![]() |
Magmar Irkı Karın Ağrısı - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Magmar Irkı Karın Ağrısı (/showthread.php?tid=16721) |
Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - -Hyperion- - 07-10-2020 (07-10-2020, Saat: 01:02)Cyanoacrylate Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hangi kafayla derken çok doğru demişim. Kendini her savaşta haklı görecek kadar kendilerini beğenmiş. Evet çok haklıydınız ateş hanlığıyla savaşırken. Sonradan ne hikmetse sıkı dost oldunuz. Madem savaşlarınızda bu kadar haklıydınız neden şimdi ana avrat küfürleştiğiniz insanlarla kol kolasınız. Yüzünüze tükürdüler yarabbi şükür dediniz. Şimdi durmuş burada bizim karakterimizi sorguluyorsunuz. Ne haddinize diyeceğim de had bilseydiniz bunlar hiç olmazdı. Bizim karakterimiz orta da siz kendi karakteriniz sorgulayın. Tükürdüğünü yalayan insanların karakter edebiyatı yapması... Neyse konuşmaya laf anlatmaya değmezsiniz.(07-10-2020, Saat: 00:20)BanSHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komikmiş nereye gülüyoruz. Bugüne kadar bütün savaşların merkezinde olan veba/hanedan hanlığı bugün savaş yanlısı değilmiş gibi davranıyor. Sonra da etliye sütlüye karışmayan lordza laf atıyor. Gerçekten komik. Her savaş sonrasında dc ye çağırıp sen haklısın diyormuşum. Savaş olmasın diye çabalamam böyle yorumlanıyor, sonra biz savaş yanlısı değiliz diyorlar. Gerçekten komik. Nasıl bir zeka seviyesi anlayamadım. Hangi kafayla bunları yazıyorlar acaba. Bugüne kadar ırk için olan savaşların tam merkezinde olan insanlar barış tanrıçası oldu. Gerçekten komik. Demek ki insan muamelesi göstermememiz gereken insanlarmış. Bu da bizim hatamız olmuş. Neyse zaten boşuna anlatıyorum anlayabileceklerini düşünmüyorum. Herkese iyi oyunlar Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - Hareketi Kes - 07-10-2020 Hasan hangi hayal alameindensin. Ne zaman bizim suratımıza tükürdüler yarabbi şükür dedik. Biz sizin gibi sessiz kalmıyoruz hiç bir olayda kendinizle karıştırmışsın bizi. Bizim ateşle savaşıp barışmamız seni niye rahatsız ediyor. Sığ görüşlü olduğun için mi böyle şeyler garip geliyor. Büyük dostluklar kavgayla başlarmış. Ateş'deki karaktere ulaştığınızda yine konuşuruz. Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - MAKE IT BEST - 07-10-2020 Öncelikle şunu belirteyim oynadığınız platformun ''oyun olduğunu'' unutmayın biz lordz hanlığı olarak bunu unutmadık ve elimizden geldiğince kalp kırmamaya çalıştık.Savaşların dışında kaldıysak sizin gibi çocukça hareket etmediğimizdendir.Daha düne kadar tp sınırında kasılanların bize oyun öğretmeye kalkması trajikomik bir durum , saygısızlığa gerek yok.Hepinizin birkaç ay önceki halleri orta da kendinizi yüceltmeye kalkmayın. 2018 yılında hunlarda 50den fazla büyücüyü topladık.Kaynak yetmiyor diye çıkıp bir kere bile başka hanlığın kulesine el atmadık.Şimdi canı sıkılan hanlık bölüp 3-5 oyuncu ile hem boss sıralarına giriyor hem de kaleden başka hanlığın hakkını gasp ediyor bu yapılan aç gözlülüktür. İnsan ırkında bir zamanlar olan iç savaşı yeni yetme birkaç çocuk magmar ırkında da çıkartmaya çalışıyor.Tahmin ediyorum ki bu tipler gerçek hayatta bir kesere sap olamayıp hayatlarını oyun üzerinden devam ettiren tiplerdir. '' KİMSEDEN KORKACAK HALİMİZ YOK BU ALT TARAFI BASİT BİR OYUN KAFANIZA İYİCE SOKUN OYUN '' sizin gibi tipler yüzünden oyunda zevk kalmadı giresim gelmiyor oyununuzu alın başınıza