linge gidince 4-5 altın masrafım var. hesaplayın zararı set atmazsa eğer.
3) Kırılmazlık: oyunda donmalar kopmalar oluyor itemlerimiz kırılıyor diye yönetim tarafından iyi niyetle başlayan konu şimdi kırılmazlık gelsinde itemlerimiz kırıılmadan onur kasalıma dönüştü. yok böyle bedavacılık ne anladık oyunun verdiği zevkten "bilgisayar oyunlarında oyun hilesinin kodu kaçtı biliyonmu" aha buna dönüştü bu kırılmazlık.
6) şimdide sessizlikte morok ve binek atılması. her iki tarafında kullandığı muazzam olmaya yakın atılması konusu. atmazsan atmam? yada atarsam neyle karşılarım? bırakında bu soruları içimizde yaşayalım sessizliğe gitmenin bedeli olsun. bedelsiz onur kasmanın ne anlamı kalıyor heyecan vermeyecekse neden oynayalım ne anlamı kalıyor.

Şimdi bu yazdıklarım işimize gelmeyecek biliyorum ama öz eleştiri yapmaz isek sonuç hep kötüye gidiyor yazdıklarım yanlış ise söyleyin.

onur hiç kasılmıyor hiç anlatamıyorum herhalde bunları kendi aramızda halletmemiz gerekiyorda anlaşamıyoruz neymiş efendim istediğimi yaparım bunu diyenler zamanında onurunu kasmış kişilerdir arkasını hiç düşünmeden oynayanlar var bu oyunda onlar yüzünden biz nasıl kasıcaz onurumuzu

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - LouieLouie - 17-01-2018

Com serverinde şu an hala var mı bilmiyorum ama günün belli saatlerinde ırkların savaşarak onur kasmaları için portallar açılıyordu. Orlufya görevinde 500 yıl geriye giden arkadaşlar yeri belki hatırlar. Orada (1-5) - (6-10) leveller kendi aralarında dövüşerek onur kasıyorlardı. Bu tarz bir şey getirilebilir onur kasılması için. Onur alanlarının sadece kırılmazlık esnasında hareketlenmesinin önüne geçip oyunu her an canlı tutabilecek bir uygulama olabilir.

Ama bu getirilirse kırılmazlıklar getirilmemeli diye düşünüyorum çünkü hafta içi her gün bu portala girip hafta sonu da kırılmazlıkta talaar yapacak bir sürü oyuncu olacak. Bu da 11 level açılmadan oyunun yarısının savaş uzmanı olup oyunun dengesinin bozulmasına neden olabilir.

Saygılarımla...

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - Hollyrage - 17-01-2018

https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16425349&stat=1&server_id=0

göz fiyatlarının da ucuzlamasıyla endargı alan arkadaşlar platoda her dövüşte endarg salıp blokta takılıyor ne kadar kolay oluyor dimi böyle dövüşler Big Grin ben savaslara girip endarg karşısında iksir içerken çok zevk alıyorum mesela. tabi binek atmak serbest ona bir lafım yok ama ciddi anlamda platoda onur alamıyoruz. Muazzam dövüşe giriyorum misal verdiğim hasar 5k aldıgım onur 500-800 falan cünkü morok ve binek kesiyoruz platoda. Bu konuda bilinçli oyuncu cok az malesef.

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - faceless - 17-01-2018

(17-01-2018, Saat: 18:29)Logan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16425349&stat=1&server_id=0

göz fiyatlarının da ucuzlamasıyla endargı alan arkadaşlar platoda her dövüşte endarg salıp blokta takılıyor ne kadar kolay oluyor dimi böyle dövüşler Big Grin ben savaslara girip endarg karşısında iksir içerken çok zevk alıyorum mesela. tabi binek atmak serbest ona bir lafım yok ama ciddi anlamda platoda onur alamıyoruz. Muazzam dövüşe giriyorum misal verdiğim hasar 5k aldıgım onur 500-800 falan cünkü morok ve binek kesiyoruz platoda. Bu konuda bilinçli oyuncu cok az malesef.

attıgınız dövüsün nasıl basladıgını sayayım isterseniz tırtıl isimli oyuncuya ayleke kahve ve cihankys üçü birden dalıyor daha sonra b00s yardıma gidiyor diger 7lvl  arkadasta dövüse dahil oluyr öyle uzuyor bu dövüs  simdi soruyorum tırtıl isimli oyuncuyu keserek kaç onur alacaklarını düsünüyor bu arkadaslar? dün ben bi tıklama icin girdim platoya yine bu isimler hucum etti tepeme 6 -7 lvller 4 lvlle dalıyor 2-3 arkadas yardıma geliyor endarg yiyoruz hemen gelenlerde 4-5 lvl neyin korkusu bu :Big Grin hele bide en ilginci 4-5 lvl savasına 10 lvl girmesi sonra neden sessizlikte morok atılıyor neden sessizlik boş huzur vermiyorlar ki

