Dragons War Forum
Esaret laneti - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Muhafızlar Salonu (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Forum: Para ve Nesne Alışverişleri (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+---- Forum: Para ve Nesne Alışverişleri İnsan (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+---- Konu Başlığı: Esaret laneti (/showthread.php?tid=2785)

Sayfalar: 1 2

Cvp: Esaret laneti - BAHADIR - 23-06-2017

(23-06-2017, Saat: 03:00)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi oyunlar ,iyi geceler.

Kuzenimin oyunu bir süre bırakmasıyla bana  altını ve  üstündeki itemleri kullanmayacağı itemleri borç olarak verdiği halde ve foruma bildirildiği halde  esaret laneti yedim.

Bu alışveriş Şubat ayında olan bir alışveriş her insan gibi bende bir insanım sonuçta bir borç unutulabilir çünkü borç aldığım karakter aktif olarak oynayan bir kişiye sahip olmadıığı içindir.
Bana hatırlatılsa veya en küçük bir posta gelse ödenirdi ikinci bir uyarı dahi gelmezdi zaten.

Multi hesap aktarımlarında Multi hesaba (Hesaplara) Sınırsız ana hesapa verilen miktar kadar ceza atılır ( Diye bir madde bulunmakta- ve bana gelen itiraz ticketinde 200 altına YAKLAŞIK denilip 250 altın ceza kesiliyor ) 

Adaletin gelmesini istiyorum- Ne aldıysam aynı şekilde iade edileceğini söylemek isterim.

Fakat cezamın bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyorum umarım görürsünüz  gereken şekilde  davranmanızı istiyorum iyi oyunlar dilerim.
ortada bir suç varsa ve bu eskilere dayanırsa nitekim oyun kuralları derlenip değiştirilir, güncellenir ve yenilenir hep. ondan ötürü önce uyarılır ve denilmesi lazım fakat lakayt kalırsa karşı ozaman asıl ceza hakedilir yoksa edilmez de.. ayrıca aldığı kadar olması gerekirken fazlası da hem yanlıştır hem de her daim dilinizden düşürmediğiniz adalet çizgisinden uzak kalır ikinci olarak.. haksız duruma adil olan kurucu gereken şekilde uyarıp konuşup görüşüp ona göre al ver rakamına göre ceza vermeli tabi aldığını verip pürüzü kapatmazsa ceza verilir. bu yüzden haksız olan bu esarete ben de çözüm için destek vermekteyim..

Cvp: Esaret laneti - Talat - 23-06-2017

(23-06-2017, Saat: 03:00)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi oyunlar ,iyi geceler.

Kuzenimin oyunu bir süre bırakmasıyla bana  altını ve  üstündeki itemleri kullanmayacağı itemleri borç olarak verdiği halde ve foruma bildirildiği halde  esaret laneti yedim.

Bu alışveriş Şubat ayında olan bir alışveriş her insan gibi bende bir insanım sonuçta bir borç unutulabilir çünkü borç aldığım karakter aktif olarak oynayan bir kişiye sahip olmadıığı içindir.
Bana hatırlatılsa veya en küçük bir posta gelse ödenirdi ikinci bir uyarı dahi gelmezdi zaten.

Multi hesap aktarımlarında Multi hesaba (Hesaplara) Sınırsız ana hesapa verilen miktar kadar ceza atılır ( Diye bir madde bulunmakta- ve bana gelen itiraz ticketinde 200 altına YAKLAŞIK denilip 250 altın ceza kesiliyor ) 

Adaletin gelmesini istiyorum- Ne aldıysam aynı şekilde iade edileceğini söylemek isterim.

Fakat cezamın bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyorum umarım görürsünüz  gereken şekilde  davranmanızı istiyorum iyi oyunlar dilerim.
Konuyu arkadaşımın da belirttiği gibi haksızlık olduğunu düşünüyorum şöyle ki ; 200 altın çok fazla aktarılan nesneler altına çevrilip cezanın o şekilde çarptırılması daha doğrudur , borcu unutmaktan doğal birşey yoktur zaten aktif bi hesap da değilmiş eğer borç bildirilse , hatırlatılsa öderdim diyor ki hala o borcu ödeyebileceğini söylüyor bence yapılması doğru olan şey verilen borcun ödenip esaret lanetinin kaldırılmasıdır.
Gereğinin yapılmasını arz eder, iyi oyunlar dilerim.

Ghetto

Cvp: Esaret laneti - -BeToN- - 23-06-2017

Arkadasimizin basina gelen bu olaydan dolayi gecmis olsun dileklerim sunar ve eklemek isterim oyun yonetimi oyunculara karsi adaletli olmasi gerekmekte ve borcundan fazla ceza kesmemelidir. Bu hatanin duzeltilmesi ve esaret lanetinin kaldirilmasini talep ediyorum..

Cvp: Esaret laneti - Taner - 23-06-2017

-Arsionist- abimin esarel lanetini haksız yere atıldığını ve gerekli kontrollerin tekrar yapılmasını  yapılmasını talep ediyorum

Cvp: Esaret laneti - Resoobarlass - 23-06-2017

Orhan kardeşime verilen cezanın yeniden incelenmesini ve indirime gidilmesini talep ediyorum.Ayrıca böyle cezalar verilmeden önce hatırlatma için posta yoluyla ulaşılması gerektiğini belirtmek istiyorum.

Cvp: Esaret laneti - -HaKyeMEzZ37- - 23-06-2017

+1

Cvp: Esaret laneti - I-AHenK-I - 23-06-2017

(23-06-2017, Saat: 03:13)adirakun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her insan unutabilir arkadaşın savunmasında haklı oldugunu düşünüyorum adaletin kısa zamanda yerini bulması dileğiyle

+1000000

Cvp: Esaret laneti - Vergil - 23-06-2017

Orhan kardeşime katılıyorum ve cezanın daha da hafiflemesi talebinde bulunuyorum. Bir ceza o kişinin yaptığı aktarım kadar olmalıdır. Daha fazlasını isteyerek onun ders almasını değil daha çok oyundan soğumasını sağlarsınız.