![]() |
Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar (/showthread.php?tid=6734) |
Cvp: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - oyundisi - 10-01-2018 (10-01-2018, Saat: 12:43)ZaZa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-01-2018, Saat: 12:37)Nefilim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Krest resmi olan üstünde dwar yazan t-shirti nerde giyeceksin bi söylesene.. Cvp: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - burber - 10-01-2018 (10-01-2018, Saat: 14:24)oyundisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-01-2018, Saat: 12:43)ZaZa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet tişört olması daha güzel olur iyi fikir aSDF:AS:F:SDAF:SDFA:SDFSADFSADF:AS ateş krofdoru fena olmaz be ![]() Cvp: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - BohnHard - 10-01-2018 (10-01-2018, Saat: 14:13)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ''yakın zamanda kurmak istediğimiz V.İ.P üye sistemindeki ''Kesinlikle aynı fikirdeyim, oyunda onca sorun varken ve çözüme dair önlemler alınmazken kupa tişört kusur kalsın bence de. Vip olmasam da olur, yeter ki doğru düzgün meslek yapabileyim, kaynak bulayım, kesim yaparken yaratık aramayayım. Cvp: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - Karimanos - 10-01-2018 Şu yazıları yazıyorsunuz anlıyorum ama arkadaşlar az bir düşünün ben oyunun tanıtım ve iletişim bölümünde çalışan birisiyim kendi alanımda fikrimi belirtip bu konuda bir şeyler yapmaya çalışıyorum anahtarlık ve benzeri ürünler ile oyunun tanıtımını yaparken çıkıpta neden yazılım yapmıyorsun demeniz ne kadar mantıklı 15 kişi oturup aynı olayla ilgilenmiyoruz herkes kendi işinin başında elbette sorunlar ile ilgilenen arkadaşlarda var ama çıkıp bu konuya böyle yorum yaptığınızda verecek cevap bulamıyorum. V.İ.P üyelik sistemi ise hali hazırda eklenecekler arasında ama şuan onun üzerinde çalışılıyor da demedim öncelikle yapılması gerekenleri yapıyoruz. Lütfen yazarken bir düşünün 6 aydır aklımızda olan sistemi daha faaliyete geçirmedik ama buraya çıkıp para için neler dönüyor tarzında ( Kimseyi zan altında bırakmak istemem ) konuşmalar görmek hayli can sıkıcı oluyor. Cvp: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - faceless - 10-01-2018 (10-01-2018, Saat: 15:32)Nefilim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu yazıları yazıyorsunuz anlıyorum ama arkadaşlar az bir düşünün ben oyunun tanıtım ve iletişim bölümünde çalışan birisiyim kendi alanımda fikrimi belirtip bu konuda bir şeyler yapmaya çalışıyorum anahtarlık ve benzeri ürünler ile oyunun tanıtımını yaparken çıkıpta neden yazılım yapmıyorsun demeniz ne kadar mantıklı 15 kişi oturup aynı olayla ilgilenmiyoruz herkes kendi işinin başında elbette sorunlar ile ilgilenen arkadaşlarda var ama çıkıp bu konuya böyle yorum yaptığınızda verecek cevap bulamıyorum. V.İ.P üyelik sistemi ise hali hazırda eklenecekler arasında ama şuan onun üzerinde çalışılıyor da demedim öncelikle yapılması gerekenleri yapıyoruz. Lütfen yazarken bir düşünün 6 aydır aklımızda olan sistemi daha faaliyete geçirmedik ama buraya çıkıp para için neler dönüyor tarzında ( Kimseyi zan altında bırakmak istemem ) konuşmalar görmek hayli can sıkıcı oluyor. oynun tanıtım ve reklamı daha önemli oyuna yeni baslayan oyuncu kalmadıkca 3-4 lvl itemlerinin lotlarının hic bir kıymeti kalmayacak oyunda zaten yesil itemlerin filan fiyatları ortada alan yok satanın elinde kalıyor benim düsüncem bu yönde. Cvp: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - -BraveHearT- - 10-01-2018 15:19 Nefilim : 120 meslek tecrübesi ve üstü kaynakların çıkma oranı ve sayısı arttırılmıştır. Keyifli Oyunlar. Cvp: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - LouieLouie - 10-01-2018 Bence getirilebilir bu tarz şeyler ancak bu oyun mezarlığı sitesinde sunulan birşey olarak kalmamalı. Forumda veya oyun içerisinde yarışmalar düzenleyip kazanan arkadaşlara veya arkadaşa bu hediyelerden gönderilebilir. Kazanan arkadaşlar bu hediyelerin kutu açılımını yaparken video fotoğraf vs. çekilip bunları oyunun sosyal medya sayfalarına yönlendirebilir. Oynanış videolarındansa bu tarz kutu açılım videoları tüm oyunlarda daha çok ilgi çekiyor. Tanıtım açısından bu tarz şeyler daha faydalı olabilir. Oylamaya sunulanlardan hepsi yapılsın ama bu hediyelerin pırlantasız oynayan veya almaya gücü yetmeyecek ya da ben böyle şeye para vermem kardeşim diyen insanın bile ilgisini çekebilecek şekilde getirilmesi gerekir. Oyuncuları oyunun içine katmak gerekir diye düşünüyorum. Cvp: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - HisseT - 10-01-2018 Kupa,anahtarlık satarak reklam olmaz admin kardeşim.Çok reklam istiyorsan 300-500 bin takipçili yada minimum 5000-8000 bin izleyici olan bir yayıncının cebine para sıkıştırırsın oda oyuna girer yanında bir admin de canlı yayına katılır anlatır vs vs online böyle çekilir. Senin bana sattığın kupayı evde kim görecek yada anahtarlığa kim bakacak.Benim yanımda gezen adam aaaaaa anahtarlığa bak ben bu oyuna başlamalıyım mı diyecek.Kim giyecek üstünde dwar yazan elbiseyi onuda anlamış değilim.Para kazanmak için yapmıyoruz diyorsunuz o zaman bir yayıncı tutun o kupayı,anahtarlığı bastırmak da bir ücret zaten 1 e yaptırıp 10 liraya satacağınız şeylere hiç gerek yok. Cvp: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - modestt28 - 10-01-2018 Kupa ve anahtarlık güzel olabilir.Onun dışında oyunla alakalı bi T-Shirt giymem ben açıkcası,biraz saçma olur ![]() Cvp: Yeni T-Shirtler Bardaklar ve Hediyelik eşyalar - Aylak BakkaL - 10-01-2018 Şahsen anahtarlık ve kupa mantıklı olur ben mousepad kullanan birisi olmadığım için dahil etmedim ama diğer oyuncuların hoşuna gidebilir tabi ki, fakat kupayı evimde görebilecek birisi yok daha doğrusu evime gelen giden yok ![]() ![]() İşte Dragon wars adlı oyunda 3 levele gelene X Liralık oyun parası hediye tarzı reklamlarla oyuncuyu alıştırıp veya yönlendirme ile geniş kitlelere ulaşmak mümkün.. Veya işte Dragon Wars adlı oyunda 3 Levele gelen kişilerin bina yapım süreleri 1 gün kısaltılacaktır benzeri (çünkü bazı binaların yapımı 7 gün sürebiliyor) şeylerde olabilir.. Bir diğer önerim ise refeerer mevzusu. Ödüller arttırılmaya veya daha da cezbedici hale getirilme yoluna gidilirse biraz daha etkili olur zannımca. Tabi ki bunlar birer öneri, belki aklınızda daha güzel fikirlerde olabilir bunlarada açığız yeterki aktif kitlede bir artışa gidilsin ![]() |