![]() |
Ejder kesimi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Ejder kesimi (/showthread.php?tid=6286) |
Cvp: Ejder kesimi - - HUSRAN - - 16-12-2017 bırtek madalya sızmı kasıyorsunuz bendekı olulerde mor ama nedense %80 kadar hasar vermıyor :S acaba hangı madalyayı alınca %80 olacak? sakın hayran alınca deme arkadasınla celısırsın. %99 dedıde arkadasın hatırlatayım. Cvp: Ejder kesimi - burber - 16-12-2017 (16-12-2017, Saat: 03:18)metehan63 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16-12-2017, Saat: 03:16)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: madalyaya göre değişmiyor sadece çeviri de hata var istersen rusça veya ingilizce bilen arkadaşlarına da sorabilirsin öyle bişi demedim tek defa anlatıcam bakalım anlarsan helal olsun . şimdi vereceğim tüm örnekler de canım 1k var sayalım. ölü sunağım 500 olana kadar attığım sunağın verdiği hasar 450 ölü sunağım 500-1k olana kadar attığım sunağın verdiği hasar 550 ölü sunağım 1k-2k olana kadar attığım sunağın verdiği hasar 660 ölü sunağım 2k-3k olana kadar attığım sunağın verdiği hasar 800 ölü sunağım 3k-hayran olana kadar attığım sunağın verdiği hasar 999 (hayran madalyasının sunağı bozuktur) şimdi benim canım 1k ve ben sana 3k madalyalı ölüler sunağımla zehir atarsam canın 999 azalır ister karşın da 3 level olsun ister 25 level olsun istersen 100k canlı olsun o sunak benim sunağım ve hasar benim canıma göre verilir istersen rusçasına bak istersen ingilizcesine. edit: bilale anlatır gibi anlattım yorma beni artık Cvp: Ejder kesimi - RoRoNoA Z - 16-12-2017 (16-12-2017, Saat: 03:23)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16-12-2017, Saat: 03:18)metehan63 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YANİ DİYORSUN Kİ İTİBAR ORANI 500 OLAN BİRİ İLE HAYRAN MADALYASI OLAN BİRİ AYNI ORANDA EFECKT ALIYOR BENCE Bİ SOR BİLEN ARKADAŞLARINA BURBER Peki sana birşey sorayım, Sunak hasarlarının sıkıntısı neden şimdi açılıyor sexesinde yazdığı gibi çoğu oyuncunun muazzam savaşlarda kullandığı zincir taktiğini ejdere karşı kullanıncamı bug oldu.Bu yazdığın sunak hasarları konusuna katılıyorum.Ancak bu konuyu savaşlarda herkes kullanırken forum olarak açsaydın sonuna kadar seni desteklerdim.Hayran aldıktan sonra konunun açılması ayrı bi muamma olmuş. Kıskançlık seni biyere götürmez Cvp: Ejder kesimi - burber - 16-12-2017 (16-12-2017, Saat: 03:34)RoRoNoA Z Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16-12-2017, Saat: 03:23)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öyle bişi demedim tek defa anlatıcam bakalım anlarsan helal olsun . kardeşim ben aledaya kasıyorum aledaya bana ne ölü kasanlar açsın ben niye açıyorum kendileri de bal gibi biliyordu bunu ki destek kapanmasa adirakun zaten ticket atacaktı bu durumdan sadece magiler değil insanlar da sıkıntı yaşıyorlardı ama bugün olan olay sadece bu 5 kişinin bug yoluyla hayran yapması hatta magişte bile kullanılması olayı Cvp: Ejder kesimi - RoRoNoA Z - 16-12-2017 (16-12-2017, Saat: 03:36)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aladeya kasıyorum banane dersen yine farklı yola gidiyor.Haksızlık var diye forumu açmadınmı.Sorduğum soruyu anlamıyorsun.