Cvp: Dün Geceki Destansı - burber - 11-11-2017
(11-11-2017, Saat: 13:37)ayleke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (11-11-2017, Saat: 12:21)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün geceki destansı sırasında 1 sürü Multi(Namı diğer baglantılı hesaplar) savaş girdi diye konu açılmıştı.. Daha onu Tartışmadan Oyun çöktü
Dünkü dövüş linki kayıtlı idi.. Diğer forumada atmıştım ..
https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=13724632&page=0&stat=0&server_id=0
Dövüş bulunamadı diyor .. Bu demek oluyorki 4saatlik şavaş çöp oldu..
4saat savaştığımı geçtim....
ahimsa+taşderi+göklerin hayırduası+etçorbası+gökkusağı küresi vs vs Efecklerimin Çantama Eklenerekten iade edilmesini talep ediyorum...
Ayrıca;
Bi dahada admin savaşı falan yapmayın.. Magronlar siz gidip uyuduktan sonra Çılkını çıkartıyorlar..
Her Türlü bağlantılı hesap ile gelip diriltip tomarlıyorlar...
Standart bir durum artık.. Son bir kişi kalır ve Sanji'den çıkılıp Erk10'a girilir... Marjinal'den çıkılıp Nurse'ye girilip adamlar Tekrardan diriltilir...
Sadece bu dövüş değil diğer destansılarıda kontrol edin.. Aynı Bağlantılı hesaplardan giren bir çok kişi var şavaşlara..
Oyun Kuralları Değişti benim mi haberim Yok..???
Saygılarımla
MühendisBey... 
Kesinlikle burdaki tek buna değil atılan bütün yorumlara katılıyorum. özellikle 8 ve 8 lvl üstü olanların emeklerine yazıktır. Belki bu bir oyundur ama burda harcanılan vakit üstlerine aldıkları zırhlar hatta bastıkları efectler bile EMEKTİR. ve kimse kimsenin emeğiyle oynayamaz. GECEN HAFTA PVP DE ilk yarımsaat dövüş alanına giremedik sonra savaşa girdik savaş iptal edildi baştan falan derken efectler çöp oldu. Dün böylesine bi muzzam dönerken server çöküyor yada hata veriyor herneyse platoda olan savaşlarda kendi hakkımı ve 6 ve 6 lvl altı olanların hakkını asla savunmam ful efectte girsen 10 lvl adama bişey yapamazsın çünkü ayı vuruşunu bırak kanda bayıyor sana iyi geceler diliyor o yüzden zaten sessizlik savaşı çok saçma madem oluyor bu abilerimin kardeşlerimin emeğine yazık. Birde bi sorun daha var insan ırkı bu serverin üvey evladıysa bilelim ? yeneceğimiz muazzamda server sadece insan ırkına çöküyor? dövüşten çıkıp mabed atıyorum karşı ekip mabed e devam ederken ben ve 2 takım arkadaşım oyuna zor giriyoruz ? Zor bela onur kasalım derken onur cezası yiyoruz falan yazıktır günahtır oyun denilip geçilecek bişey yok yaşım 20 oyunla gerçeği de fark edecek yaştayım sizler oyunla emeği ayır edecek yaşta değilmisiniz yöneticilerden bu durumlara çare bulmalarını istiyorum hadi hayırlı işler kolay gelsin sizlere
noktasına kadar katılıyorum hocam zannediyor ki bazıları biz de sınırsız para sınırsız zaman var adam saat 3te yatıyor savaş için sabah vizesi var işe giden adamı yatağından kaldırdık uyutmadık bize savaşı kazandırdı ama gel gör ki saat 1 oldu admini bekliyoruz hâlâ
Cvp: Dün Geceki Destansı - Literary - 11-11-2017
(11-11-2017, Saat: 12:55)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (11-11-2017, Saat: 12:53)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BENDE TAM GİRİCEKKEN OYUN ÇÖKTÜ BANADA ONURUN İADESİ VE ARKADAŞIMIN HARCADIKLARINI TALEP EDİYORUZ OYUN YÖNETİMİNDEN..