(17-01-2018, Saat: 19:11)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 18:29)Logan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16425349&stat=1&server_id=0

attıgınız dövüsün nasıl basladıgını sayayım isterseniz tırtıl isimli oyuncuya ayleke kahve ve cihankys üçü birden dalıyor daha sonra b00s yardıma gidiyor diger 7lvl  arkadasta dövüse dahil oluyr öyle uzuyor bu dövüs  simdi soruyorum tırtıl isimli oyuncuyu keserek kaç onur alacaklarını düsünüyor bu arkadaslar? dün ben bi tıklama icin girdim platoya yine bu isimler hucum etti tepeme 6 -7 lvller 4 lvlle dalıyor 2-3 arkadas yardıma geliyor endarg yiyoruz hemen gelenlerde 4-5 lvl neyin korkusu bu :Big Grin hele bide en ilginci 4-5 lvl savasına 10 lvl girmesi sonra neden sessizlikte morok atılıyor neden sessizlik boş huzur vermiyorlar ki

sessizlikte işin olmadıüğı belli 1-2-3-4-5 farketmez gelene 10 da dalar 5 te ama 10 dalarsa 2 vuruşta karşındaki öleceği için düşük leveller savaşı başlatır sonrada yüksek leveller teşri eder muazzam olur ölen razı  sağ kalan razı olur

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - faceless - 17-01-2018

(17-01-2018, Saat: 19:19)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 19:11)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı: attıgınız dövüsün nasıl basladıgını sayayım isterseniz tırtıl isimli oyuncuya ayleke kahve ve cihankys üçü birden dalıyor daha sonra b00s yardıma gidiyor diger 7lvl  arkadasta dövüse dahil oluyr öyle uzuyor bu dövüs  simdi soruyorum tırtıl isimli oyuncuyu keserek kaç onur alacaklarını düsünüyor bu arkadaslar? dün ben bi tıklama icin girdim platoya yine bu isimler hucum etti tepeme 6 -7 lvller 4 lvlle dalıyor 2-3 arkadas yardıma geliyor endarg yiyoruz hemen gelenlerde 4-5 lvl neyin korkusu bu :Big Grin hele bide en ilginci 4-5 lvl savasına 10 lvl girmesi sonra neden sessizlikte morok atılıyor neden sessizlik boş huzur vermiyorlar ki

sessizlikte işin olmadıüğı belli 1-2-3-4-5 farketmez gelene 10 da dalar 5 te ama 10 dalarsa 2 vuruşta karşındaki öleceği için düşük leveller savaşı başlatır sonrada yüksek leveller teşri eder muazzam olur ölen razı  sağ kalan razı olur
aynen işim yokta karsındaki lvllrin 1-2-3-4-5 oldugu bi ortamda 2 tane 6lvl 1 tane 5lvl hayatta ve cepleri varken endarg atmak nedendir kim kimden onur alıyor endarga rütbe veriliyorda haberimiz mi yok neyin ne oldugunu biliyoruz ögrenecegimiz yerdede soruyoruz daha saygılı bir uslup kullanın lütfen

(17-01-2018, Saat: 19:26)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 19:19)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sessizlikte işin olmadıüğı belli 1-2-3-4-5 farketmez gelene 10 da dalar 5 te ama 10 dalarsa 2 vuruşta karşındaki öleceği için düşük leveller savaşı başlatır sonrada yüksek leveller teşri eder muazzam olur ölen razı  sağ kalan razı olur
aynen işim yokta karsındaki lvllrin 1-2-3-4-5 oldugu bi ortamda 2 tane 6lvl 1 tane 5lvl hayatta ve cepleri varken endarg atmak nedendir kim kimden onur alıyor endarga rütbe veriliyorda haberimiz mi yok neyin ne oldugunu biliyoruz ögrenecegimiz yerdede soruyoruz daha saygılı bir uslup kullanın lütfen Smile

üslubumun neresi saygısız hangi bölümü hakaret algıladınız merak ettim işinin olmadığı bölümemi takıldın takıldıysan neden sırıtarak cevap yazdın anlamadım doğrusu.