Dragons War Forum
Çarşı geliyor dedikoduları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Çarşı geliyor dedikoduları (/showthread.php?tid=5642)

Sayfalar: 1 2

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - Harley Quinn - 03-11-2017

(03-11-2017, Saat: 00:31)Reynmen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Katılıyorum , 2 aydan 2 aya çarşı geliyor parası olan oyuncular efektler vb dolduruyor geriye kalanlar ise kendi bütçelerinden ayırıp alıyorlar, kendimden örnek vereyim bütün efeketleri kutuları aldıgım zaman 70-100 arası kırmızı iksirim oluyor benim bu iksirlerim bitinceye kadar zaten diger arkadasların aldıkları bitmiş oluyor hadi bunu geçelim talaar arena vb yerlere girdigimiz zaman yine herkeste kırmızı efekt oluyor yani bu iksirlerin pekte bir özelligi kalmıyor bir kıymetide kalmıyor bu durumda , kırmızı silahlarda aynen bu sekilde oluyor ya süreli geliyor süresi 60 gün yada 5/1 geliyor.... senede 3 5 defa gelse çarşı çok güzel olur bu benim kendi fikrimdir çarşının bir özelligi olmalı efektler, baltalar ,kırmızı meslek aletleri havada ucusmamalı illa ben efekt istiyorum diyorsanız mithril sandıkları toplayabilirsiniz bu çarsının yüksek levelleri yakalamak vb şeylerle alakası yoktur 8 level hariç bütün levellerde onur kasmak çok kolay eger ki kasamıyorsanız efekte vb ihtiyac duyuyorsanız zaten yüksek levelleri yakalayamazsınız.

Çarşıda sadece efekt satılmıyor  Sıkıldım Dediğim gibi zamanın da çarşının etinden sütünden faydalanan oyuncular lütfen değişmesini istemesin Smile

Zaten olan bir düzen varsa devam etsin düzen değişecekse yılbaşı geliyor yeni yıl yeni düzen buyrun zaten gelmeyecek gibi çarşı yılbaşına kadar  Birşey Yok

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - - BERK -_kullanılmayan - 03-11-2017

katılıyorum 2 ayda bir yüzükler bittiği anda yenilerinin alınması güzel olmuyor sürekli ayrıca çarşıya da para ayırmak zorunda kalıyoruz elimizde olan değerli eşyaları nakit fiyatına satmakta zorlanıyoruz çarşı zamanları.

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - burber - 03-11-2017

beyler cephane de yüzük donduruluyor artık haberiniz olsun  Big Grin Big Grin Big Grin

Cvp: Çarşı geliyor dedikoduları - Mad Spawn_kullanılmayan - 03-11-2017

(01-11-2017, Saat: 15:07)utame Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar  bu konu için ayıracağınız 5 dakikanızı aldığım için özür dilerim.
Herkeste çarşı gelecek dedikodusu bu hafta ay başı ay sonu gibi dedikodular yönetim tam olarak bir şey söylemedi haber yayınlanmadı genellikle oyuncuların istek üzeri açılıyor galiba öyle fark ettim ben gelelim asıl konumuza şimdi çoğu arkadaşlar haksız bulacak beni ama biraz mantıklı düşünürsek bence oyundan zevk almak istiyorsak  biraz sabır gerekiyor her konuda ama çarşını 2 ay'da 1 çarşı geliyor kimse ne efektsiz ne yüzüksüz ne orak'sız vs kalmıyor biraz oyunun zahmetini görelim 'ki çabalı yalım yönetim bu konuda  bir şeyler yapması  gerekir benim kanaatimce gelmesin   özlem çekelim biraz  vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

☼AĞA☼ 

Efetktler itemler olmasa bile mor meslek aleti  ya da kırmızı meslek  aletinin gelmesi lazım herkesin  ihtiyacı var buna diye düşünüyorum.Benim gibi düşünen arkadaşlarımın olduğunuda düşünüyorum Smile