Dragons War Forum
Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Etkinlikler (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Konu Başlığı: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması (/showthread.php?tid=21731)

Sayfalar: 1 2

Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - Viole Grace - 23-07-2021

bayramlarda herkes bayramlaşmak için ailelerine giderdi,ben gittiğim her yerde geleni ağırlardım.  Üzgünüm

Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - Katherine - 24-07-2021

Herkeze iyi bayramlar daha nice güzel bayramlara inş...

Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - -CRAFT- - 24-07-2021

Hiç unutmam bundan 11 sene önce bayram için köye gittiğimiz zaman kurbanlık bi koyun almıştı babam, tabii her çocuk gibi kurbanlıkla duygusal bağ kurup oyun oynamaya çalışırdım ta ki bayram namazından sonraya kadar. Bayram namazı çıkışı köydeki çocuklarla gezmeye çıkıp eve döndüğümde Pamuk'u bulamayıp kesildiğini iştahlı bi şekilde etini yerken öğrenmemle ufak bi travma yaşamıştım. Hala tadı damağımda gerçi Pamuk'umun kısaca kendinize bile güvenmeyin arkadaşlar Sıkıldım

Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - -I Dogu_Bey I- - 24-07-2021

6-7 yaşlarındaydım. Dedemin Boncuk adında bir koyunu vardı. Dedem bir sabah '' Bugün kurban bayramı bugün Boncuğu keseceğiz'' dedi. Bayram namazından önce Boncuğu dışarıda bir ağaca bağlamışlardı ve onlar namazdan gelene kadar Boncuğun başında beklememi söylemişlerdi. Ben de Boncuğu kesmesinler diye ipini çözmüştüm. Yarım saatlik bir aramanın ardından Boncuğu buldular ve kesilirken de bana izlettiler. O gün bugündür koyun eti yemiyorum :')

Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - KaRaL - 24-07-2021

Kurbanı kesmek için ahırdan çıkardık biraz yürüme mesafesi  vardı , amcamın elinden kurtuldu , yol boyu  arkasından koştuk sonra , patika yola girdi , öyleki kurbanı kaybettik bulamıyoz  ormanda , aradan bi hayli zaman geçti   bulamadık diye geri donduk baktık hayvan ahıra yakın yerde gelmiş  otluyor ,  biz hayvanı dağ tepe arıyoz  Big Grin Big Grin Big Grin

Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - KARASAVASCI - 25-07-2021

koyunu kesmek için getirirken bizden kaçıp kasap a sığınmıştı Big Grin

Cvp: Kurban Bayramı Hikaye Yarışması - ___GODZILLAZ___ - 25-07-2021

yaklaşık 600-700kg gelen bi tosun aldık ahırdan çıkarıp kesicez ahırdan çıkartırken hayvan artık başına geleceklerini anladı heralde arka ayakları kitledi hayvanı götüremiyoruz 8 kişi çekiyoruz gelmiyor amcanın biri hayvan korkar hareket eder gider 30 dakka uğraştan sonra hayvanın yanına torpil attı hayvan patlamanın etkisyile ipi tutan 7 kişinin tablo böyle: 2 kişi el kırığı 1 kişi kafa yarılması 1 kişi hasar almadı ama evin balkonuna uçtu kalan 3 kişi diğerlerini hastaneye götürdükten sonra devam ettik bu kadar olaydan sonra (torpil atan dayı ) dediki bu duygusal hayvan sahibini çağıralım böyle olmaz sahibi geldi hayvanı sevdi hayvan hareket etmeye başladıı öyle kestik birde dayı diyorki eti kanlanır korkuttuk güzel olur :D