Dragons War Forum
Yeni Etkinlik ne olmalı - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Yeni Etkinlik ne olmalı (/showthread.php?tid=225)

Sayfalar: 1 2 3

Cvp: Yeni Etkinlik ne olmalı - Wayfear - 09-10-2016

3x pırlanta

Cvp: Yeni Etkinlik ne olmalı - BlueLife - 09-10-2016

3-) 3X Pırlanta etkinliği
MillenGaz Helumloji

Cvp: Yeni Etkinlik ne olmalı - ALEXANDRA STAN - 09-10-2016

3-) 3X Pırlanta etkinliği

Cvp: Yeni Etkinlik ne olmalı - noxellm0 - 09-10-2016

3-)    3X Pırlanta etkinliği  :-)

Cvp: Yeni Etkinlik ne olmalı - BLASTOIS - 09-10-2016

kesinlikle 3x etkinliği olmalı

Cvp: Yeni Etkinlik ne olmalı - Nyssa Al Ghul - 12-10-2016

(07-10-2016, Saat: 04:54)Mete Han Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar,

Önümüzdeki günlerde yeni bir etkinlik yapmak istiyoruz. Siz oyuncularımızın da fikirlerini almak istedik. Planlı çalışmamızda hangi etkinliğin olmasını istersiniz. Fikirleriniz bizim için önemlidir.Düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyoruz.

Sağlıcakla...

1-)   % 15 Extra pırlanta
2-)    Değerli sandık mağazası
3-)    3X Pırlanta etkinliği

Yorumlarınızı bekliyoruz.
neden hep bizdn para alınıcak etkinlik var geçenki ne güzeldi herkez meslek yapıyodu güç dengesini korumak istiyosunuz pırlanta alabilecek adamları daha güçlü hale getiriceksiniz ozaman nasıl sağlıcaksınız güç dengesini insanlar pırlanta almasa magmarlar alırsa güç dengesi gene bozulucak onun yerine gene meslekti yada yaratık kesmekli bir sey olsun zaten oyuncu sayısı su an okadar cok deil .... benim fikrimce bu 3 etkinlikte iyi deil Smile

iyi çalışmalar.

Cvp: Yeni Etkinlik ne olmalı - FisteD - 13-10-2016

3x pırlanta

Cvp: Yeni Etkinlik ne olmalı - reo - 16-10-2016

(12-10-2016, Saat: 05:01)Nyssa AL Ghul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-10-2016, Saat: 04:54)Mete Han Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar,

Önümüzdeki günlerde yeni bir etkinlik yapmak istiyoruz. Siz oyuncularımızın da fikirlerini almak istedik. Planlı çalışmamızda hangi etkinliğin olmasını istersiniz. Fikirleriniz bizim için önemlidir.Düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyoruz.

Sağlıcakla...

1-)   % 15 Extra pırlanta
2-)    Değerli sandık mağazası
3-)    3X Pırlanta etkinliği

Yorumlarınızı bekliyoruz.
neden hep bizdn para alınıcak etkinlik var geçenki ne güzeldi herkez meslek yapıyodu güç dengesini korumak istiyosunuz pırlanta alabilecek adamları daha güçlü hale getiriceksiniz ozaman nasıl sağlıcaksınız güç dengesini insanlar pırlanta almasa magmarlar alırsa güç dengesi gene bozulucak onun yerine gene meslekti yada yaratık kesmekli bir sey olsun zaten oyuncu sayısı su an okadar cok deil .... benim fikrimce bu 3 etkinlikte iyi deil Smile

iyi çalışmalar.

arkadaşın dediği gayet mantıklı. bence de (eğer amaç herkesin kazanmasıysa) geçen seferki gibi bi meslek etkinligi yapılması daha iyi olur diye düşünüyorum Smile

Cvp: Yeni Etkinlik ne olmalı - burber - 16-10-2016

şimdi insan ırkı en fazla 100 200 atıcak o da max 600 olacak magmarların çoğu 300 400 atacak o da 1000 altın olacak Big Grin 3x olabilir insanlar daha rahat öfke kuzey devler silhalarını alır omuzluğu alır ama sonra fark uçurum olur Big Grin o yüzden benim için fark etmez hatta ben şöyle bir şey söyleyeyim bir yaratık gelsin biz kesince rastgele pırlanta atsın mesela rasegele 0.10 ile 0.80 arası pır atsın ama her yaratıktan da gelmesin Big Grin

Cvp: Yeni Etkinlik ne olmalı - Xain - 16-10-2016

Yeni oyuncular için aynı meslek etkinliği tekrar olmalı diye düşünüyorum. Onun dışında 3x pırlanta etkinliğini mantıklı bulmuyorum ama madem çok istek var o da olsun Smile Servere yeni gelenleri kaçırmayın lütfen onlara yönelik de etkinlik lazım.