Düşündüklerimi yazdım birde buraya aktarıyım...
Şimdi şöyle destansı bir savaş varken oyunun çökmesi normal mi bu ? Ben ve arkadaşlarım beni arıyor sağlam bir şekilde dövüşe girmemi istiyorlar ama gel gelelim ki tam girecekken oyun çöküyor ,,,, bende oyun yokken MAGMAR ARKADAŞLARIMIZ ÇOK TEMİZ BİR ŞEKİLDE DAĞ KENARINDA TERTEMİZ DALIYOR ben vuruş yapamazken "adamlar" TERTEMİZ OYALIYOR insan ırkı oyun oynayamazken magmar ırkı nasıl oyun oynuyor çok merak ediyorum.....
Sonra değişiğin biri çıkıp çamur atıyosunuz,her dövüş sonu magmarlara sallıyosunuz,ağlıyosunuz,şöylede böylede sıkılmadınız mı arkadaşım emeğinizle dövüşmeye kavga etmeye yüreğiniz yetmiyorsa hiç girmeyin şu oyuna....
Sadece ben giremedim OSMANLIDA ki tüm arkadaşlarım oyuna giremedi ama "hunlar" dağ kenarında cirit atıyorlar valla hani aklımda bir şüphe uyanmadı siz rahat olun
Keşke böyle olmasaydı bu oyun )
Dur dur birde bu multi sokup diriltme mevzusu dedim ya yüreğiniz yetmiyorsa destansıyı muazzzamı falan boşverinde ailenizle vakit geçirin belki daha çok olgunlarşırsınız...
Haydi eyvallah.
dövüşten çıkıp dağ kenarın da dalmak , cehennem geçidin de dövüşten çıkma varken dağ kenarında olmaması olum oyun çok komik lan 
işe buradan başlıyım cehennem geçidinde savaştan çıkma özelliğinin olmasının nedeni aylar önce orada olan destansı savaş yüzünden. O savaş bayağı uzun sürdüğü kimse oyuna devam edemediği için zekai adminin o gün getirdiği ve hala olan bir özellik magronların ölüp çıkıp adam tutması için gelen bir özellik değil yani.Kapatmaları lazımdı orası doğru belki unuttular belki üşendiler bilemem ama o yüzden gelen bir özellik.
(11-11-2017, Saat: 12:25)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (11-11-2017, Saat: 12:21)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün geceki destansı sırasında 1 sürü Multi(Namı diğer baglantılı hesaplar) savaş girdi diye konu açılmıştı.. Daha onu Tartışmadan Oyun çöktü
Dünkü dövüş linki kayıtlı idi.. Diğer forumada atmıştım ..
https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=13724632&page=0&stat=0&server_id=0
Dövüş bulunamadı diyor .. Bu demek oluyorki 4saatlik şavaş çöp oldu..
4saat savaştığımı geçtim....
ahimsa+taşderi+göklerin hayırduası+etçorbası+gökkusağı küresi vs vs Efecklerimin Çantama Eklenerekten iade edilmesini talep ediyorum...
Ayrıca;
Bi dahada admin savaşı falan yapmayın.. Magronlar siz gidip uyuduktan sonra Çılkını çıkartıyorlar..
Her Türlü bağlantılı hesap ile gelip diriltip tomarlıyorlar...
Standart bir durum artık.. Son bir kişi kalır ve Sanji'den çıkılıp Erk10'a girilir... Marjinal'den çıkılıp Nurse'ye girilip adamlar Tekrardan diriltilir...
Sadece bu dövüş değil diğer destansılarıda kontrol edin.. Aynı Bağlantılı hesaplardan giren bir çok kişi var şavaşlara..
Oyun Kuralları Değişti benim mi haberim Yok..???
Saygılarımla
MühendisBey... 
şartlar belli aga
1- ZAFER ONURUMUZ VERİLECEK TEKER TEKER HESAPLANACAK.
