![]() |
Harikalar Çarşısı Geliyor! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Harikalar Çarşısı Geliyor! (/showthread.php?tid=4339) |
Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - burber - 25-11-2017 (25-11-2017, Saat: 00:42)Arwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mor meslek aletleri ve kırmızı silahlar gelmeli önceden alıpta kırılmazlık gelince kullananlar istemiycek ama şartlar eşit olmalı gelecekse de mor meslek aleti asla ve asla pırlanta ile gelmemeli. Ki ben kırmızı meslek aletinin sınırsız gelmesini ve 200 altın vermemizi tercih ederim. Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Genghis Khan - 25-11-2017 Yılbaşındaki çarşıda kırmızı baltaların geleceği söylenmişti. Getirmeyi istememinizi anlıyorum. Fakat siz de anlayın 5/1 baltasını alan çekildi sonra gelenler süreli oldu. Kırılmazlık gelince dövüş alanına giremiyoruz. Adminimizin söylediği gibi 5/1 baltaların gelmesini bekliyorum. Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - ganJ - 25-11-2017 Daha önce kırmızı baltalarını alanlar kırılmazlık geldiği zaman çıkartıyorlar. Hangi alanda olursa olursa olsun ciddi bir sorun kaynaklanıyor her iki ırk için kesinlikle gelmeli diye düşünüyorum... ![]() Meslek aletleri konusunda kırmızıya nazaran mor meslek aletlerinin de çok ucuz olmamak kaydıyla gelmesi oyuna bir canlılık ve hareket getirecektir. Ayrıca meslek faaliyetinde bulunmayan oyuncular için moral kaynağı olup her iki ırk için de Bitki-Taş-Balık sıkıntısı ortadan kalkacaktır. ![]() BoorDooRuj ![]() Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Antikor - 25-11-2017 Kırmızı silahların bu çarşıda mutlaka satılması gerektiğini düşünüyorum. Bence oyuncular yeteri kadar bekletildi. Ayrıca oyun dengesini bozucağını felanda düşünmüyorum. Alan aldı çatır çatır kullanıyor alamayanlar acı çekiyor. Gerek yok şartları eşitlemek lazım ![]() Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Mad Spawn_kullanılmayan - 25-11-2017 (25-11-2017, Saat: 00:42)Arwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mor meslek aletleri ve kırmızı silahlar gelmeli önceden alıpta kırılmazlık gelince kullananlar istemiycek ama şartlar eşit olmalı Katılıyorum.. Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Helkkkk - 26-11-2017 (25-11-2017, Saat: 17:21)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(25-11-2017, Saat: 00:42)Arwen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mor meslek aletleri ve kırmızı silahlar gelmeli önceden alıpta kırılmazlık gelince kullananlar istemiycek ama şartlar eşit olmalı bence yılbaşı çarşısın da getirilsin ![]() Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - BAR0N - 26-11-2017 Oyunun dengesi coktan bozuldu zaten intikam balyoz 15-20 altınai yeşil itemler 1-1.5 altına satılıyor ve bu fiyatlar oyun daha yeni 1. yılını doldurmusken olustu Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Helkkkk - 27-11-2017 (26-11-2017, Saat: 22:50)BAR0N Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunun dengesi coktan bozuldu zaten intikam balyoz 15-20 altınai yeşil itemler 1-1.5 altına satılıyor ve bu fiyatlar oyun daha yeni 1. yılını doldurmusken olustu haklısın eski dwarda 150den aşağı görülmüyordu ve bu server de ki düşüş 4-5ay ay içinde gerçekleşti Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - IV MURAT_kullanılmayan - 30-11-2017 bu kırmızı meslek aletleri mor meslek aletleri olayı iyice saçmalandı kırmızı aletler her çarşı gelicekse neden millet nadir bulunan mor aletleri aldı zamında mor alet isteyende kutu açar veya onların elinden verir parasını alır çarşı konusundada milletin istedigine göre değil olması gerektigi gibi gelmeli bence. Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Harley Quinn - 30-11-2017 Elinde mor meslek aleti olan gelmesin diyor eh bende de olsa ben de gelmesin derdim ![]() |