Dragons War Forum
Gezginin Eşyaları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Gezginin Eşyaları (/showthread.php?tid=3955)

Sayfalar: 1 2 3 4

Cvp: Gezginin Eşyaları - HisseT - 14-08-2017

(14-08-2017, Saat: 23:23)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hisset yorumlarına yarım katılıyorum yarım katılmıyorum o şans avcıları madalyası çoooook zor la abi Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
katıldığım yorum ise goblin etkinliği gelse de az bişilerden zevk alsak

bende sana şu konuda bir şey diyeyim canım kardeşim Smile

bu oyunun ilk oyuncularıyız demi sen 1 yıl içerisinde 1k şans avcıları yapamadıysan bu senin ayıbın Smile

her şeyi emeksiz elde etmek bana ters biliyorsun ben emek oyuncusuyum mesela ben beleşe onur almak istemem yada emeksiz bir şeyler elde edilmesini de bende şu var herkesin kazanacağı şeyi ben istemem arada fark olması lazım emek edenle etmeyen ayrı kalması lazım çaba olmadan zevk alınmaz Smile

Cvp: Gezginin Eşyaları - burber - 14-08-2017

(14-08-2017, Saat: 23:26)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2017, Saat: 23:23)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hisset yorumlarına yarım katılıyorum yarım katılmıyorum o şans avcıları madalyası çoooook zor la abi Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
katıldığım yorum ise goblin etkinliği gelse de az bişilerden zevk alsak

bende sana şu konuda bir şey diyeyim canım kardeşim Smile

bu oyunun ilk oyuncularıyız demi sen 1 yıl içerisinde 1k şans avcıları yapamadıysan bu senin ayıbın Smile

her şeyi emeksiz elde etmek bana ters biliyorsun ben emek oyuncusuyum mesela ben beleşe onur almak istemem yada emeksiz bir şeyler elde edilmesini de bende şu var herkesin kazanacağı şeyi ben istemem arada fark olması lazım emek edenle etmeyen ayrı kalması lazım çaba olmadan zevk alınmaz Smile

ama kanka şu var şans avcılar ile alakası yok bari yaratık avcılar olsaydı ben direkt hayranını yapıcam diye başlamıyordum ona  Üzgünüm

Cvp: Gezginin Eşyaları - -BraveHearT- - 14-08-2017

Şimdi kasana kadar etkinlik de biter harika olur

Cvp: Gezginin Eşyaları - HisseT - 14-08-2017

(14-08-2017, Saat: 23:27)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2017, Saat: 23:26)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bende sana şu konuda bir şey diyeyim canım kardeşim Smile

ama kanka şu var şans avcılar ile alakası yok bari yaratık avcılar olsaydı ben direkt hayranını yapıcam diye başlamıyordum ona  Üzgünüm

sana kıyamam seni ıstırırım ama yapacak bir şey yok yönetime selam (goblin gelsin) sanada kolay gelsin küçük güç eritmeye devam Smile

(14-08-2017, Saat: 23:28)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi kasana kadar etkinlik de biter harika olur

ya şuan seni izliyorum helal olsun kasmaya başlamışsın :Smile şimdiden kolay gelsin hocam 5 saate 3k yaparsın hiç canını sıkma arkadan neşeli,enerjik bir müzik aç hemen kapanmaz yönetim bu aralar iyi keyfi yerinde mağdur etmezler Smile

Cvp: Gezginin Eşyaları - -BraveHearT- - 14-08-2017

@HisseT elimde 30ar piyon var çok iyi gelecekti bana bu olay da işte saçma sapan bir yerden vurdular beni hani yapabilecekleri en garip şeyi yaptılar iyilik madalyasına bile okeyim ama tek kasmaya üşendiğim şeyi verdiler Big Grin

Cvp: Gezginin Eşyaları - burber - 14-08-2017

(14-08-2017, Saat: 23:29)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2017, Saat: 23:27)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ama kanka şu var şans avcılar ile alakası yok bari yaratık avcılar olsaydı ben direkt hayranını yapıcam diye başlamıyordum ona  Üzgünüm

sana kıyamam seni ıstırırım ama yapacak bir şey yok yönetime selam (goblin gelsin) sanada kolay gelsin küçük güç eritmeye devam Smile