çalın. Olgun insan gibi konuşacak akl-i selim varsa beklerim onun haricinde yazan 10 ıq varlıklar ile işim olmayacak.Herkese iyi oyunlar Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - byyxx - 07-10-2020 (07-10-2020, Saat: 01:42)Cyanoacrylate Adlı Kullanıcıdan Alıntı: byxx- adamlarınız daha 2 hafta önce aynalanıp kesilirken sessiz kaldınız , her olayda savaş çıkarma zaten ama bir kere de lan hayırdır noluyor burda diye ses çıkar en azından dmi. 2 hafta önce ki olay hakkında sesimizi çıkarmadığımızı nerden biliyorsun, her konuyu bildiğini düşünüyorsan olayla ilgili Said ile konuşulduğunu da bilmen gerekirdi, merakını gidermek istiyorsan detayını sorarsın Said'e, sizin han kurmanız veya han değiştirmeniz zerre kadar umrumda değil ama uborg ve ejder sıralamasında harf sıralamasına göre en sonda kaldığınızı gördüğünüzde han ismi değiştirmek gibi uyguladığınız bizans oyunlarınızı kendinize saklayın, komodonun da dediği gibi siz kendi çıkarınız için hareket edebilirsiniz ama sizin çıkarınız güçsüz gördüğünüz herkesin tepesine çökme mantığı olduğu müddetçe bu türlü uyuşmazlığı daha çok çıkartırsınız Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - Hareketi Kes - 07-10-2020 Servere benden 1 yıl önce başlaman seni benden daha bilgili ya da daha iyi oyuncu yapmaz. Sizin kendinizi gördüğünüz yer ütopya sanki. Hunlar ejderi tekelden sürekli yönetmedi mi, daha geçen aylarda ejder düzenini eşkiyaca bozmadı mı. Günahsız sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi lanse etmeye de gerek yok. Bizim savaşımız hanlıklar arası, Irk savaşı çıkaran sizlersiniz, üstünüze vazife olmayan kendinizle alakası olmayan konulara burnunu sokan sizsiniz. Hakaretten başka birşey olmayan yazınla seni daha fazla muhattap almayacağım. 1000 IQ'n ile sana İyi oyunlar Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - -Hyperion- - 07-10-2020 Bugün reşit değil diyerek aşağılamaya çalıştığınız adamı daha dün ateşle savaşırken yanınıza çekmeye çalışıyoruz. İnsanlar konuşuna konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa diye bir söz var. Bilir misiniz bilmem. Biz hiç bir oyuncumuzu peşkeş çekmedik. Saldıran kişi özür dilediği için olayı kapattık. İnsan olduğumuz için konuşa konuşa anlaşabildik. Tabi siz bilmezsiniz bunu. Savaştığı her savaşta kendini haklı gören insanlar üstte sordum ama görmezlikten gelmişsiniz. Sanırım işinize gelmedi cevaplamak. Ateş hanlığıyla daha düne kadar ne kadar savaştınız. Madem haklısınız şimdi neden kol kolasınız. Kendi içinizde bile bir tezatsınız. Ben bugüne kadar kimseyle kişisel bir sorun yaşamadım. Ya ittifağım savaşa girdiği için ya da hanlığım savaşa girdiği için savaşlara girdim. Tabi bunu da reddedersiniz. Bizimle ittifağı bozduğunuzda nedenini sordum. Senin haricinde savaşlara kimse destek vermiyor Hasan dediniz. Ama şimdi bana çirkef diyorsunuz. Zaten sizin yanınızda savaşan çok karşınızda savaşan çok kötü. Kimlikte yazan yaşın önemli olmadığını anlayın da çocukluk yapmayın artık. Bugün savaşa karışmasam yine en iyisi biz olurduk. Neyse bu da yazdığım son olsun. Onca zaman dost dediğimiz insanlar bugün hep birlikte cephe almış. Bugün kol kola savaştığı insanlar meydanda sırayla keserken bir şeye ihtiyacın var mı dediğimiz insanlar şimdi bizlere düşman. Savaştayken yanına kadar gidip güllesini çıkardığım insan bugün bana çirkef diyor. Ben karakterimden bir oyun için ödün vermem. Bazıları gibi oyunu