Dragons War Forum
İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... (/showthread.php?tid=11972)

Sayfalar: 1 2 3 4 5

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Axe-Man - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 04:50)FORZABJK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2019, Saat: 02:43)_Kabus48_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ağzına saglık  Rolleyes ve savasında yalnız degılsın

not: dusman ırkta olsakda olan bıtenı ıyı kötü bılıyorum ve kendını hukumdar sananlara karşı elimden gelenı ardıma koymam benı bılen bılır. Bılmeyenlere de ders verılır.

Ailene küfür ettiklerinde forumda açtığın konuyu hatırladım, bugün hak verip savunduğun kişiler benim de aileme küfür etmiş durumda. Ben o gün nerede duruyorsam aynı noktadayım, sen neredesin bir düşün bakalım... Allah kimseyi senin gibi sevmediği adamın ailesine dil uzatanlara hak verecek kadar düşürmesin.

Kaç kişinin cephe aldığının bir önemi yok, biz şuan yaptığımızı doğru gördüğümüz için yapıyoruz. Ailenize dil uzatanlara şöyle yaparsanız daha doğru olur diyorsanız, buyrun sizi dinliyorum. Zerre kadar empati yapabiliyorsanız kullanın ve bize önerilerinizi yazın. Buradan veya başka bir yerden.

Bilmeyenler için söylemiş olayım, 23 mayısta içerisindeki her şeyi sildiğim hesabımı hanlık kanalında "hanlık savaşı çıkarttırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diyip daha sonra savaş çıkaranlar için açtım. Savaş devam ederken saldırı tomarı kapatıldı, 3 yıllık oyunda onca savaş olmuşken biz küfür edenleri keserken böyle bir tavır gördük. 
Umarım bu gelen sınırlama olayında ısrarcı olup geri adım atmazsınız, çünkü 3-5 kişiyi kesmeyelim diye getirdiğiniz düzenlemeden dolayı herkesi 3 defa kesmeyi tercih ediyoruz. (Ama toplam kesilen oyuncu sayısı yapmayı düşündüğümüzün 10 katı oluyor)

Global sunucuda binlerce oyuncu için geçerli olan sistem yerine getirilen bu sistemin şuan hizmet ettiği tek grup, küfür edenler ve yardakçıları. Düşük seviye oyuncuları koruyan bir sistemin sunucuya kesinlikle gelmesi gerekirdi ama amacınız doğru olsa bile uygulamanız fiyasko. Ama siz yine de vazgeçmeyin, bu yorumu değerlendirmeyin. Çünkü sizin ailenize küfür edildiğinde esaret veya bloke atmak gibi seçenekleriniz var.

@vollcano seni harcamışlar usta, yarın bu konuyu açtığına pişman olduğunda biz seni muhtemelen hata yapıp affederiz. Tıpkı kesilmeyi hak ettiğinizde her seferinde affettiğimiz gibi. Bahsettiğin grubun varlığından da haberdarım, yönetimden izin al paylaş veya git desteğe yaz. Paylaştıklarında eksik vs varsa diğer grup üyeleri eksikleri tamamlar. 

* İlk ve tek yorum, daha fazla cevap yazmayacağım konuya.

Önce ortadaki şaibelerden kurtulalım mı ? Mesela açtığın hesapla asıl hesabının bağlantılı düşmemesi , 20k zaferle yaptığın hayranlar ve dolaştığın 2k altın için ; Defalarca chat üzerinden ben ve burber oyunmezarlığı bakiyelerimizi paylaşalım dediğimizde sustuğunu hatırlıyormusun ? Rezalet mührü attığımda mühür silinene kadar hediyelerini açmadığını ? Bunlara bi açıklık getirelim ondan sonra oyun oynanır.

Sonra şunu söyleyeyim sen unuttuysan benim hala aklımda. Zamanında talaarda seni bayıp kesen bir oyuncuyu sanırım büyüleyici vadide , kestiğini , arkasından küfürler ettiğini unutmadım. Şimdi bu oyuncuyu hanlığına alıp yönetici yetkisi vermişsin acaba o oyuncu ettiğin küfürleri biliyormu? Smile

Madem küfür edenler kesilecek the pasa' nın yaptığı nedir ? İttifağın olan hanlıkta bulunan herkes zamanında ( 1 ay öncesine kadar ) bu infernale bir dur demeli, yeterli Bu yaptıkları diyip duruyordu. En son saldırı tomarları bittiğinde tweety bahanesini görünce Savaştan çekildiler, şimdide ittifak kurup infosundan millete ahkam kesmiş bazıları. Cidden komedi. 