2-ÖZÜR DİLENECEK.
efectlerin de değilim versinler zafer onurumu ve bir daha da ne mağara ne destansı istiyoruz çünkü gerçekten bıktık bizi biraz salsın artık yönetim bırakın biz kendi yağımızda kavrulalım gözünüzü seveyim bir gidin.
burası ile devam edecek olursak savaşın bizzat içindeydim koptuğu an yeni girmiştim ve ceplerim ful yeraltı temizleme ve mor şifa doluydu karşımızda tek kalan oyuncuda da yeraltı şifa tomarı vardı ve attığında siliyordum bu yüzden beni öldürmek için bana açık vuruyordu kendine efectleri hariç can basamıyordu o anlık gidişat bizim lehimizdeydi tabi size veya bizi başkası girip savaşın seyrini değiştirebilirmiydi bilemem savaşa geç dahil oldum kim katıldı katılmadı bakamadım ama o anlık bizim lehimizeydi bu yüzden yok kazanıyorduk bilerek yaptınız yok yönetim magronları tutuyor yerine iki ırk birlik olup dün boşa harcanan vakitleri ve en önemlisi zamanı telefi etmek için yönetime başvurulması en mantıklısı.İki ırkında kendine göre haklı oldukları kısımlar var doğru ama bunlar çözüme ulaşamayacak herkes kendi oyunundan yada ırkının başına gelenleri bildiği için bu yüzden uzatmanın mantığı yok.
Cvp: Dün Geceki Destansı - - HUSRAN - - 11-11-2017
Unutulmuş yada üşenmişler mi ? yok artık neler buda unutulurmuş. yoksa saygı duydugunu ınsalara yapılmış bir ciks midir? neyse ne artık kendınız soyledınız.
Burda arkadaslar magıler kayırılıyor yada soyle oluyor boyle oluyor demıyor multı hesapla savasa gırılmez yasaksa herkese yasak dıyor bunu anlayın artık sizde....
a. Pushing:
Bir karakterin özelliklerini geliştirmek amaçlı ikinci bir karakterin kullanılması, karşılığı verilmeden veya düşük bir karşılık verilerek hizmet ya da eşya sağlanması yasaktır.
b. İkinci bir oyun karakterinin açılması:
Oyunculara, insan ırkında ve magron ırkında olmak üzere birer tane hesap açmalarına izin verilmiştir. Bu karakterlerin birbirleriyle etkileşimde olmaları, aynı savaşta bulunmaları, kazanç elde etme, gelişme amaçlı kullanılmaları, karşı ırkla olan sohbet engelini aşma amaçlı kullanılması (dövüş ve dövüş alanlarına davet, karşı ırktaki oyuncuyu tenkit vb.) yasaktır.
c. Karakterin kullanıma kapatılması nedeniyle yeni bir oyun karakterinin açılması:
Sunucuda ceza almış ya da yasaklanmış oyuncuların bir başka hesap altında oyuna devam etmeleri yasaktır. Yönetim cezalı veya yasaklı oyuncularla bağlantı içindeki hesaplara; mevcut ceza, kredi veya oyunculara olan borçlarını yönlendirme hakkını saklı tutar.
d. İkinci bir oyun karakterinin ticari amaçlarla kullanılması:
İkinci bir oyun karakterinin ticari amaçlarla kullanılması oyun kurallarına aykırıdır. Bu kurala, geri dönüş madalyonlarının kullanılması, ikinci oyun karakterinin belli bir bölgede kontrol amaçlı tutulması ve forumda ve/veya sohbet kanalında alınan cezalardan kurtulmak amacıyla yeni bir hesabın açılıp bu hesap ile forumun ve sohbet kanalının kullanılması dahildir.
e. Oyuna tek bir bilgisayardan birden fazla karakterle giriş yaparak aynı PvP dövüşüne ya da "fayda sağlayacak herhangi dövüşe" katılmak yasaktır.
f. Madde 1 ve tüm bendleri dahilinde yapılan aktarımların "Hanlık Kasası" üzerinden gerçekleştirilmesi kurallar dahilinde yasaktır. Bu verilecek olan cezayı etkilemeyecektir.
