![]() |
multi bugu - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: multi bugu (/showthread.php?tid=5781) |
Cvp: multi bugu - - HUSRAN - - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 02:40)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 02:37)asin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende yazayımda bırazdan ban yerız forum banı konumuzda kılırlenıp sılınır merak etme sen. İşte tamda ben onu diyorum. Oşekilde olunca banlanmak yada ceza yemek olmuyor ![]() Cvp: multi bugu - Zero0th - 11-11-2017 neden bilmiyorum ama insan ırkında bir şey olduğu zaman hemen ban ceza vs vs şeyler acımadan yapıştırılıyor ama magmar oyuncuların neler yaptığını bizzat herkes görüyor ama bir şey olmuyor adamların multileri sokup sokup 10 levellerini diriltmelerini geçtim ona rağmen bizlerin kazanma şansı doğduğunda hatta dövüşü kazanma evremizde oyunun çökmesi çok ayrı bir dava savaş linki bir anda yok oluyor ben bunda art niyet ararım arkadaş adamların bütün bağlantılı hesapları giriyor savaşa insan ırkı forumda konu açıyor bunları dile getiriyor ve bir anda savaşla ilgili her link kayboluyor sebep? sebebi ben size söyleyeyim adminlerin oyunu düzgün yönetememesi dışında bizler bunu fark edip tepkimizi koyduğumuzda ne yapacaklar biz kanıt sunamayalım diye hadi oyun çökmüş gibi davranalım savaş linkini ortadan kaybedelim silelim bizlerin harcadığı efektler şu bu her şey mahvolsun çöpe gitsin verdiğimiz saatlerimiz dövüş için girdiğimiz heyecan stres falan filan her şey boşuna olsun Yapmayın adminler artık ilk defa böyle bir konuya yorum yapıyorum ki ben forumda kolay kolay yorum yapmam sizler bizi susturmak için temizinden ban atarsınız forumdan ordan burdan bizi susturursunuz ama susturmakla bitmiyor bazı şeyler insan emeği var burda oyundan soğutuyorsunuz oyuncuları ben size söyleyeyim tek ırkla bu oyun dönmez bu oyunun fıtratında var iki ırk olması eğer siz bir ırkın oyuncularını küstürürseniz diğer ırkla devam edemezsiniz bu oyunun amacını bitirmeyin düzgün yönetin oynayalım sizden bu isteğimiz fazla değil sizin açınızdan da bakıyoruz magmar ırkında o kadar bağlantılı hesap var ki siz bile banlamaya başlasanız yorulacaksınız : ![]() iyi günler dilerim Saygılarımla... Seth Cvp: multi bugu - Destr0yer - 11-11-2017 Savaşa o kadar multi hesap sokulup 10 lvl lerin diriltilmesine rağmen savaşı insan ırkı kazanıyodu ama oyun ilk çöktüğünde bu savaşın insanların kazanmasına müsaade edilmeyeceği çok açıktı istediğiniz kadar savaş linkini silin savaşı son ana kadar takip ediyodum ve durum 2 vs 1 di ve magi kardeşimizin canı %25 lerdeydi o bile bırakmıştı savaşı ama adminler artık ne yaptıysa pat bi anda oyun çöker savaş hiç yaşanmamış gibi oyun devam eder insanlar savaş için saatlerini harcadı buraya az adam olun da hakkaniyetli davranın insanların emeğinin içine etmeyin Cvp: multi bugu - -I Democracy I- - 11-11-2017 KOMİK BİR KONU ASLINDA CEVAP GEREKSİZ. AMA UYUMADAN EVVEL BİR KAÇ NOKTAYI YAZACAĞIM SİZLER İÇİN. DEVAMINDA CEVAP VERMEYECEM SİZ KENDİNİZ DE ZATEN DOĞRULARI BİLİYORSUNUZ. Açıkçası biraz şaşırmış durumdayım. Neredeyse hergün İNSAN ırkının kullandığı (başta chetengine midir herneyse) programları bugları şikayet etmekten sıkıldık. NASIL BU KADAR BAYILTABİLİYORLAR demekten sıkıldık. 2 kere Dirildiğimiz yerde 20 kere dirilen İnsanlar VARKEN sizin Bu ithamlarınız İğrenç olmak ile kalmıyor birazda ÇAMUR atmaya giriyor. Oyunun ÇÖKMESİ ile 4-5 oyuncumuz öldü. oyun geri geldi , sonra da çökmeye devam etti bu ama gel gör ki OYUNUN ÇÖKTÜĞÜ AN ÖLMEYEN TEK KİŞİ insandı. YOUTUBE KANALINDA CANLI YAYINDA BİLE MAGRONLAR KAZANIRKEN ÜZÜNTÜ DOLU BİR SES TONU DUYMAK can sıkıyor iken sizin bu ithamlarınız maalesef samimiyetsiz geliyor. HANİ SİZ BİLİYORSUNUZ YA kim kimin hesabına giriyor. Bildiğiniz en iyi şey bu doğrudur. Derviş işi kendinden bilir bunu da biliyoruz ! BİZ DE ÇOK İSTİYORUZ Kİ DÖVÜŞ İNCELENSİN. KİM NE PROGRAM