![]() |
İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında (/showthread.php?tid=5023) |
Cvp: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - Zekai - 29-09-2017 (29-09-2017, Saat: 20:29)Leo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende fikrimi sunmak istiyorum, Üzerinde bulunan fiyatı 2 altın olan piyasa fiyatı 1.5 altın olan bir gözü 50 gümüşten almak ticaret olmuyor ne yazık ki. Cvp: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - SETA - 29-09-2017 (29-09-2017, Saat: 05:16)Wild Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İhale, mübadele ve ödemeli posta gönderilerinde; fiyatlar eşyaya ait fiyatın üçte birinden az olamayacak şekilde belirtilme zorunluluğu getirilmiştir. Örneğin fiyatı 3 altın olan bir eşya için 1 altının altında bir satış yada alış tutarı belirlenmeyecektir. Bence bu mübadele lotu çok kötü olmuş eski haline getirirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum herkes şikayetçi düzeltmenizi arz ediyoruz teşekkürler. Cvp: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - quarentem - 29-09-2017 Selamun aleykum admin arkadaşlar ben tüccarım 80 bakırdan muazzam alıp 1.30 dan satıyorum iksir fiyatlarında biraz genişletme yapabilme imkanınız var mı ? Teşekkürler. Cvp: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - Orlufya - 29-09-2017 kesinlikle olması gerekiyordu bazı uyanık arkadaşlar hiç çaba sarfetmeden(meslek kasmadan yaratık kesmeden ) 1 e alıp mübadeleden ihalede 10 altına satıyorlar hem ihtiyacı olan o anlık yüksek fiyata alıyor parasını kaybediyor acil paraya ihtiyacı olan düşük fiyata satıyor kazanması gereken parayı kazanamıyordu uyanık arkadaşlar üzülecek ama olması gereken birşey mesela görev için 1 0 tp bitkici tane 5 gümüşe satıyorlardı ki bunun tanesi 0.40 bakıra piyasa fiyatı Cvp: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - Hesperos - 29-09-2017 Kusura bakmayın ama çok gereksiz birşey olmasada olurdu Cvp: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - Orlufya - 29-09-2017 (29-09-2017, Saat: 22:23)Laxus Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-09-2017, Saat: 21:17)Orlufya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kesinlikle olması gerekiyordu bazı uyanık arkadaşlar hiç çaba sarfetmeden(meslek kasmadan yaratık kesmeden ) 1 e alıp mübadeleden ihalede 10 altına satıyorlar hem ihtiyacı olan o anlık yüksek fiyata alıyor parasını kaybediyor acil paraya ihtiyacı olan düşük fiyata satıyor kazanması gereken parayı kazanamıyordu uyanık arkadaşlar üzülecek ama olması gereken birşey mesela görev için 1 0 tp bitkici tane 5 gümüşe satıyorlardı ki bunun tanesi 0.40 bakıra piyasa fiyatı 40 bakırlık itemim 5 gümüşe satılması ne kadar mantıklı ? Cvp: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - Leo - 29-09-2017 (29-09-2017, Saat: 22:29)Orlufya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-09-2017, Saat: 22:23)Laxus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunun adı uyanıklık değil ticaret zamanı olan adam ucuza bulur yükseğe satar yorumun saçma olmuş biz buna ticaret diyiyoruz ama siz zenginler ne dersiniz bilemem ![]() Cvp: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - Orlufya - 29-09-2017 (29-09-2017, Saat: 22:36)Leo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-09-2017, Saat: 22:29)Orlufya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 40 bakırlık itemim 5 gümüşe satılması ne kadar mantıklı ? böyle ticaret olmaz devlet gelir 1 ürüne max ve min fiyat belirler ondanda vergi alır sizin ticaret dediginiz olaya ben tefecilik diyorum Cvp: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - Leo - 29-09-2017 (29-09-2017, Saat: 22:50)Orlufya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-09-2017, Saat: 22:36)Leo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: biz buna ticaret diyiyoruz ama siz zenginler ne dersiniz bilemem ben bu oyunda ticaret sayesinde dizilenleri çok gördüm tefeciliğin anlamını öğren ondan sonra ticarete laf at (: Cvp: İhale, Mübadele ve Postalardaki Fiyat Kısıtlamaları Hakkında - Pehlivan - 29-09-2017 (29-09-2017, Saat: 22:58)Leo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-09-2017, Saat: 22:50)Orlufya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: böyle ticaret olmaz devlet gelir 1 ürüne max ve min fiyat belirler ondanda vergi alır sizin ticaret dediginiz olaya ben tefecilik diyorum Kesinlikle sayın Leo'ya katılıyorum. Ben de o bahsedilenlerden birisiyim. Mesleğimi kasıyorum aynı zamanda ticaretimi de yapıyorum. Multi hesapların önüne geçilmek amacıyla emek vererek, ihalede/mübadelede haftalarını geçirerek piyasayı iyice kavrayıp ticaret yapan insanların önüne koyulmuş bir engel gibi görüyorum bu güncellemeyi. Umarım en yakın zamanda bu güncellemede değişikliğe gidilir ve oyunu zorlaştırmak yerine bizlere keyif veren, oyunu oynamamızı sağlayan etkinlikler (Bkz. Goblin/Onur Günleri vs.) gelir. Ayrıca sayın Adminlerim yanlış anlamasın tamamen eleştirel amaçlı yazıyorum bu metni. Umarım önemseniriz... |