![]() |
Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. (/showthread.php?tid=1302) |
Cvp: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - Alexiel - 26-02-2017 (26-02-2017, Saat: 22:07)Raiden Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet kırılmamazlık gelsin gelsinde 3-4 lerin mağaralarında herkes kırmızı item olsun effectleri bassın ölümsüz olsun biz oyuna para vermeyenler ya da az verenler mağarada sürekli ölelim görev yapamayalım aynen Sizleri anlıyorum ancak kırılmazlık sürekli gelmeyecek sadece etkinliklerde arada açacağız normal şartlarda mağarada kırmızı eşya kullanmak isteyen arkadaşların tekrardan düşünmesi gerekecek ki pırlanta alan oyuncularımız sadece kırmızı nesne ile güçlenmiyorlar tepkinizi biraz yersiz buldum Cvp: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - Victor06 - 26-02-2017 (26-02-2017, Saat: 20:50)Gıllı Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26-02-2017, Saat: 20:49)Red Bull Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çarşı kapandıktan 1 gün sonra başladım anlayın acımı Aslında çarşıyı böyle mağdur olanlar için 1 hafta açsalar mağdur olmayız yeni başlayanlarda yararlanır hemde oyuna bağış olmuş olur .. Cvp: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - Alexiel - 26-02-2017 Çarşı sürekli olarak gelirse bir anlamı kalmaz sizler için üzgünüm ancak etkinliklerin amacından sapmaması daha doğru olacaktır. Cvp: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - Raiden - 26-02-2017 (26-02-2017, Saat: 22:14)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Etkinliklerden biz sağlıklı bir şekilde yararlanamayacağız.Etkinlik günlerinde kırılmamazlık olduğu için kırmızı baltalı insanlar/magmarlar mağaraya girecek. Zaten ahimsa gibi bir duanın 3-4 levellerin üzerinde bulunması saçma ayrıca bide buna kırmızı balta eklenince durdurulması imkansız oluyor.(26-02-2017, Saat: 22:07)Raiden Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet kırılmamazlık gelsin gelsinde 3-4 lerin mağaralarında herkes kırmızı item olsun effectleri bassın ölümsüz olsun biz oyuna para vermeyenler ya da az verenler mağarada sürekli ölelim görev yapamayalım aynen Cvp: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - gözlüklü şirin - 26-02-2017 (26-02-2017, Saat: 22:51)Raiden Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26-02-2017, Saat: 22:14)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizleri anlıyorum ancak kırılmazlık sürekli gelmeyecek sadece etkinliklerde arada açacağız normal şartlarda mağarada kırmızı eşya kullanmak isteyen arkadaşların tekrardan düşünmesi gerekecek ki pırlanta alan oyuncularımız sadece kırmızı nesne ile güçlenmiyorlar tepkinizi biraz yersiz buldumEtkinliklerden biz sağlıklı bir şekilde yararlanamayacağız.Etkinlik günlerinde kırılmamazlık olduğu için kırmızı baltalı insanlar/magmarlar mağaraya girecek. Zaten ahimsa gibi bir duanın 3-4 levellerin üzerinde bulunması saçma ayrıca bide buna kırmızı balta eklenince durdurulması imkansız oluyor. kardeş sen de hafta içi gir mağaraya hafta sonu olacak diyor kırılmazlık adam. Cvp: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - Heatcliff - 26-02-2017 Ahimsa efektleri kaldırılalı 2 hafta oluyor dövüş alanlarıyla pek ilgili değilsin sanırım veya sadece eleştirmek için eleştiri yapıyorsun etkinlik süresinde bizimle olan oyuncularımızın elbette verdikleri paranın karşılığını almaları normaldir. Ben bunda bir sakınca görmüyorum. Gelecek yıl sizde temin edebilirsiniz. Cvp: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - 3HİLAL - 27-02-2017 Yeni gelen navigasyon , binek , mesaj grafikleri gayet güzel olmuş başarılı bir çalışma devamı bekliyoruz Cvp: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - Raiden - 28-02-2017 (26-02-2017, Saat: 23:22)Heatcliff Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahimsa efektleri kaldırılalı 2 hafta oluyor dövüş alanlarıyla pek ilgili değilsin sanırım veya sadece eleştirmek için eleştiri yapıyorsun etkinlik süresinde bizimle olan oyuncularımızın elbette verdikleri paranın karşılığını almaları normaldir. Ben bunda bir sakınca görmüyorum. Gelecek yıl sizde temin edebilirsiniz. Burda kastım ahimsa gibi bir duanın 3-4 leveller üzerinde bulunmasının saçma olmasıydı ve 2 hafta önce akıl edilen şeyi burda 'BELEDİYE ÇALIŞIYOR'gibi lanse etmenize gerek yok. Ayrıca sadece ahimsa değil o an aklımda olmadığı için sadece onu yazmışım. Kırmızı İksirler, Gökler Hayır duası gibi güçlü buffların 3-4 levellerde kullanılmasını yanlış buluyorum en azından o formlarında. Gökler Hayır duası 3-4 leveller için olan formunu çıkarsanız Eyvallah bunun hakkında daha önce konu açmıştım uyarmo miğferi ve omuzluğunun 3-4 levellar için olan formunu çıkarın diye ve kimse takmadı. ne kadar süreli bile olsa Aşırı overpower bi nesneyi 3-4 levellerin hiç bir indirgeme olmaksızın kullanabilmesi ![]() ![]() Cvp: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - Steve Mcmanaman - 02-03-2017 - Muazzam Uyum muskaları ise artık Küçük uyum muskalarına çevrilip 4 seviye oyuncular tarafından kullanılabilir bu muskayı nasıl dört levele cevirecegiz tarifini bilen var mı Cvp: Oyun Değişiklikleri Ve Getirilmesi düşünülenler. - Animask - 02-03-2017 Elimde 60 Küçük Mana İksiri ve 7 Adet Küçük ruh iksiri var Elt ile bunu iksire nası çevirebiliyoruz kaç adet koyduysam bir türlü iksir yapamadım. |