![]() |
Bu bir ses kaydıdır. - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Bu bir ses kaydıdır. (/showthread.php?tid=12326) |
Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - - Thanatos - - 07-10-2019 (07-10-2019, Saat: 15:53)bebek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Madem böyle bir konu açılmış bende birkaç cümle birşey yazmak istiyorum. Yönetim taraf tutuyor diyorlar iki tarafında birbirinden aşağı kalır yanı yok yönetim hangisini tutsun, niye tutsun? Bütün insan ırkı bu durumdan sıkılmış durumda gerçekten muhafızlar olarak herhangi bir tarafa işlem uygulamaktan çekinir olduk sonucunda bir taraflı oluyoruz, bir tarafı destekliyor oluyoruz. Bizlere birbirini banlatmak için gelen içi boş şikayetleri ve işlem uygulanmadığı için duyduğumuz lafları hiç söylemiyorum bile. Irk içinde bu tür olaylar her zaman olur magronlarda bile çoğu kez hanların savaşını izlemişliğim vardır hatta çekirdek bulamadım diye espri dahi yapmışımdır ama daha sonrasında hiç bu mevzuların uzadığını görmedim hep tadında kaldı. Şuan bile diyorum bir savaş çıksa keşke godfatheri kesseler. sesli guldum ![]() ![]() Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - MUKACE - 07-10-2019 Elinize sağlık adminim ![]() efsane ejderhalar mirası ücretsiz rol yapma 'OYUNU' Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - -ENSTAR59- - 07-10-2019 Elinize sağlık Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - --KARADUL-- - 07-10-2019 iyi hoş güzelde ben bu yazıdan bişey çıkartamadım ırk içi saldırı olacak mı olmayacak mı ? Olacaksa eğer neye göre olacak;? Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - - S E T H - - 07-10-2019 https://dwar.gen.tr/forum/showthread.php?tid=12170 E ben bunu 1 ay önce söyledim zaten. Sakalımız da var ancak siz musibeti tercih ettiniz, neyse tavsiye öneri gerekirse oyundan ulaşabilirsiniz sayın yönetim, canım isterse cevap veririm Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - Violet - 07-10-2019 (07-10-2019, Saat: 19:54)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi hoş güzelde ben bu yazıdan bişey çıkartamadım ırk içi saldırı olacak mı olmayacak mı ? Irk içi saldırılar, zede, gülle, ayna atmak, saldırtma moroğu saldırtmak dahil her şekilde yasaklanmıştır şu an. Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - -Poseidon - 08-10-2019 Kimsenin kimseye oyunu bıraktırmak, zorbalık yapmak gibi bir hakkı yoktur. Kendisine yapılan hatada kendini hata yapandan üstün gören, karekterinin gücüne güvenerek bir başkasını ezmeye, oyunu bıraktırmaya çalışan insanın hata yapan insandan bir farkı yok benim gözümde. Kaç yaşına gelmiş insanlarız, ama empati yapmayı öğrenemedik hala. Dönüpte bana yapılsa, birisi beni ezse, oyun oynattırmasa ve zorbalık yapsa nasıl hissederim diye düşünemiyoruz. At gözlüğüle olaylara yaklaşıp "bu bana küfür etmiş, höh höh bunu kesem, bunun hanlığınıda kesem, bunlara savaş açam, buna yardım edenide kesem, şunada gülle takam, birazda dalga geçem kalbini kıram sonuçta bana küfür etmiş ölsün bu" (şive için afedersiniz) tavırı ile hareket ediyorsunuz. Gözlerim m.ö evrilmemiş bir ırk görüyor bazen. Oyun oynuyoruz, basit. Anlaşamıyorsan muhattap olma, sevmiyorsan konuşma. İNSAN OLMAK zor değil.. Varlığınızı hissedelim yönetim ekibi, yoksa yokluğunuzda herkes kendini admin sanıyor.. Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - BanSHe - 08-10-2019 (07-10-2019, Saat: 15:53)bebek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Madem böyle bir konu açılmış bende birkaç cümle birşey yazmak istiyorum. Yönetim taraf tutuyor diyorlar iki tarafında birbirinden aşağı kalır yanı yok yönetim hangisini tutsun, niye tutsun? Bütün insan ırkı bu durumdan sıkılmış durumda gerçekten muhafızlar olarak herhangi bir tarafa işlem uygulamaktan çekinir olduk sonucunda bir taraflı oluyoruz, bir tarafı destekliyor oluyoruz. Bizlere birbirini banlatmak için gelen içi boş şikayetleri ve işlem uygulanmadığı için duyduğumuz lafları hiç söylemiyorum bile. Irk içinde bu tür olaylar her zaman olur magronlarda bile çoğu kez hanların savaşını izlemişliğim vardır hatta çekirdek bulamadım diye espri dahi yapmışımdır ama daha sonrasında hiç bu mevzuların uzadığını görmedim hep tadında kaldı. Şuan bile diyorum bir savaş çıksa keşke godfatheri kesseler. Kesebilcek olsalar dalarlar zaten ![]() ![]() Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - GoLyaziLi - 08-10-2019 Yerinde bir karar olmuş. İng serverinda bu uygulama çok önceden geldi. Irk içerisinde saldırı, Zedeleme, Gülleleme, Yıkım, Zara vb. gibi şeyler atmak olmuyor. Bunların yaptığın takdirde şikayet doğrultusunda ağır cezalar alınıyor. Fakat gerekli gerekçeleri olduğu takdirde yönetime durumu bildirip, oyun yönetimi izin verdiğinde hanlık savaşı başlıyor. Tabiki yinede ipler yönetimin elinde. Ayriyetten ek bilgi olarak, yılda 1 kez "Arınma Gecesi" adı altında etkinlikte oluyor. Bu etkinlikte istediğin kişi saldırman serbest, Yöneticilerde dahil ![]() Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - AlThor - 08-10-2019 [attachment=220][attachment=220] merak ettiğim şey ben KARADUL olarak hiç kimseye küfür etmemişken madde 6 ile alakalı hiçbir olaya karışmamışken neden ceza aldım diye sorduğumda bu ss karşıma çıktı. yazık çok yazık gene aynı 3-5 kişi ve gene aynı mantık kolay gelsin size. |