![]() |
Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi (/showthread.php?tid=1494) |
Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Galyum - 14-03-2017 Harika bir düzenleme yapmışsınız. Konuyu Com da oynayan bütün oyuncu arkadaşlarımıza ileteceğiz. Dediğinizde tamamen doğru o serverda gerçek bir Türk düşmanlığı sözkonusu ve bu serverın aktif olduğunu bilmeyen oyuncularda mevcut. Lütfen reklam için yatırımlarda bulunun sevgi ve saygılarımızla. Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Rosemary - 14-03-2017 Banlı hesap olması fark edermi ? Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Wolverine - 14-03-2017 Okuduğum yorumlar arasında Banlı hesaplara bir şey yapamayız buradaki amaç oradan gelen oyuncuları buranın varlığına ve avantajına cezp ettirmek.Halen buranın varlığınadan bir haber olan arkadaşlar var. şuanki kapasite hızına yetiştirmek yani hızlandırılmış genç askerler olacaklar effectller ve nesneler süreli olacak başlangıçda verilen kitler gibi ve istediğini jetonuna göre alabilecek dövüş alanları ve aktiviteler çoğalacak ihale mubadele vb şuanki hesaplar içinde arkadaşlarınıza burası için karakterinizle davet edebilirsiniz ve mümkünse karşınıza güçlü rakiplerde edinebilirsiniz. Herkes zayıf rakibi sever ama güçlü ile mücadele etmek daha bir keyif verir insana gerilim tadı bırakır. Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Türk Hangman - 14-03-2017 (14-03-2017, Saat: 17:26)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese keyifli oyunlar burada paylaşacağım bilgiler tamamen bilgilendirme ve ileri dönük kesin yapılması planlanan olaylardır. Ön bilgi ve analiz yönetimi bana düştü ve anlatmaya başlıyorum.Öncelikle İngiliz server'ında ki hesapların Türk server'ına nakledilmesi konusuna tamamen karşıyım. Ben eski server'da da oynayken hesapların taşınacağını duyduğumda bilerek ve isteyerek İngilizlerin kontrolüne girmemek için hesap aktarmadım. Yanlış mı yaptım o zaman ? Ayrıca; oradaki hesapların buraya taşınmasıyla o hesaplar burada ezici bir üstünlük sağlayacaklardır. Örneğin bu server'da gizemli item bulamazken, doğru düzgün binek bulamazken, İngiliz server'ın da en amele hesaplar bile full gizemli itemlerden oluşabiliyor ve envayi çeşit bineklere binebiliyorlar. Çünkü o server'ın aşama olarak çok ileri bir aşamada olmasındandır.. Orada oynamanın bedelleri farklı, burada oynamanın bedellerinin çok farklı olduğu aynı oyunun farklı şartlarda oynandığı görülmektedir. İngiliz server'ın da oynayan oyuncuların arzu ederlerse bu Türk server'dan hesap açarak bizler gibi gerek emek gerekse para yatırarak oynamaları uygun olacaktır. İngiliz server'ı oyuncuları buraya aynı mevcut char'ları ile gelmeleri halinde burada oynayan oyuncular ile aralarında derin bir uçurum olacağı da aşikardır. Adaptasyonun iki server için sağlanabileceğini sanmıyorum. Çünkü İngiliz server'ı tabir yerindeyse 6 viteste giden bir araçken Türk server'ı henüz 1. vitesle harekete başlamış bir araç gibidir. Türk server'ı da ilerleyen zamanlarda İngiliz server'ı aşamasına gelecektir fakat bu zaman işidir. Onun için orda oynayan oyuncuların buraya adaptasyonu diye bir olayın çok büyük sorunlar doğuracağına inana biriyim. Adaptasyon ancak geri olan server'dan ilerlemiş düzeyde olan server'a yapıldığında gerçekci olacaktır ve de sorunsuz devam edilebilecektir. İlk geçişte geçen hesaplar gelişmiş hesaplar karşısında biraz ezilse de item ve efekt bulmada zorluk çekmeyecekleri için adapte olabilirler. İngiliz server'ın da