g. Aynı ya da karşı ırktan farklı kişilere ait 2 karakterin aynı bilgisayar üzerinden giriş yapması yasaktır. Aynı IP kullanımı ile alakalı olarak forum üzerinden bildirim yapılması zorunludur. Farklı iki ırktan 2 karakterin aynı IP üzerinden aynı dövüşe girmesi, bildirim yapılmış olsa bile yasaktır.
h. Aynı bağlantı (IP) üzerinden giriş yapan farklı iki veya daha fazla karakterler, herhangi bir ticari faaliyet, alışveriş veya posta dahil olmak üzere hiç bir gönderim veya alım işlemlerinde bulunamaz. Bu karakterlerin yaptığı alışverişleri karşılıklı olsun veya olmasın, oyun kuralları dahilinde aynı bağlantıyı paylaşan oyuncuların alışveriş yapmaları yasaktır.
buda kurallar... birdaha okusanız ıyı olur dıye her 10 dk bır alt yazı gecıyorya herkes bırdaha okursa ıyı olur.
bu arada ceza yıyen bırı tekrar bır car daha acamaz denmıs ama gıllı alinin infosuna herkes bır baksın make ıt best gozukur baglantı hesabında ama make ıt beste baktıgınızda baglantı hesabında gıllı ali gozukmez neden mi* ben soyleyeyım ceza yıyen bır karakter baska bır karakter acamaz kuralına uymadıgı ıcın gozukmez.. neyse Adminler düşünsün artık araştırsınlar bulsunlar bulamıyorlaarsa ben tek tek paylasayım.
(11-11-2017, Saat: 16:16)asin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Unutulmuş yada üşenmişler mi ? yok artık neler buda unutulurmuş. yoksa saygı duydugunu ınsalara yapılmış bir ciks midir? neyse ne artık kendınız soyledınız.
Burda arkadaslar magıler kayırılıyor yada soyle oluyor boyle oluyor demıyor multı hesapla savasa gırılmez yasaksa herkese yasak dıyor bunu anlayın artık sizde....
a. Pushing:
Bir karakterin özelliklerini geliştirmek amaçlı ikinci bir karakterin kullanılması, karşılığı verilmeden veya düşük bir karşılık verilerek hizmet ya da eşya sağlanması yasaktır.
Oyunculara, insan ırkında ve magron ırkında olmak üzere birer tane hesap açmalarına izin verilmiştir. Bu karakterlerin birbirleriyle etkileşimde olmaları, aynı savaşta bulunmaları, kazanç elde etme, gelişme amaçlı kullanılmaları, karşı ırkla olan sohbet engelini aşma amaçlı kullanılması (dövüş ve dövüş alanlarına davet, karşı ırktaki oyuncuyu tenkit vb.) yasaktır.
c. Karakterin kullanıma kapatılması nedeniyle yeni bir oyun karakterinin açılması:
Sunucuda ceza almış ya da yasaklanmış oyuncuların bir başka hesap altında oyuna devam etmeleri yasaktır. Yönetim cezalı veya yasaklı oyuncularla bağlantı içindeki hesaplara; mevcut ceza, kredi veya oyunculara olan borçlarını yönlendirme hakkını saklı tutar.
İkinci bir oyun karakterinin ticari amaçlarla kullanılması oyun kurallarına aykırıdır. Bu kurala, geri dönüş madalyonlarının kullanılması, ikinci oyun karakterinin belli bir bölgede kontrol amaçlı tutulması ve forumda ve/veya sohbet kanalında alınan cezalardan kurtulmak amacıyla yeni bir hesabın açılıp bu hesap ile forumun ve sohbet kanalının kullanılması dahildir.
e. Oyuna tek bir bilgisayardan birden fazla karakterle giriş yaparak aynı PvP dövüşüne ya da "fayda sağlayacak herhangi dövüşe" katılmak yasaktır.
f. Madde 1 ve tüm bendleri dahilinde yapılan aktarımların "Hanlık Kasası" üzerinden gerçekleştirilmesi kurallar dahilinde yasaktır. Bu verilecek olan cezayı etkilemeyecektir.
