Dragons War Forum
Yepyeni bir haber ile tekrar buradayız. - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Yepyeni bir haber ile tekrar buradayız. (/showthread.php?tid=3944)

Sayfalar: 1 2

Cvp: Yepyeni bir haber ile tekrar buradayız. - Hesperos - 14-08-2017

(14-08-2017, Saat: 01:06)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,

Seçimi kazanmaya çalışan belediye gibi çalışıyoruz. 14/08/2017 tarihinde saat 22:00 de Meyhanedeki mağazada
satranç taşları olan tüm piyonlar geçici bir süre takasa girecek ve piyon satranç taşı hariç diğer taşlar ile takasa yapabileceksiniz bu sayede fazlaca olan taşlarınız dan kurtulabilirsiniz. 

Ayrıca taş verme sistemi tek taş dört taş ve on altı taş olan oranları biraz daha iyileştirdik.

Keyifli oyunlar.

şaha 5 piyon vezire 3 piyon yeterdi bence diğer taşlara 2şer piyon sayıyı yüksek tutmussunuz bence

Cvp: Yepyeni bir haber ile tekrar buradayız. - HisseT - 14-08-2017

kaç piyona kaç taş verildiğine bakmadım ama sayılara çok diyenler var şimdi her taşı basit miktardan elde ederseniz bu seferde herkesin elinde 3  4 tane set birikir buda piyasaya etki eder arkadaşlar kendi çıkarlarınızı düşünürken birde satacağınız fiyatı düşünün 2 seti en basit 30 altından satmak varken 4 seti 20 den bile satamazsınız (temsili fiyat) onun için az olsun öz olsun yapılan etkinlik hiç yapılmaya da bilirdi onun için işin cılkını çıkarmadan takılın Smile

Yönetim haftaya bir  GOBLİN etkinliği gelsin dev iksiri lazım Smile

Cvp: Yepyeni bir haber ile tekrar buradayız. - burber - 14-08-2017

(14-08-2017, Saat: 15:09)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kaç piyona kaç taş verildiğine bakmadım ama sayılara çok diyenler var şimdi her taşı basit miktardan elde ederseniz bu seferde herkesin elinde 3  4 tane set birikir buda piyasaya etki eder arkadaşlar kendi çıkarlarınızı düşünürken birde satacağınız fiyatı düşünün 2 seti en basit 30 altından satmak varken 4 seti 20 den bile satamazsınız (temsili fiyat) onun için az olsun öz olsun yapılan etkinlik hiç yapılmaya da bilirdi onun için işin cılkını çıkarmadan takılın Smile

abi goblin gelmiyor diye balıktan bitkiye döndüm oyun da iksir satan yok ya DBig Grin:Big Grin gelsin de kurtulalım bu dertten yeminle

Cvp: Yepyeni bir haber ile tekrar buradayız. - HisseT - 14-08-2017

(14-08-2017, Saat: 15:14)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2017, Saat: 15:09)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kaç piyona kaç taş verildiğine bakmadım ama sayılara çok diyenler var şimdi her taşı basit miktardan elde ederseniz bu seferde herkesin elinde 3  4 tane set birikir buda piyasaya etki eder arkadaşlar kendi çıkarlarınızı düşünürken birde satacağınız fiyatı düşünün 2 seti en basit 30 altından satmak varken 4 seti 20 den bile satamazsınız (temsili fiyat) onun için az olsun öz olsun yapılan etkinlik hiç yapılmaya da bilirdi onun için işin cılkını çıkarmadan takılın Smile

abi goblin gelmiyor diye balıktan bitkiye döndüm oyun da iksir satan yok ya DBig Grin:Big Grin gelsin de kurtulalım bu dertten yeminle

Aynen öyle 5 lvl olacağım eve girmesi küre kırması yalanım yok 12 tane dev iksirim kaldı arenaya harcıyorum onuda para verip almak ta hiç işime gelmiyor zaten satan yok mağazada bizi koparıyor yönetim bizimde sesimizi duyar hafta sonuna bi goblin getirir yüzümüzü güldürür ama duyurusuz yapmasınlar iş zamanı göremiyoruz etkinliği sonra Smile

Cvp: Yepyeni bir haber ile tekrar buradayız. - Vergil - 14-08-2017

bakır 1 kale akik 2 piyon attı teşekkürler

https://i.hizliresim.com/ZEPGVA.png

evet baya baya düzeltilmiş Big Grin teşekkürler   Cool

Cvp: Yepyeni bir haber ile tekrar buradayız. - -BraveHearT- - 14-08-2017

Hani düzeltilmişti adminim sana güvendik. Sırayla tüm han girdi eve hepsine piyon çıktı sadece

Ha en azından 1 piyon değil 2 piyon çıktı ona da şükür teşekkür ederiz ne diyelim...

Cvp: Yepyeni bir haber ile tekrar buradayız. - chegg - 14-08-2017

Bakır 2 piyon 1at
Porselen 2 piyon
Akik 1 kale (piyonsuz)
kömür 1 fil (piyonsuz)

Çok güzel iyileştirmişsiniz elinize sağlık