hayatımın merkezine koymadım. (07-10-2020, Saat: 01:58)Cyanoacrylate Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan hangi hayal alameindensin. Ne zaman bizim suratımıza tükürdüler yarabbi şükür dedik. Biz sizin gibi sessiz kalmıyoruz hiç bir olayda kendinizle karıştırmışsın bizi. Bizim ateşle savaşıp barışmamız seni niye rahatsız ediyor. Sığ görüşlü olduğun için mi böyle şeyler garip geliyor. Yazmayacağım dedim ama bunu okumamıştım. Savaşta edilen küfürlerin hakaretlerin haddi hesabı yok, sizin de karşı tarafında. Bütün bunlara rağmen menfaat birlikteliği yapıp büyük dostluklar kavgayla başlar diyecek kadar ne ara düştünüz bilmiyorum. Yarabbi şükür dememiş ![]() Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - LEGEND- - 07-10-2020 (07-10-2020, Saat: 01:27)Aethelwulf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili şerifçiğim benimde sana iki çift sözüm var, Hem kendi delhizimizi hem batının delhizini savunacak yürek bizde var da, alabilecek bilek sizde yok. Şovmenliğe merak salmışsın, büyüdüğünde büyük bir şovmen olacağına canı gönülden inanıyorum lakin hayal dünyanı kendi içinde yaşayıp bana yansıtmamanı öneriyorum. Zira dövüşlerin tamamında bingbangden 1-2 oyuncu varken feonun bütün oyuncularını kendinizin yanına çekmiş bulunmaktasınız. Bingbang'ın bacağı bize kalkmıyorda sizin bacağınızla savaşa giriyorsa bu sizin ve onların problemi çünkü sizde de bizle savaşacak ne bacak ne ayak yok Öncelikle şovmen ben olmutorum burada şovmen olsam gidip Form konsu açardım 2 hafta önce bigbange siz yetersiniz biz kulenixi alıyoruz demekdir şovmenlik.2hafta boyuncs big bangi kesildi Sonra 1 gün kesilince karın ağrısı diye form açmaktır şovmenlik. Şovu siz yapıyorsunuz Toprak kullesini savunucak gücünüz yok başka kulelere salça oluyorsumuz sonra saval çıkarıyorsunuz savaş çıkınca siz asıp keserken magronda karın ağeısı yok bi 2 tökezlediğiniz vakitte hemen magronlar bizi eziyor Göz var nizam var kim haklı kim haksız ortada.Şovmen olsam gelip karın ağrısı formunu ben aöarım komodo beni 3 kere kesti hırsız tramva veremiyor ayna atmıyor sırf zevk için kesiyor şov budur Doğruları söylemek hiç bir zaman şov değildir."""Eğer şov yapmak istem burda bi konuşurum bir daha oyun oynuyacak yüzü kalmaz kimsenin""""... Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - Simurg - 07-10-2020 (07-10-2020, Saat: 01:27)r Aethelwulf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili şerifçiğim benimde sana iki çift sözüm var, Hem kendi delhizimizi hem batının delhizini savunacak yürek bizde var da, alabilecek bilek sizde yok. Şovmenliğe merak salmışsın, büyüdüğünde büyük bir şovmen olacağına canı gönülden inanıyorum lakin hayal dünyanı kendi içinde yaşayıp bana yansıtmamanı öneriyorum. Zira dövüşlerin tamamında bingbangden 1-2 oyuncu varken feonun bütün oyuncularını kendinizin yanına çekmiş bulunmaktasınız. Bingbang'ın bacağı bize kalkmıyorda sizin bacağınızla savaşa giriyorsa bu sizin ve onların problemi çünkü sizde de bizle savaşacak ne bacak ne ayak yok Anlamadığım şey özgür sizler ne ara bu kadar yükseldiniz onu anlamadım ? Hanlığıma ben önüme geleni almadığım için mi beni de ezmeye çalışacaksın onu anlamadım? Yapılan pusingler hırsızlıklar bitmiş daldan dala hanlık atıp başka insanların huzuru kaçırılması bitmiş plan program yaparak bişeyler çalınmaya başlamış sonra gelip burda boş boş şeyler anlatmayın bana gt bklu bi serberde bile