g. Aynı ya da karşı ırktan farklı kişilere ait 2 karakterin aynı bilgisayar üzerinden giriş yapması yasaktır. Aynı IP kullanımı ile alakalı olarak forum üzerinden bildirim yapılması zorunludur. Farklı iki ırktan 2 karakterin aynı IP üzerinden aynı dövüşe girmesi, bildirim yapılmış olsa bile yasaktır.
h. Aynı bağlantı (IP) üzerinden giriş yapan farklı iki veya daha fazla karakterler, herhangi bir ticari faaliyet, alışveriş veya posta dahil olmak üzere hiç bir gönderim veya alım işlemlerinde bulunamaz. Bu karakterlerin yaptığı alışverişleri karşılıklı olsun veya olmasın, oyun kuralları dahilinde aynı bağlantıyı paylaşan oyuncuların alışveriş yapmaları yasaktır.
buda kurallar... birdaha okusanız ıyı olur dıye her 10 dk bır alt yazı gecıyorya herkes bırdaha okursa ıyı olur.
bu arada ceza yıyen bırı tekrar bır car daha acamaz denmıs ama gıllı alinin infosuna herkes bır baksın make ıt best gozukur baglantı hesabında ama make ıt beste baktıgınızda baglantı hesabında gıllı ali gozukmez neden mi* ben soyleyeyım ceza yıyen bır karakter baska bır karakter acamaz kuralına uymadıgı ıcın gozukmez.. neyse Adminler düşünsün artık araştırsınlar bulsunlar bulamıyorlaarsa ben tek tek paylasayım.
o an savaşta olmadığım için multilere yorum yapmadım lütfen dikkatli oku 2.side zindandaki karakter zindandan çıktıktan sonra o kısımda gözüküyor bu durumu bizzat yaşadım o yüzden biliyorum.
Cvp: Dün Geceki Destansı - - HUSRAN - - 11-11-2017
Bağlantılı diğer hesapları kontrol etsene sen bır bızzat yasamıs sın ya .
madem multılere lafın yok neden konuya gırıyorsun pekı? savası sız kazanın yada bız olay bumudur senın ıcın? senle aynı savasa gırsem tam alacagın sırada baglantılı hesabımla gırsem kendıme tomar atsam hos karsılarmısın once kendımızı elestırelım sonra baskalarına laf yetıstırelım.
(11-11-2017, Saat: 16:36)asin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bağlantılı diğer hesapları kontrol etsene sen bır bızzat yasamıs sın ya .
madem multılere lafın yok neden konuya gırıyorsun pekı? savası sız kazanın yada bız olay bumudur senın ıcın? senle aynı savasa gırsem tam alacagın sırada baglantılı hesabımla gırsem kendıme tomar atsam hos karsılarmısın once kendımızı elestırelım sonra baskalarına laf yetıstırelım.
şuan senin önce kendini eleştirmen lazım kendini haklı çıkarmak için bana alf atıyorsun lafımı değiştirip. Multilere lafım yok demedim savaşın o anında oyunda olmadığım için multi girdimi girmedimi girdiyse kimin multisi girdi bilgim yok bilgim olmadığı içinde atıp tutmak istemiyorum.
(11-11-2017, Saat: 16:36)asin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bağlantılı diğer hesapları kontrol etsene sen bır bızzat yasamıs sın ya .
bağlantılı hesapları kontrol etsene derken ne demek istediğini anlamadım birde açıklayabilirsen başıma gelen olayla ilgiliyse açıklamak isterim
Cvp: Dün Geceki Destansı - MAKE IT BEST - 11-11-2017
(11-11-2017, Saat: 16:16)asin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Unutulmuş yada üşenmişler mi ? yok artık neler buda unutulurmuş. yoksa saygı duydugunu ınsalara yapılmış bir ciks midir? neyse ne artık kendınız soyledınız.
a. Pushing:
Güzel kafa güle güle kullan. git şikayet et ortada bi durum varsa ban yerim zaten Amente nickli arkadaşın arada hesabına giriyodum işi cıktıgında magra durumlarında o kadar sonra hesap paylaşımından ban yedim zaten 20 altınlık Gıllı ali veya başka hiç bi hesapla baglantım yok, gıllı ali zaten amentenin hesabı ordan bi bağlantı olmus benimkiylede.
|