(14-08-2017, Saat: 23:28)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi kasana kadar etkinlik de biter harika olur

ya şuan seni izliyorum helal olsun kasmaya başlamışsın :Smile şimdiden kolay gelsin hocam 5 saate 3k yaparsın hiç canını sıkma arkadan neşeli,enerjik bir müzik aç hemen kapanmaz yönetim bu aralar iyi keyfi yerinde mağdur etmezler Smile
ya şöyle goblin diyorsun ya seni bir öpesim geliyor kulak memenden canım yaa  Çiçeğim  brave valla ben de üşeniyorum ve yapmıyorum d:

Cvp: Gezginin Eşyaları - Alexiel - 15-08-2017

Arkadaşlar öncelikle belirtmeliyim ki, 

Hepiniz kasmaya üşendiğimiz kasmadığımız gerek duymadığımız şeyi istediler diyorsunuz. Asıl sorunda burada zaten şans avcıları diğerleri gibi bir birlik bu nedenle hakettiği değeri görmesi gerek insanlar bu birlik için emek harcıyorlar amaç diğer birliklere oranla zayıf kalanları öne çıkarmaktır. Bu düzenlemenin nedeni '' Amaan o gereksiz bir şey'' diyerek geçiştirmek yerine her konuda gelişmek için oyuncuları teşvik etmektir.

Ayrıca hikayesel bazda bazı fikirleriniz var ancak paladin ve yaratık avcıları zaten yeterince göreve ve nesneye sahip oldukça aktif bir yer ve Paladin hikayesel anlamda bu avcılığı zevk için yapıyor yani satranç taşlarını bulundurması gibi bir şansı yok. Ancak gezgin gerektiğinde sınır dışı ülkelerden kaçak mal sevkiyatı dahi, yapan birisi satranç taşları gibi nadir nesneleri başka parçalarla değiştirip takas etmek tamda gezginin karakterine uyuyordu. Sonuçta paladin bir tüccar değil farklı taşları ne yapsın ?

Cvp: Gezginin Eşyaları - Vergil - 15-08-2017

Etkinlik iyi de istenen piyon miktarları her taş ile aynı olsaydı daha iyi olurdu  Birşey Yok

Bir de şans avcılarını kasmakta ne var 4-5 saatlik iş morlamak, taktiği de var az araştırsanız bulursunuz takıldığınız şeye bakın ya  Big Grin

Cvp: Gezginin Eşyaları - Charrly - 15-08-2017

(15-08-2017, Saat: 00:07)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar öncelikle belirtmeliyim ki, 

Hepiniz kasmaya üşendiğimiz kasmadığımız gerek duymadığımız şeyi istediler diyorsunuz. Asıl sorunda burada zaten şans avcıları diğerleri gibi bir birlik bu nedenle hakettiği değeri görmesi gerek insanlar bu birlik için emek harcıyorlar amaç diğer birliklere oranla zayıf kalanları öne çıkarmaktır. Bu düzenlemenin nedeni '' Amaan o gereksiz bir şey'' diyerek geçiştirmek yerine her konuda gelişmek için oyuncuları teşvik etmektir.

Ayrıca hikayesel bazda bazı fikirleriniz var ancak paladin ve yaratık avcıları zaten yeterince göreve ve nesneye sahip oldukça aktif bir yer ve Paladin hikayesel anlamda bu avcılığı zevk için yapıyor yani satranç taşlarını bulundurması gibi bir şansı yok. Ancak gezgin gerektiğinde sınır dışı ülkelerden kaçak mal sevkiyatı dahi, yapan birisi satranç taşları gibi nadir nesneleri başka parçalarla değiştirip takas etmek tamda gezginin karakterine uyuyordu. Sonuçta paladin bir tüccar değil farklı taşları ne yapsın ?
etkinlik ne kadar sürecek bilgi verinde ona göre kasalım

Cvp: Gezginin Eşyaları - Alexiel - 15-08-2017

Arkadaşlar bu arada bir yanlış anlaşılma var bu bir düzenleme ilerde istenen piyon sayısı değişebilir ancak kalıcı olması planlanan bir şey.