KULLANIYOR İNCELENSİN. KİM HİLE YAPIYOR İNCELENSİN. ADİL BİR ORTAM OLSUN. ben nasıl ki AĞIR CEZALAR ÖDEDİM , Nasıl ki Burber in madalyası alındı ağır bedeller ödedi. BUNLARI YAPAN İNSANLARDA CEZASINI ÇEKSİN. DÜNYA KADAR MASRAF ETTİK O KADAR ZAMAN HARCADIK. O KADAR MÜCADELE ETTİK DÖVÜŞ PATLADI. YAZIK CİDDEN. YÖNETİMİN ADİL OLDUĞU HER YERDE İNSAN IRKINDAN DAHA AK BİR IRKIZ BUNU DA AYRICA BELİRTMEKTE FAYDA VAR . HEPİMİZİN OYNADIĞI İLK SERVERDE BUNUN RESMİ KANITI ZATEN. SAYGI ve SEVGİLER Cvp: multi bugu - Regiascale - 11-11-2017 insanlarda tomarlar aksadı biz bayamıyoruz onlar bayıyor muhabbetine girmeyeceğim zaten iki ırk da aynı şeyden şikayetci normaldir multileri soktular kendilerini dirilttiler neredeyse magmar tarafında dövüşe girmeyen multi kalmadı eee tamam dirildiler bizden yenileri geldi tamam tam biz yenmeye yaklaştığımızda neden server çöküyor ? daha önce destansı olmadı mı. oldu onlarda niye çökmedi ? veya neden yüzlerce kişi savaşırken değilde insanlar 2 magmar 1 kalınca çöktü ? hadi hepsini geçtim şimdi nasıl telafi edeceksiniz ? kırılmazlık mı getireceksiniz adminler çarşı mı gelecek 11 level mi açılacak petler mi gelecek nasıl telafi edeceksiniz ? Cvp: multi bugu - Destr0yer - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 05:02)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KOMİK BİR KONU ASLINDA CEVAP GEREKSİZ. AMA UYUMADAN EVVEL BİR KAÇ NOKTAYI YAZACAĞIM SİZLER İÇİN. DEVAMINDA CEVAP VERMEYECEM SİZ KENDİNİZ DE ZATEN DOĞRULARI BİLİYORSUNUZ. işe bak ki nedense 2 vs 1 durumda son vuruşları olan magron kaldığın da oyun çöküyor oyun çökme bahanesiyle yok 4 yok 5 adamımız öldü deme oyun sizde çöktüyse bizde de çöktü ve siz efektsiz kalmışken bizim giren son insan ırkı savaşçımız full efektliydi ve oyunun geneline sorsan cepsiz kalmış 4-5 magronu çok kolay bir şekilde kesmesini herkes öngörür geçip burada boş ve gereksiz konuşma savaş insan ırkının hakkıydı ne kendini kandırmaya çalışma veya başkalarını Cvp: multi bugu - ganJ - 11-11-2017 Her savaş sonrası aynı mevzu... ![]() '' Magron Irkı '' (!) Savaşlara multi hesaplar sokarak kendilerini diriltiyor ! Biz ölüyoruz kendimi diriltiyoruz multilerle (!) , İnsan ırkındaki oyuncular ölüp öldükleri yerde kalıyor öyle mi ![]() Bağışlayın beni aranızda ki küçük kardeşlerinizden biriyim bende. Her seferinde aynı mevzu üzerinden foruma konu açıp delilsiz ve kanıtsız şekilde sadece suçlama yapıyorsunuz , beklentimiz biraz delil delil... Herkesin sinirleri bozuk , efektleri çöp , zamanı kayıp. Abilerim ablalarım saygı değer büyüklerim. Kazanmanın da kaybetmenin de biraz farkına varmanız dileğiyle. Son olarak yönetimden de bu gece savaş sırasında yaşanan ve her iki ırk oyuncularının da mağdur olduğu bu hadise hakkında bir açıklama bekliyoruz. Saygılar. BooRDooRuj ![]() Cvp: multi bugu - Regiascale - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 05:29)BooRDooRuj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her savaş sonrası aynı mevzu... kanıt istiyorsun tabiki haklı olarak bende sana kanıtı veriyim o zaman... https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=13724632&page=0&stat=0&server_id=0 buyur.. saygılar. Cvp: multi bugu - Destr0yer - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 05:29)BooRDooRuj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her savaş sonrası aynı mevzu... savaş sonlarına doğru 3-4 lvl ler biizm değil sizin tarafınızdan savaşa katılıp yüksek levelleri dirilttiler ve ne hikmetse bizim haklı olduğumuz herhangi bir konuda adminler kanıt bırakmıyo Cvp: multi bugu - ganJ - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 05:35)Regiascale Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 05:29)BooRDooRuj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her savaş sonrası aynı mevzu... Siz mağdur oldunuz ve efektleriniz zamanınız boşa gitti fakat bu işten magron ırkı daha mı afiyette çıktı yani ? |