Dragons War Forum
Ne yapalım ? - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Ne yapalım ? (/showthread.php?tid=3908)

Sayfalar: 1 2 3

Cvp: Ne yapalım ? - _-Rahmaninoff-_ - 13-08-2017

(13-08-2017, Saat: 00:51)Mononoke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizce bu gece ne yapalım ?

server uyku moduna alınsın:=)

Cvp: Ne yapalım ? - BanSHe - 13-08-2017

(13-08-2017, Saat: 00:51)Mononoke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizce bu gece ne yapalım ?
Bence bize oyunun geleceğiyle alakalı bilgileri verin güncelleme gelecek mi client ne zaman hazır olucak 13 lvl binekler hazır mı kısayollar çalışacak mı sunaklar neden açılmıyor oyundaki hatalar buglar ne zaman geçecek dövüş izleme gelecek mi platodaki sunucu sorunu nedeniyle boşa giden onlarca saatlik dövüşlerimizin geri dönüşü telafisi yapılacak mı kısacası artık muhabbet etmek istemiyoruz aydınlatılmak istiyoruz oyunla alakalı bilgiler verin bize baha arkadaşımız sürgün kalesini denemiş 11 level i mi açmayı düşünüyorsunuz bunca sorunun arasında çok şaşırtıcı

ayrıca destek ekibi çok yavaş çalışıyor 4 5 günde anca destekden cevap geliyor bana saçma soru soruyorsunuz demeyin o saçma konuşanları engelleyin bidaha yazamasınlar madem biz sıra beklemek istemiyoruz iyi geceler.

Cvp: Ne yapalım ? - ReHeLL - 13-08-2017

soru cevap ney bilmiyorum ama cazip geldi  Çiçeğim

Cvp: Ne yapalım ? - burber - 13-08-2017

(13-08-2017, Saat: 00:54)DERİN DARBE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-08-2017, Saat: 00:53)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hatta isteğimi hemen buraya da yazayım goblin etkinliği  Çiçeğim Çiçeğim Çiçeğim bir de eski nesne madalyamın artık verilmesi  Big Grin

eski nesne madalyanı düşüne düşüne kafanda saç kalmadı bırak artık bunları Yagızım Big Grin

kardeşim admin şurada bir goblin etkinliği patlatsa bir de burber'in eski nesne madalyasını veriyoruz dese güzel olmaz mı

(13-08-2017, Saat: 00:55)GoDFaTHeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bence bize oyunun geleceğiyle alakalı bilgileri verin güncelleme gelecek mi client ne zaman hazır olucak 13 lvl binekler hazır mı kısayollar çalışacak mı sunaklar neden açılmıyor oyundaki hatalar buglar ne zaman geçecek dövüş izleme gelecek mi platodaki sunucu sorunu nedeniyle boşa giden onlarca saatlik dövüşlerimizin geri dönüşü telafisi yapılacak mı kısacası artık muhabbet etmek istemiyoruz aydınlatılmak istiyoruz oyunla alakalı bilgiler verin bize baha arkadaşımız sürgün kalesini denemiş 11 level i mi açmayı düşünüyorsunuz bunca sorunun arasında çok şaşırtıcı

ayrıca destek ekibi çok yavaş çalışıyor 4 5 günde anca destekden cevap geliyor bana saçma soru soruyorsunuz demeyin o saçma konuşanları engelleyin bidaha yazamasınlar madem biz sıra beklemek istemiyoruz iyi geceler.
++++++

Cvp: Ne yapalım ? - ISMET - 13-08-2017

(13-08-2017, Saat: 00:55)GoDFaTHeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

+1 katılıyorum.

Cvp: Ne yapalım ? - Uhtred - 13-08-2017

Hocam 4 lvlim onur kasıyorum
Ama bütün gün kristal sırası bekledim mesela bugün ancak dönmüyor
0 magron 10 insan sırası görmekten sıkıldım
Magron ırkı çok az katılıyor dövüş alanlarına
Onur kasanlar için extra şeyler olmasını talep ediyoruz çok zor kasılıyor.
Mesela kristal mağarası için:
Kristal toplarken düşük oranda değerli bir kaynak elde etme şansı güzel olabilir
Bunun gibi iki ırkı da onur alanlarına çekebilecek etkinlikler çok faydalı olur

Cvp: Ne yapalım ? - AGİTOOOOO - 13-08-2017

Üstad Tallar benzeri uygulama 3-4-5-6 levellere de gelsin.Binek-Moruk Olmasın .Saygılar  Evet

Cvp: Ne yapalım ? - burber - 13-08-2017

(13-08-2017, Saat: 00:58)Emilio Escobar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam 4 lvlim onur kasıyorum
Ama bütün gün kristal sırası bekledim mesela bugün ancak dönmüyor
0 magron 10 insan sırası görmekten sıkıldım
Magron ırkı çok az katılıyor dövüş alanlarına
Onur kasanlar için extra şeyler olmasını talep ediyoruz çok zor kasılıyor.
Mesela kristal mağarası için:
Kristal toplarken düşük oranda değerli bir kaynak elde etme şansı güzel olabilir
Bunun gibi iki ırkı da onur alanlarına çekebilecek etkinlikler çok faydalı olur
kömür düşüyor zaten

Cvp: Ne yapalım ? - DERİN DARBE - 13-08-2017

(13-08-2017, Saat: 00:56)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-08-2017, Saat: 00:54)DERİN DARBE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  eski nesne madalyanı düşüne düşüne kafanda saç kalmadı bırak artık bunları Yagızım Big Grin

kardeşim admin şurada bir goblin etkinliği patlatsa bir de burber'in eski nesne madalyasını veriyoruz dese güzel olmaz mı

(13-08-2017, Saat: 00:55)GoDFaTHeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence bize oyunun geleceğiyle alakalı bilgileri verin güncelleme gelecek mi client ne zaman hazır olucak 13 lvl binekler hazır mı kısayollar çalışacak mı sunaklar neden açılmıyor oyundaki hatalar buglar ne zaman geçecek dövüş izleme gelecek mi platodaki sunucu sorunu nedeniyle boşa giden onlarca saatlik dövüşlerimizin geri dönüşü telafisi yapılacak mı kısacası artık muhabbet etmek istemiyoruz aydınlatılmak istiyoruz oyunla alakalı bilgiler verin bize baha arkadaşımız sürgün kalesini denemiş 11 level i mi açmayı düşünüyorsunuz bunca sorunun arasında çok şaşırtıcı

++++++
https://dwar.gen.tr/forum/showthread.php?tid=1278&highlight=yap%C4%B1lacak Smile

Cvp: Ne yapalım ? - ISMET - 13-08-2017

Kötülük moroklarının birikmesi ve bilmece iksirinin 24 saatte 1 kullanım zorunluluğunun kaldırılarak çorba ve alalayla basan iyilikçilerle eşit olmamız. Taalarda göz vermek yerine kırılmazlık gelmesi. Evcil  hayvanlar, client (hala com clientinden oynuyorum oyun oynadığımın farkında olmak için), yaylar, dövüşte izleme ve malikanenin gelip gelmeyeceği hakkında da bir iki bilgi sahibi olursak seviniriz.  Çiçeğim