Şunuda Söyleyeyim benim pall mall ile aram aylardır kötüydü aramızda bazı yanlış anlaşılmalar bazı insanların yanlış doldurmaları vs olmuştu. Bana bir kere çıkıp küfür etmedi , aynı şekilde börüyede ettiğini görmedim . Acaba sana neden etti bunuda düşündünmü ? 

Son olarakta 30-40 yaşındaki insanların senin sözün senettir denizim denizim denizim diye ortada dolanıpda Hakdan hukukdan bahsedip tüm han liderlerine sürekli ve sürekli baskı yapması... Ne desem bilemedim. Mib , majestik ve headhunters daki oyunculardan bana gelip Olay nedir ilyas birde senden duyayım diyen Tek oyuncu NoPRobLm Oldu diğerleri koyun misali 2k altını var cellatı 209 o ne derse odur diyerekten Infernal ne yapıyorsa haklıdır diye ortada dolandılar. 

Daha diyecek çok şeyim varda konuda polemik olsun istemiyorum çok güzel bir konu açılmış volkan abinin eline sağlık umarım kapatılmaz herkese keyifli oyunlar.

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Simurg - 30-07-2019

Bu konunun düzgün bir şekilde açılması gayet iyi olmuş laf dalaşına girmeden bi yere de varamıcaksınız orası ayrı bir olay mib hanlığının kendını çok bişey sanması içler acısı bir durum bana göre oyuna girip baktıgımda sürekli boş saçma hareketler peşindesiniz o bana küfür etti bu etti dicenize bi ortak nokta da konusup özür dilense anlaşılsa daha iyi olucak gibi kendi kafanıza göre bi o oyuncuya bi başka oyuncuya saldırmanız içler acısına bir durumdur. Fasulye  tanesi kadar yol kat edemezsiniz ki edemiyorsunuz da sizler bu halde olduğunuz sürece bizler de sorun yaşıyoruz sizler yüzüne sürekli kandas veya akrep kesen oyuncular var burası bi savaş oyunu gerilimler hep oluyor ama üstesinden geliniyor kimse kimseyi boş tehtidler edemez etmemelide yaptıklarınız çok yanlış açıkçası sizler magron olarak oynasaydınız 2 3 kişi sürekli birilerine saldırsaydınız magron ırkında çenyak kasabasından dışarı bile çıkamazsınız bunun da farkında olunuz arkanıza 3 5 kişi alıp sürekli saçma sapan daha hiç gelişmemiş kişilere tranva vererek kendinizi çok bişey sanmaktan vazgeçin insan ırkında ben konustugum her oyuncuya demişimdir birlik olamadığınız için bu halde sürekli ezilicek durucaksınız....

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - - Schizophren - - 30-07-2019

Jim Moriarty eski nicki (sekmethas) infosuna bakın neler yazmış nasıl iftira atıyor  https://i.hizliresim.com/JVab15.png

birde facebook üzerinden olayı anlatış şekline bakın https://i.hizliresim.com/YdDWL2.jpg

bir dediği bir dediğini tutmuyor onu geçtim aradan 7 ay geçmiş ne olduda bu konuyu bu savaşla bağlaştırıp gelip burda yalan atıyor / bana saatlerce söven schizophren (mafio oyuncusu) demiş ben sana sövdüysem ban yediysem ss at herşeyi paylaş bak ben paylaşıyorum herşeyi kanıtlarıyla.

bana sövdü diye yalan attığı olayın çıkmasının sebebide budur bekle yazıp meydana çağırdığında meydana gittiğimde dalıp kesmesi sonradan postadan hakaret edip kendisi 1 hafta esaret laneti yedi https://i.hizliresim.com/5NgElA.png başkası ile konuşuyordum onun adının çıkmasını istemediğimden diğer kişiyi sildim neyse hakaretten dolayı kendi ban yediği ss i de koyayım https://i.hizliresim.com/r038p7.jpg

tarih zaten 11.12.2018 hayır ne olduda kendin haksız olduğun konuda şimdi kesilince böyle yalan atıyorsun sözde infernale gerekli kanıtları verdim başmuhfızken seni banlamadı şöyle böyle ben seni 1 hafta sonra çöl ateşine yazdım seni çöl ateşi banladı dedin daha geçen konuştuğumuzda.