sıradan bir hesap üzerinde full gizemli arhon seti bile bulmak mümkünken o setle buraya gelen bir oyuncu burada ilah benzeri bir oyuncu olacaktır. Oyuncuların benzer şekilde İngiliz server'ından transfer edilirken belki orada 50 Euro para ile satın aldıkları pırlanta ile hayran yapabilirken bizim server'ımız da binlerce lira dökerek yapılabilecek hayranlar mevcuttur. Nakdi açıdan da bize benzemeyen İngiliz server'ı oyuncularının bize transferi uygun değildir. İleride doğabilecek şu uygulamanın dikkate alınmasını öneririm; ilk hesabını İngiliz server'ında açıp 6-7 level oluncaya kadar orada oynayıp da Türk server'ına nakil yaptırmak isteyenlerin sayısı çok artabilir. Benzer şekilde diğer info bilgileri madalyon durumları gibi özellikler içinde aynı şeyleri söylemek mümkündür. Buraya gelip Türk server'ın da oynamak isteyenler zaten gelip oynayacaklardır. Gelmek istemeyenler içinde ne yönetim olarak sizler ne yapsanız da gelmeyeceklerdir. Onun için Türk server'ı kendi kendine yetebilecek ve her geçen günde oyuncu sayısını hızla artıracak kapasite ve potansiyele sahiptir. Çalışmalarınızdan dolayı siz değerli oyun yönetimini kutlar, bundan sonra ki çalışmalarınız içinde başarılarınızın devamını dilerim... Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - G L A U R U N G - 14-03-2017 Mantıklı 3 -4-5-6-7 lvllerin Gelmesi Güzel Olur ancak daha fazlası Gelirse Düzen Bozulur yani burda lvl açıldıkça gelebilirler bence Başarılı Bir Uygulama olur Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - --KARADUL-- - 14-03-2017 (14-03-2017, Saat: 19:24)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Okuduğum yorumlar arasındagelsinler harika olur burası kalabalıklaşır canlanır heyecanlanır. Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Regiascale - 15-03-2017 çok saçma olur millet aylarını vermiş o kadar gelişmiş ordan gelen bi 18 level adam direk ondan üstte başlayacak denge bozulacak şahsen ben burda 4 levelim şuan ama gelicek olan çarım 12 seviye olacak full mavi item ve büyüleri açık rütbesi yüksek ben kendim karşı çıkıyorum ben altta kalmıyacak olsamda 12 ile 18 level arasında dağlar gibi bir fark var ve 7 ile 18 arasını düşünemiyorum şuan oyun gayet makul herkes neredeyse eşit ama eğer 18 ler gelirse bu bozulacak. hayır diyorum. Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - ISMET - 15-03-2017 Sadece oyuncu çekmek için yapılan korsan bi taşıma olur bu. Burda en yüksek level 7ye kadar açık diye çantada kasada biriktirdiklerimiz ona göre yapılan planlar ona göre alınan pırlantalar tamamen burda çar açanlara haksızlık. Piyasa oldukça düşecek, evden magişten item çıkarma yine değersizleşecek comda şu an öyle. Oradaki 18 buraya gelince höt diyeni kesecek. Orada binekleri madalyaları almış olan gelecek. Hanlıkları da getirirsiniz olmadı aynı rütbe seviyeyle ilk kullanıcılarınıza iyice çöp gözüyle bakmış olursunuz. 6 ay burayı oynayacağıma diğer taraftakı 12 yi oynardım zaten ben istesem. Oyuncu gelecekse böyle korsan bi taşımayla değil daha çok vaad verilerek çağrılmalı, çarşıyı açacaz, itemler olacak, pırlanta=1 lira 1 pırlanta=1altın 10gümüş demeniz bile yeterli olmalı bence. Ben bu fikre karşıyım. GELMEMELİ. Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - ILUNGA - 15-03-2017 Hayır : ![]() Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Victor06 - 15-03-2017 Banlı arkadaşlarada bir af çıkarın öbür arkadaşlarda gelsin ![]() ama ing svden gelenlerede az bi yardım olsun adamlar direk gelip uçacaksa burada yanlış olur |