Dragons War Forum
Noel Babaya Mektuplar! - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Etkinlikler (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Konu Başlığı: Noel Babaya Mektuplar! (/showthread.php?tid=26441)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - K A R A D A Y I - 20-12-2022

Benim bu yıldan tek dileğim umarım ülkemiz sonunda refaha erer herkesin dertsiz tasasız biri yılı geçer.
Oyunda isteğim ise yeniliklerle dolu bir sene geçireceğimizi ümit ederim
Kişisel isteğim ise hilecinin bilgelik iksirini noel baba çok görmesin bizeBig Grin

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - Twilight - 20-12-2022

1500 demircinin öfke sembolüyle 4 level gizemli omuzluk alınabilsin ve takmak için 900 onur oranı gerekmesin.

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - Smoking - 20-12-2022

Merhaba, öncelikle isteyeceğim şey benim için çok önemli ve değerli bir şey bu sebepten dolayı siz yani saygıdeğer Noel Babadan bu hediyeyi isterken en içten ve en temiz duygularımla istiyorum. Umarım kabul edersiniz.

İsteyeceğim hediye Gizemli Yıkım Hasır Zırhı. Umarım kabul olur.

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - 404 Not Found - 20-12-2022

(20-12-2022, Saat: 02:01)Smaug Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
noel%20babaya%20mektuplar.png
Şenlikli havai fişeklerle aydınlatılan Yeni Yıl Ruhu, birkaç oyuncuyu mutlu etmek ve aziz hayallerini gerçekleştirmek için bir kez daha Feo dünyasında ortaya çıktı.

Şansa inanın ve uzun zamandır hayalini kurduğunuz şeyi yazın! Sihirli Ruh kesinlikle tüm mesajları okuyacak, ancak kutsaması en nazik, en parlak ve en samimi dilekleri dikkate alacak! Ondan para, Eshu veya Nadir kart, Yenilenme kumları veya binek, yüzük istemeyin. İsteklerinizde daha mütevazı ve gerçekçi olun ve belki de Yeni Yıl şansı tam size göre gülümseyecektir!

Kurallar:
1. Karakterinizin seviyesi en az 3 olmalıdır.
2. Oyuncu başına sadece bir dilek kabul edilir.
3. Forum kurallarına, oyun kurallarına, kullanıcı sözleşmesine kısacası tüm kurallara uygun olmalıdır.
4. Dilekler 25 Aralık 23:59'a kadar kabul edilir.

Konu dışı mesajlar yasaktır ve silinecektir! Tekrarında ceza alabilirsiniz. Konuyu gereksiz meşgul etmeyin.
Tüm kararlar yönetime aittir. 

ÖNCELİKLE YENİ YIL TÜM SAVAŞÇILARA ŞANS GETİRSİN .

Noel Baba'dan isteğim Beyaz Joker Destesi'ne Düzenleme yapmasıdır , birden fazla destemiz olmasına rağmen haftada 2 sefer kullanabiliyoruz Üzgünüm

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - -L E T H E- - 20-12-2022

Pırlanta ya zam gelsin kendim için istemiyorum tüm feo için istiyorum malum altın pırlantadan değerli

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - -I SL Jackpot I- - 20-12-2022

noel baba yşo sancağı istiyom

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - -BLOOM- - 20-12-2022

Şenlikli havai fişeklerle aydınlatılan Yeni Yıl Ruhu, birkaç oyuncuyu mutlu etmek ve aziz hayallerini gerçekleştirmek için bir kez daha Feo dünyasında ortaya çıktı.

Şansa inanın ve uzun zamandır hayalini kurduğunuz şeyi yazın! Sihirli Ruh kesinlikle tüm mesajları okuyacak, ancak kutsaması en nazik, en parlak ve en samimi dilekleri dikkate alacak! Ondan para, Eshu veya Nadir kart, Yenilenme kumları veya binek, yüzük istemeyin. İsteklerinizde daha mütevazı ve gerçekçi olun ve belki de Yeni Yıl şansı tam size göre gülümseyecektir!

Kurallar:
3. Forum kurallarına, oyun kurallarına, kullanıcı sözleşmesine kısacası tüm kurallara uygun olmalıdır.

Konu dışı mesajlar yasaktır ve silinecektir! Tekrarında ceza alabilirsiniz. Konuyu gereksiz meşgul etmeyin.

Tüm oyuncuların keyif alarak oynadığı fakat sonunda her zaman bizim kazandığımız savaşlarla dolu, sürekli mağara-arena-mabed gibi savaş alanlarının aktif olduğu bir yıl olması dileklerimle. Yeni yılda noel babadan isteklerim savaş alanlarındaki yenilgiye verilen ödüllerin artmasıdır hatta noel baba karşımıza çıkan takımlara en güzel hediyeleri vererek merhamet etmelidir çünkü biz etmeyeceğiz.

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - G L A U R U N G - 20-12-2022

Kurallar:

100 Küre görevinde kalan 47 küremin verilmesi

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - Swann_kullanılmayan - 20-12-2022

Kurallar:

merhaba noel baba dün gece annem noel babanın gerçek olmadığını söyledi ama ben ona inanmıyorum sen gerçeksin. eğer yılbaşı sabahı ağacın altında bir karakter değişim sertifikası bulursam çok mutlu olurum (onun yerine isim değiştirme sertifikası da sevindirir ama karakter değişim sertifikası getirirsen dünyanın en mutlu çocuğu olurum) teşekkürler noel baba. umarım gerçekten varsındır.

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - YC - 20-12-2022

Sevgili Noel Baba ben senin gerçek olduğunu biliyorum ve evcil hayvanıma da anlattım onun senden bir isteği var
Basit pet eğitim parşomeni
İnşAllah verirsin ben ve evcil hayvanim çok mutlu olucaz