buraya yazayım herşeyi konu açılmışken Jim Moriarty bir dediği bir dediğini tutmayan hattaha kendisi haksız olduğu konuda haklı olmak için nasıl yalanlar söylüyor herkes görsün :Big Grin ne olduda geldin şimdi 7 aylık konuyu açıp burda kendini haklı göstermeye çalışıyorsun benim bir sorunum yokken infosuna yalan yanlış şeyler yazıyor birde   

he şu ekran görüntüsünüde paylaşayım sekmethasın yazdıklarına bakın tahrik etmeye çalışıyor sözde :Big Grin   şimdi sekmethasın anlattığı olaya bide şöyle bakın uğur abi ne yazıyor bana https://i.hizliresim.com/EOg4Eq.png aramızda sorun yokken beni kesmiş sorun başka birşeymiş sekmethasın kavga çıkarmasının :Big Grin   eeee hani ben sana ana avrad küfür etmiştim ?

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - AZEWOLF - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 02:43)_Kabus48_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ağzına saglık  Rolleyes ve savasında yalnız degılsın

not: dusman ırkta olsakda olan bıtenı ıyı kötü bılıyorum ve kendını hukumdar sananlara karşı elimden gelenı ardıma koymam benı bılen bılır. Bılmeyenlere de ders verılır.

Ailene küfür ettiklerinde forumda açtığın konuyu hatırladım, bugün hak verip savunduğun kişiler benim de aileme küfür etmiş durumda. Ben o gün nerede duruyorsam aynı noktadayım, sen neredesin bir düşün bakalım... Allah kimseyi senin gibi sevmediği adamın ailesine dil uzatanlara hak verecek kadar düşürmesin.

Kaç kişinin cephe aldığının bir önemi yok, biz şuan yaptığımızı doğru gördüğümüz için yapıyoruz. Ailenize dil uzatanlara şöyle yaparsanız daha doğru olur diyorsanız, buyrun sizi dinliyorum. Zerre kadar empati yapabiliyorsanız kullanın ve bize önerilerinizi yazın. Buradan veya başka bir yerden.

Bilmeyenler için söylemiş olayım, 23 mayısta içerisindeki her şeyi sildiğim hesabımı hanlık kanalında "hanlık savaşı çıkarttırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diyip daha sonra savaş çıkaranlar için açtım. Savaş devam ederken saldırı tomarı kapatıldı, 3 yıllık oyunda onca savaş olmuşken biz küfür edenleri keserken böyle bir tavır gördük. 
Umarım bu gelen sınırlama olayında ısrarcı olup geri adım atmazsınız, çünkü 3-5 kişiyi kesmeyelim diye getirdiğiniz düzenlemeden dolayı herkesi 3 defa kesmeyi tercih ediyoruz. (Ama toplam kesilen oyuncu sayısı yapmayı düşündüğümüzün 10 katı oluyor)

Global sunucuda binlerce oyuncu için geçerli olan sistem yerine getirilen bu sistemin şuan hizmet ettiği tek grup, küfür edenler ve yardakçıları. Düşük seviye oyuncuları koruyan bir sistemin sunucuya kesinlikle gelmesi gerekirdi ama amacınız doğru olsa bile uygulamanız fiyasko. Ama siz yine de vazgeçmeyin, bu yorumu değerlendirmeyin. Çünkü sizin ailenize küfür edildiğinde esaret veya bloke atmak gibi seçenekleriniz var.

@vollcano seni harcamışlar usta, yarın bu konuyu açtığına pişman olduğunda biz seni muhtemelen hata yapıp affederiz. Tıpkı kesilmeyi hak ettiğinizde her seferinde affettiğimiz gibi. Bahsettiğin grubun varlığından da haberdarım, yönetimden izin al paylaş veya git desteğe yaz. Paylaştıklarında eksik vs varsa diğer grup üyeleri eksikleri tamamlar. 

Infernal kufurbaz ariyorsan gel sana ssleri atayim hanliginda neler var bir bilseeen. Ahlak polisimiz Smile agudu gudu ahlaklı mı oldun senSmile

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - - Schizophren - - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 12:40)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2019, Saat: 04:50)FORZABJK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ailene küfür ettiklerinde forumda açtığın konuyu hatırladım, bugün hak verip savunduğun kişiler benim de aileme küfür etmiş durumda. Ben o gün nerede duruyorsam aynı noktadayım, sen neredesin bir düşün bakalım... Allah kimseyi senin gibi sevmediği adamın ailesine dil uzatanlara hak verecek kadar düşürmesin.