(16-12-2017, Saat: 03:34)RoRoNoA Z Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki sana birşey sorayım, Diyorum ki ÖLÜLERİN ZİNCİR HASARI UZUN ZAMANDIR BÖYLE.NEDEN HAYRANLAR GELDİKTEN SONRA FORUM AÇILIP ŞİKAYET EDİLİYOR Ticket atıcaktıyla olmaz madem sıkıntı var herkes faydalanıyor haksızlığa gelemiyorum diyorsun atıcaktınız.Oyunda herkes kullanırken neden bu oyuncular banlanıyor Cvp: Ejder kesimi - - BERK -_kullanılmayan - 16-12-2017 karşıdakine göre sunağın hasar attığının herkes farkındadır zaten doğru bu konuda bir sıkıntı yok boşta kalınca zincir yiyen kişinin ya da yaratığın kendi canına oranla hasar yediğini yeni öğrendim taktik diyorsunuz tamam da soruyorum sunaklar ilk geldiği zamanda direkt olarak yaratığın ya da zincir yiyen kişinin canına oranla vurduğu için hatalı diye değiştirilen ölüm zincirlerinin hatalı olarak görülen özelliğini farklı bir şekilde kullanmaya devam etmeniz taktik midir gerçekten? Cvp: Ejder kesimi - burber - 16-12-2017 (16-12-2017, Saat: 03:50)adirakun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: karşıdakine göre sunağın hasar attığının herkes farkındadır zaten doğru bu konuda bir sıkıntı yok boşta kalınca zincir yiyen kişinin ya da yaratığın kendi canına oranla hasar yediğini yeni öğrendim taktik diyorsunuz tamam da soruyorum sunaklar ilk geldiği zamanda direkt olarak yaratığın ya da zincir yiyen kişinin canına oranla vurduğu için hatalı diye değiştirilen ölüm zincirlerinin hatalı olarak görülen özelliğini farklı bir şekilde kullanmaya devam etmeniz taktik midir gerçekten? ++++++++++ (16-12-2017, Saat: 03:46)RoRoNoA Z Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16-12-2017, Saat: 03:36)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kardeşim ben aledaya kasıyorum aledaya bana ne ölü kasanlar açsın ben niye açıyorum kendileri de bal gibi biliyordu bunu ki destek kapanmasa adirakun zaten ticket atacaktı bu durumdan sadece magiler değil insanlar da sıkıntı yaşıyorlardı ama bugün olan olay sadece bu 5 kişinin bug yoluyla hayran yapması hatta magişte bile kullanılması olayıAladeya kasıyorum banane dersen yine farklı yola gidiyor.Haksızlık var diye forumu açmadınmı.Sorduğum soruyu anlamıyorsun. bak kardeşim anlatamıyorum galiba , sizde de ölü sunaklı oyuncular var bizde de var bu karşılıklı kullanılan bir durum , ama sizin oyuncularınız buna ekstra olarak HAYRAN yaptı, MAGİŞİ KESTİ ve hayran yaparken 3 levellik phadd paraları harcadılar sadece. bu süre bekleme işini sizin ırkta yapıyor insan ırkı da yapıyor az hasar vuran taraf ben bunu kastım niye böyle bir şey var diye söylemeli bana ne de ben ticket atıcam attığımız ticketlar 10 gün de cevaplanıyor zaten ayrıca destek sistemi kapalı olmasa biz zaten ticket atacaktık destek sistemi kapalı olduğu için foruma yazdım. Aledaya can vermese sen mi yazarsın desteğe ben mi elbette ben çünkü ben kasmışım onu sen değil seni ilgilendirmez beni ilgilendirir. Cvp: Ejder kesimi - RoRoNoA Z - 16-12-2017 (16-12-2017, Saat: 03:50)adirakun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: karşıdakine göre sunağın hasar attığının herkes farkındadır zaten doğru bu konuda bir sıkıntı yok boşta kalınca zincir yiyen kişinin ya da yaratığın kendi canına oranla hasar yediğini yeni