Dragons War Forum
Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! (/showthread.php?tid=31013)

Sayfalar: 1 2 3

Cvp: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - Best - 03-02-2025

1 pır 1 tl olsun sürümden kazanırsınız.

Cvp: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - BanSHe - 03-02-2025

Her şeye zam geldi pırlantaya da zam yapacağız mantığını hiçbir zaman anlayamadım. Genel işleyişte o kadar alıştırıldık ki gelen zamların tüketiciye yaslanmasına online bir oyunda dahi enflasyon bahane edilerek zam yapılıyor. Daha öncesinde oynadığım hiçbir oyunda bu mantığı görmedim. Kaldı ki %66 oranına bir zammın açıklaması asla olamaz. Oyuncularının görüşüne bu kadar az saygı gösterilmesi çok üzücü. Açılan anket dahi zam yapacağız, fikirlerinizin bir önemi yok ancak gönlünüzü alalım, ölümü gösterip sıtmaya razı edelim anketi olmuş. Oyunu bu kadar sahiplenen oyunculara bunun reva görülmesi çok acı.

Cvp: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - Cpt Jack Sparrow - 03-02-2025

(03-02-2025, Saat: 20:31)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Mevcut sunucularımızla 3 yıldır size hizmet veriyoruz. Ancak artık, daha güçlü performans ve daha sorunsuz bir oyun deneyimi sunmak adına, yeni nesil işlemcili sunuculara geçiyoruz. Sunucu rezervasyonlarımızı tamamladık ve geçiş için gün planlamaktayız. 
Bu süreçte, sunucularımızın 1 gün süreyle kapalı kalabileceğini belirtmek isteriz. Geçişin bu ayın sonuna kadar tamamlanmasını planlıyoruz. Yapılan pırlanta zammı beklenen bir durumdu. Asgari ücret zammıyla birlikte artan reklam giderleri, personel maliyetleri ve mobil yazılım ekibimizin ihtiyaçları, bu düzenlemeyi zorunlu hale getirdi. Fiyat Altyapı güncellemeleri ve faturaların düzenlenmesinden sonra, ödeme sistemi açılacaktır, Bonus buna göre düzenlenecek, bir kaç gün daha eski fiyata yakın oranda pırlanta satın alabileceksiniz. 
Bir diğer heyecan verici gelişme ise mobil sürüm çalışmalarımızdır! Android sürüm geliştirme ve hata iyileştirmeleri hızla devam ediyor ve bu ay sonunda erişime açmayı hedefliyoruz. 
iOS sürümü ise ilerleyen dönemde planlanacaktır. Mobil sürümle birlikte, kapsamlı bir reklam çalışması başlatıyoruz. Bu sayede aktif oyuncu sayımızda ve oyun içi yoğunlukta büyük bir artış bekliyoruz. 
Bu büyüme, topluluğumuz için daha dinamik ve eğlenceli bir ortam sağlayacak.Oyun içerisindeki etkinlikler ve güncellemelerle ilgili olarak Ain admin tarafından yapılacak bilgilendirmeleri takip edebilirsiniz.
Sabır ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Sizlere her zaman en iyi deneyimi sunmaya devam edeceğiz! Yorumlarınızı eksik etmeyin!
Pır fiyatı zammını boşverin de şu cezalara bi zam yapsanız daha güzel ve nezih oyun ortamı olacak. Millet zaten verilen ceza ne ki diyerek bot, bug kullanmaya devam ediyor . Caydırıcı cezalar vererek bu tür olayların önüne geçmeniz emin olun oyuncu sayısında artışı beraberinde getirir(ben bug yaptım bana ban attılar diye ağlayıp oyunu bırakanları salıverin çayıra). Bir güven ortamı oluşturmuş olursunuz en azından..

Cvp: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - 404 Not Found - 03-02-2025

bence sunucuyu sahibinden.com a koyun hem artık birbirimizden daha az şikayet ederiz daha sağlıklı bir durum ortaya çıkar

Cvp: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - Bigmagic - 03-02-2025

(03-02-2025, Saat: 20:57)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-02-2025, Saat: 20:49)-Smyrna- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pır a %67 artış yapıldıysa şunlarında yapılması gerekli;

-Yaratıklardan düşen altın ve lot %67 artmalı
-Malikane kesimi 1 pır ile 25 kesim olmalı
-Pre mağazada da daha fazla indirim ve pır bonusu %35 değil en az 50/55 olmalı

Pırlanta zammına karşılık oyun içindeki iyileştirmeler yapılabilir. Ancak, her şeyin aynı oranda artırılması uzun vadede lime ekonomik dengeyi bozabilir. Bu nedenle küçük artışlarla veya etkinlik bazlı iyileştirmelerle taleplere kısmen cevap verilebilir.
Fazla kaynak oyundaki "hazine değerini" zayıflatır. Premium mağazada sürekli yüksek bonus gelir kaybına yol açabilir. Yani dengeli bir şekilde oyun içerisinde iyileştirmeler yapılabilir. Elimizdekinin de kıymeti bir anda gitmesin.

oyun için hiç bir şeye karışılmamalı denge bozulur, olması gereken bonusu artırmak %35 yerine daha fazla oran vermek,  %67 zam çok fazla bonusu artırıp asıl zammı %30 %35 oranlarına  getirmeniz lazım yani; normalde 10.000 tlye 2250 pırlanta geliyordu şimdi 1350 geliyor, 10.000 tlye 1600-1700 pırlanta gelirse zam oranı %35 olmuş olur ama bonusları almak için o parayı yatırmak zorunda olduğu için para yatırma alt sınırı artmış olucak 2 tarafta memnun olacaktır.

Cvp: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - Mr Rambo - 04-02-2025

kozbişov  tutuklansın. pır 50 tl olsun. hobinin pazarlığı olmaz. iyi hizmet, pahalı pırlanta olsun. 

AİN ADAMDIR

Cvp: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - LEGEND- - 04-02-2025

Oyun içi droplarda iyileştirme yapılacaksa pırlanta zammına sesimiz çıkmaz , pırlanta 10tl olup nefertodan 35 gümüş alırsak bu sıkıntılı durum olur .

Cvp: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - Advocat - 04-02-2025

Malikane kesiminin güncel pır kartı fiyatıyla bir anlamı kalmadı. (güncel olarak 50 pır kartı 500 altın ihalede ki o da önceki piyasasının iki katına çıkarsa 600-700 altını görecektir birkaç güne). Lütfen malikane kesimini hemen güncel pır piyasasına göre düzenleyin.

Han kasasından 150 pır kartı borç aldım malikane kesimi attım gelen parayla yerini dolduramıyorum :')

Cvp: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - BAR0N - 04-02-2025

1 pirlanta 10 tl ise 100 tl 10 pirlanta olmali yoksa anlami kalmiyor

Cvp: Pırlanta zammı HK ve Güncellemelerimiz! - KeMaNKeSs16 - 04-02-2025

Merak ettiğim şey yeni sunucuya geçince yaratıklar yine 5+ saniye süre yapıp bekleyecek mi yoksa vurduğumuz gibi anında geri vuracak mı?