![]()  | 
| 
 Kaos istilasının açılması talebi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Kaos istilasının açılması talebi (/showthread.php?tid=24111) Sayfalar:  
1
2

| 
Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - umudi - 01-03-2022 (01-03-2022, Saat: 04:13)Alucard71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili adminim, uzun süredir bu güzel oyunu oynuyoruz ve oyunu çok hevesle oynuyoruz fakat şöyle bir gerçek varki 9-10-11 level arası çok az tecrübe geliyor ve günlük hayattaki başarı düzeyimizi negatif yönde etkiliyor sizden ricam bu kaos istilası olayında çok fazla exp geliyor bir seferliğe mahsus kapıları açar mısınız gerçekten bizim için büyük anlam ifaade ediyor eğer elinizden geliyorsa çok ama çok memnun oluruz sevgiler ve saygılarımızla +1 kaos olayı bu online sayısıyla çok zor ilerliyor. bir şeyler yapılmalı Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - Advocat - 01-03-2022 Arkadaşlar size köstek olmak gibi bir niyetim yok ancak bu sunucuda bu konuyu ilk açanlardan birisiyim. Kaos olayının diğer aşamalarını tecrübe için de değil bir zamanlar çok zor bulunan ancak orlufyada gerekli olan kaos parçacığı için istemiştim. Saolsun yönetim bir kere açarak kaos olayının diğer aşamalarının neden açılmaması gerektiğini gösterdi. Açıldığı anda sunucudaki seviye dengeleri alt üst oldu, düşük seviye oyuncu şuan çok azaldı ve herkes büyücüde yığıldı. Eski nesne itemlerinden tutun düşük seviye kaynaklara kadar birçok materyalin fiyat ve bulunabilirlik dengesi değişti. Sunucuda biraz daha yüksek seviye yığılma olursa sadece pvp'ye dönüp facebook oyunundan hallice bir oyuna evrilecek. Ha en azından tecrübe alımı kapatılarak ya da kısılarak açılabilir. Gayet zevkli bir etkinlikti. Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - MCAKIR - 01-03-2022 katılıyorum ve rica ediyorum Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - Tatminator - 01-03-2022 Hak veriyorum 10. seviyede tecrübe kasmak ölüm gibi bir şey. İş, okul yüzünden ayırdığım vakit az bu kalan sürede istediğim tecrübe çok zor kasılıyor ve gelişemiyorum gelişemeyince de oyunu oynayasım gelmiyor. Böyle bir etkinlik ile belkide oyuna ayıracağım vakit artacak ve tekrar oynamaya başlayacağım. Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - Mersinli1977 - 01-03-2022 kaos istilasının açılmasını istiyoruz saygılar Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - OWNER - 01-03-2022 (01-03-2022, Saat: 04:13)Alucard71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili adminim, uzun süredir bu güzel oyunu oynuyoruz ve oyunu çok hevesle oynuyoruz fakat şöyle bir gerçek varki 9-10-11 level arası çok az tecrübe geliyor ve günlük hayattaki başarı düzeyimizi negatif yönde etkiliyor sizden ricam bu kaos istilası olayında çok fazla exp geliyor bir seferliğe mahsus kapıları açar mısınız gerçekten bizim için büyük anlam ifaade ediyor eğer elinizden geliyorsa çok ama çok memnun oluruz sevgiler ve saygılarımızla onaylıyorum Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - Kozicoo61 - 01-03-2022 (01-03-2022, Saat: 04:13)Alucard71 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili adminim, uzun süredir bu güzel oyunu oynuyoruz ve oyunu çok hevesle oynuyoruz fakat şöyle bir gerçek varki 9-10-11 level arası çok az tecrübe geliyor ve günlük hayattaki başarı düzeyimizi negatif yönde etkiliyor sizden ricam bu kaos istilası olayında çok fazla exp geliyor bir seferliğe mahsus kapıları açar mısınız gerçekten bizim için büyük anlam ifaade ediyor eğer elinizden geliyorsa çok ama çok memnun oluruz sevgiler ve saygılarımızla onaylıyorum :yes: Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - - BARBAROSSA - - 02-03-2022 Bu etkinliğin destekli olmadan tamamlanması imkansız maalesef. Adminlerden ricam 6 olayda bir en azından bu olayı gerçekleştirmeleri Cvp: Kaos istilasının açılması talebi - ULAN BARAT - 02-03-2022 2. aşamaya doğrudan geçilmese bile gereken pul sayısı azaltılmalı bence. Oyunda sayılı şekilde 8-9-10 level arkadaşlarımız var ve hepsi sadece tp kasmak için uğraşıyor neredeyse. Tp oranlarının değiştirilmesi de işimize yarar ama bu kaos istilası ile bu sefer de bize tolerans gösterilebilir.  |