savaş çıkarmayı mezeyet bilen insanlar ile neyi konuşuyosak insanların gözü aç olmasın öncelikle , beraber onca savaşa girdik çıktık geçen gece ittifakıma yardıma girdim diye sizden kimse saldırmazken ateş ve avp den çok saldırı yedim neymiş söz vermişler benim hanlığımdan 2 adam gitt diye laf yedim e (hanedan) ateş avp hanlığı kaç ay boyunca hanlık değişip instance kale aldı avp aktif bile değildi düzgün yeni yeni şimdi toparlanıyolar size gelirsek altif olarak adam akıllı 10 kişiniz var gerisi stabil takılan insanlar. Bingbanden satın alınan hesaplardan dolayı adamların kişi azınlığı düştü diye lak saldırı yemeleri etik bi davranış bu şimdi kendi hanlığımada yapılıcak bişeydir ben hanlığıma 30 kişi daha almayı bilirimde oyunda hep dediğim gibi ben oyuna dost edinmek için giryorum chatte herkeze savaşa girenler itinasız kesilecek diyonuzda siz kimsiniz ? Oyunu bırakmaya geldiğinde en fazla 2 saat bırakan kişiler olarak çok fazla şey anlatmayın kendileri bişey yaptığında iyi diğer kişiler bişey yaptığında kalabalığız asarız keseriz kafasındasınız bundan da bi yol olacağı yok güzelim oyunda 2 ırkın da şu aç gözlülüğü yüzünden keyif alamaz olduk şurdaki hanlıklar 10 kişi bi yerde 5 kişi bi yerde olarak bu hale geldi 1.5-2 yıldır tek çatı altında sabit insanlarlayım niye kimse kimsey satmıyor dostluğumuz güzel ben her olayda bi duruşum varda burda omurgasız insan çok bi duruşları yok ee şimdi ne mi oldu bütün ırk birbirne düşman oldu acınası bi hal neyse iyi foruml Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - -- HeRa -- - 07-10-2020 Emre, seni sayıp sevdigimi bildigin halde, hicbir zaman savas yanlisi olmayip, girmeyin sizinle karsi karsiya gelmeyelim dedigim halde, bing bang dehliz alindiginda meydan da 12leri 3 levellerimizi kestiginde dahi savasmayacagiz irk ici sadece dehlizde dedigim halde gelip hala beni savasla sucluyorsun. kacirdigin büyük bir nokta var, bu oyun aile cay bahcesi degil, dostlarimla oynuyorum diyerek 2 3 kisi ile oyun ici gelisime katki saglayacak olaylari tek elinize alamazsiniz. Ihtiyac durumunda en azin sizin kadar diger oyuncularinda haklari vardir oyunda. Siz adeta kendinizi oyun yöneticisi sayip oyuna var olmayan kurallar koyuyorsunuz. Neymis efendim bingbangde 1 kiside kalsa dehliz onunmuş, alan olursa kesilirmis. Sig gorusleriniz yuzunden savasiyor ve hakli olduğumuzu düşünüyoruz. isin komik yani siz isinize geldigi gibi davraniyorsunuz, hunlar ejderi tek elden kestigi zamanlar aglayip bizimde hakkimiz var diyorsunuz, alttan oyuncu yetisip bende ejder kesecem dediginde hoop kardesim siz oyuna dun basladiniz diyorsunuz. Bu fikrinizle sonuna kadar savasacagiz. Inatla bu oyun hakkinda bu oyun alti ustu kasmayin diyen herkese, hayir biz bu oyuna milyarlar harciyorsak, zaman ve paramizi heba ediyorsak hakkimizi aliriz diyoruz. Evet bu alti üstü bir oyun ve savastan da hakkimizi savunmaktanda asla geri durmayacagiz çünkü biz lordz hanligi degiliz ![]() serif beni hakli çıkarmak icin seni ajan olarak mi tuttuk biz ahahahahhahaha ulan olaydan o kadsr uzaksin ki ne icin savas ciktigini bilmiyorsun. Biz bing bangi 2 haftadir kesmiyor aksine 3 haftadir loganin dik basliligina karsi sabir ve tahammul gosteriyoruz ![]() Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - kral20 - 07-10-2020 Konuda tartışma ve 'hakaret içerikli' kelimeler olduğu için, konunun gidişatı kavgaya dönüşeceği için konu kapatılmıştır. |