![]() |
Feo Şiir Yarışması - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Feo Şiir Yarışması (/showthread.php?tid=249) |
Cvp: Feo Şiir Yarışması - kurtlar vadisi - 12-10-2016 (11-10-2016, Saat: 23:39)CeNGiZ_HaN insan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [Gabby] guzel hos ve oyuna yakısır olmus kardeşim boyle devam et Cvp: Feo Şiir Yarışması - BLASTOIS - 12-10-2016 ASIL EFSANE Herkes sözde efsane Kimse bilmez ki seni tarih de Onu ettim bu yaptım derken Bak level gelmiş 15'e Rütben var diye sevinme Dostum az diye üzülme Bir gün bir kodaman gelir Çeker seradaru gözüne Meslek ugraş didin zaman kaybı Nede olsa bankacı sana kaldı O zaman farkına varsın aslında Tüm insanların bir magron olduguna Feolular sordu ki ne yapmalı Milleti bu durumdan kurtarmalı Aslında vardır çözüm her zamanda Halk kendi çıkarını bir kenara bırakmalı Şair der ki oyun sanal dışarıya bakmalı Hayat sokak da bunu yaşamalı Bak bugun yarın derken Sağlam dostluklar edinip oyunu bırakmalı Blastoise ARKADAŞLAR LÜTFEN BEĞENDİYSENİZ BEĞENİN TEŞEKKÜR EDERİM Cvp: Feo Şiir Yarışması - GenGar - 12-10-2016 Tek kollu canavarı açtık, ödülü büyük dedi admin Beronun yem parasını bastık, aç kaldı yiyosa gel bin Çekemiyenler mağarada ağlıyor alıyormuşum free win Lafla peynir gemisi yürümez biraz oynamayı öğrenin ![]() Şiir felan hikaye ![]() ![]() Cvp: Feo Şiir Yarışması - - Michelangelo - - 12-10-2016 --- Dört Dört'lük(te) Feo Ah bir gün geçmez, görmesem şu aksakalı Harçlık verdiği de yok ki,Ne yapalım koskoca adamı. Açılmış yeni Server, yeni yüzler yeni heyecan, Gelmiş yine gece gündüz iskeletlerde kasılan. Hayır geçtim her şeyi, pırlanta yükledik Bu bankacı zeki denen herife, çok gıcık gittik. Faiz falan almıyor iyi güzel hoş, mükemmel kudret Amma ve lakin bir gün geciktir; attırıyor zindana don atlet. Dövüş alanları güzel, gidiyor arada sırada Ah birde şu travmalar olmasa ! Atıyor evlatlığa vurur gibi Valdagor'u, Ne yapsan kaçış yok, yiyorsun popoya sağlam odunu. Allah razı olsun sizden, açtınız bu güzel serveri Mükemmel her şeyde, uyutmadınız bi bizi. Gündüz arena öğlen mağara gece krestlerle avlanma Sorum şu, nasıl olacak bu işin sonu uyumaya uyumaya ? Velhasıl-ı kelam, uzatmaya gerek yok Server burda oyuncu çok. Burdan sizlere sözüm oyuncular, adam gibi oynayın oyununuzu Yoksa gelecek odunun babası, tanıyor adminler çoğumuzu ![]() Cvp: Feo Şiir Yarışması - CryStaL - 12-10-2016 HAYAT BİR SINAVDIR! Türk server açıldı diye sevindik hepimiz, Sağolsunlar düşünen abilerimiz. Biraz eğlence, biraz keyif, biraz klişe, Oyunda dostluk, kardeşlik , bol neşe. Üstünlük Allah`ın, kibir şeytanın, Nefse hakim olursan cennetin yakın. Kimimiz eski , kimimiz yeni . Yeni olanların da hesabı iyi, Bugün sana yarın bana , Yardımlaşalım, çok mu zor ki . Üstünlük Allah`ın, kibir şeytanın, Nefse hakim olursan cennetin yakın. Ağlamasın yaralı yürekler, gülsün yüzler. Kim kimdir bilinmez, yaşadıkları görünmez. Biraz su serpince gönüllere , İnanın ki tadından yenilmez. Üstünlük Allah`ın, kibir şeytanın, Nefse hakim olursan cennetin yakın. aQua Feo` ya hediyemdir Cvp: Feo Şiir Yarışması - - PARANOYA - - 12-10-2016 (11-10-2016, Saat: 23:03)Michael Corleone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Feo derler dünyamızın adına Tuttum bunu ![]() Cvp: Feo Şiir Yarışması - Mr Lucifer - 13-10-2016 Nasıl Unuturum Feoya ilk girişimi. Olta ile ilk aynalı sazan balığı çekişimi. Ne aksakal,Ne Feolular bitirir ona olan sevgimi. Alırım her türlü Feonun Güzelini. Mürekkep satar yoncalarla süslerim seni. Eller günahkar aşkımdan deli etme beni. Cvp: Feo Şiir Yarışması - ShAzraeL - 13-10-2016 (12-10-2016, Saat: 00:19)kurtlarvadisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-10-2016, Saat: 23:39)CeNGiZ_HaN insan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [Gabby] Cvp: Feo Şiir Yarışması - Wayfear - 13-10-2016 Kasap Krestin mi Gözü öfkeli O tanımamış hiç beni Sana sesleniyorum Zalim admin Aç artık beş leveli Birikti bankadaki borcun faizi Kasalarıma vurdular kilidi Sana sesleniyorum Zalim admin Aç artık beş leveli ![]() Cvp: Feo Şiir Yarışması - Noname_KULLANILMAYAN - 13-10-2016 (13-10-2016, Saat: 00:52)mehmet6363 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nasıl Unuturum Feoya ilk girişimi. +1 ![]() |