öğrendim taktik diyorsunuz tamam da soruyorum sunaklar ilk geldiği zamanda direkt olarak yaratığın ya da zincir yiyen kişinin canına oranla vurduğu için hatalı diye değiştirilen ölüm zincirlerinin hatalı olarak görülen özelliğini farklı bir şekilde kullanmaya devam etmeniz taktik midir gerçekten? Şimdi yaratık boştayken kendi canına oranla hasar yediğini yeni öğreniyorsan bu oyuncuları alakadar eden bir şey değil.Problemi kendinde aramalısın. Cvp: Ejder kesimi - Zekai - 16-12-2017 Daha önce sunak efektlerinden kaynaklı haksız kazançlar oldu ve bu konuda çok bug şikayetleri geldi, çoğunuz hatırlarsınız. Efektin kullanımında şöyle bir kıstas bulunmaktadır eğer efekti atan kişinin canı efekti alan kişinin canından küçükse verdiği zarar efekti atan kişinin canına göre hesaplanır. Ki böyle olması gerekir ki; sizin kendinizden çok yüksek güçteki yaratıklar diğer türlü karşınızda maymun olur. Bu konu ile ilgili çalışma yapıldı fakat teknik sebeplerden dolayı bug tamamen kapatılamadı yada yeni bir bug ortaya çıktı. Bazı oyuncuların bu bugdan faydalanarak haksız kazanç elde ettiklerini hakkında şikayet geldi ki daha önce de bu şikayetler gelmişti fakat konu geçen olayda nasıl bir bug kullanıldığına dair net bir bilgi yoktu. Bu günkü olayda şikayetler tekrarlandı oyuncuların kendilerine morok saldırtarak efekte oluşan bugu kullandıklarını gördük. Biz de gerekli işlemleri yaptık elde edilen haksız kazançlara el konuldu ve bu ve benzer konularda daha önceden de ceza almış oyunculara gerekli cezai işlem uygulandı. Daha önce bu ve benzer konularda ceza almamış oyunculara ise uyarı cezası verildi. Burada bazı arkadaşların bize karşı yapmış oldukları eylem psikoloji eğitimi almış olanlar yada bu konuda meraklı olan kişilerin de bileceği gibi savunma mekanizması olarak gelişen "Bastırma (Unutma)" eylemidir. Normalde bu tarz eylemleri görmezden gelmeye çalışsakda olayın rehaveti nedeniyle bu açıklamaları yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Cvp: Ejder kesimi - burber - 16-12-2017 (16-12-2017, Saat: 03:56)RoRoNoA Z Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim sen ne anlatıyorsun anlamıyorum ki ben tamam değil oyuncuların sorunu değil direkt benim sorunum aledaya kastım niye ölülerde ki bugu söylememişim çok mantıklı 200 kişi ölü kasıyor dert etmiyor ben dert edicem ölü sunağı yiyince canım niye fazla azalmıyor diye dimi ya arkadaşım saat 3 olmuş hadi yatın dinlenin ne yazdığınız belli değil bakın işinize herkes banını yedi uzatılacak bir şey yok bir daha yapmazlar onlar da sen dert etme abilerini onlar öğrendi oyunu artık sıkıntı yok rahatına bak hadi eyvallah(16-12-2017, Saat: 03:50)adirakun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: karşıdakine göre sunağın hasar attığının herkes farkındadır zaten doğru bu konuda bir sıkıntı yok boşta kalınca zincir yiyen kişinin ya da yaratığın kendi canına oranla hasar yediğini yeni öğrendim taktik diyorsunuz tamam da soruyorum sunaklar ilk geldiği zamanda direkt olarak yaratığın ya da zincir yiyen kişinin canına oranla vurduğu için hatalı diye değiştirilen ölüm zincirlerinin hatalı olarak görülen özelliğini farklı bir şekilde kullanmaya devam etmeniz taktik midir gerçekten? |