Bu gün küfurden dertsinen muhafiz eskisi benim anama avradima kufur edildiginde adami kesersen kufur edecek tabi diye hak vermişti. Valla o velede kufur etmislerse hak etmiştir. Ben kufur yerken tutunduğunuz tavır bu gün benden sizlere. Öyle bana kufur edildi ciyaklarsiniz, millete kufur edilir, hatta the pasha nin elimde bir ss si geçti dün siz ahlakdan hiç dem vurmayın. Benim eşime o lafı edecek annesinden cıktıgı yere sokarım onu. Isteyene foto atılır delilli ispatlı. Onları handa tutup millete ahlakdan dem vurmak komim misi iz evladım siz.

sen benim üstteki attığım sslere kanıtlara cevap ver diyeceğimde yazamıcaksın herşey açık ortada delillerle ispatlı bir şekilde kanıtlı o yüzden istediğini diyebilirsin sen küfür yemedin küfür yedim diye yazıp yalan atıp durma kimseye. https://i.hizliresim.com/EOg4Eq.png bu ssde belli oluyor zaten herşey :Big Grin

(30-07-2019, Saat: 12:40)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2019, Saat: 04:50)FORZABJK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ailene küfür ettiklerinde forumda açtığın konuyu hatırladım, bugün hak verip savunduğun kişiler benim de aileme küfür etmiş durumda. Ben o gün nerede duruyorsam aynı noktadayım, sen neredesin bir düşün bakalım... Allah kimseyi senin gibi sevmediği adamın ailesine dil uzatanlara hak verecek kadar düşürmesin.

Infernal kufurbaz ariyorsan gel sana ssleri atayim hanliginda neler var bir bilseeen. Ahlak polisimiz Smile agudu gudu ahlaklı mı oldun senSmile

Konuyu düzenle düzenle değiştir istediğin kadar bak ben sana soruyorum yazıyorum sen başka bir kişiye ve başka bir şeye cevap veriyorsun kendinde biliyorsun haksız olduğunu benim hakkımda yalan atmaya devam et gerekli ssini aldım değiştirsende birşey fayda etmez onuda bırakayım herkes senin ne olduğunu görsün. 
https://i.hizliresim.com/WX0Lm2.png böyle hakaret edip

https://i.hizliresim.com/p50plm.png böyle değiştir en sonda konuyu yeniden düzenle 1 dakika önce bir sen akıllısın herşeyi sen biliyorsun.

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Axe-Man - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 13:09)Davetsiz Misafir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2019, Saat: 12:40)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu gün küfurden dertsinen muhafiz eskisi benim anama avradima kufur edildiginde adami kesersen kufur edecek tabi diye hak vermişti. Valla o velede kufur etmislerse hak etmiştir. Ben kufur yerken tutunduğunuz tavır bu gün benden sizlere. Öyle bana kufur edildi ciyaklarsiniz, millete kufur edilir, hatta the pasha nin elimde bir ss si geçti dün siz ahlakdan hiç dem vurmayın. Benim eşime o lafı edecek annesinden cıktıgı yere sokarım onu. Isteyene foto atılır delilli ispatlı. Onları handa tutup millete ahlakdan dem vurmak komim misi iz evladım siz.

sen benim üstteki attığım sslere kanıtlara cevap ver diyeceğimde yazamıcaksın herşey açık ortada delillerle ispatlı bir şekilde kanıtlı o yüzden istediğini diyebilirsin sen küfür yemedin küfür yedim diye yazıp yalan atıp durma kimseye. https://i.hizliresim.com/EOg4Eq.png bu ssde belli oluyor zaten herşey :Big Grin

(30-07-2019, Saat: 12:40)Jim Moriarty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Infernal kufurbaz ariyorsan gel sana ssleri atayim hanliginda neler var bir bilseeen. Ahlak polisimiz Smile agudu gudu ahlaklı mı oldun senSmile

Konuyu düzenle düzenle değiştir istediğin kadar bak ben sana soruyorum yazıyorum sen başka bir kişiye ve başka bir şeye cevap veriyorsun kendinde biliyorsun haksız olduğunu benim hakkımda yalan atmaya devam et gerekli ssini aldım değiştirsende birşey fayda etmez onuda bırakayım herkes senin ne olduğunu görsün. 
https://i.hizliresim.com/WX0Lm2.png böyle hakaret edip

https://i.hizliresim.com/p50plm.png böyle değiştir en sonda konuyu yeniden düzenle 1 dakika önce bir sen akıllısın herşeyi sen biliyorsun.

Güzel kardeşim başka şey için açılmış bir konu var bu konunun altında polemik yapman saçma. Konunun kapanmaması için konuda polemik çıkartmazsan seviniriz  Kucaklaş

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - The Invoker - 30-07-2019

the pasa nın ETTIGI KUFURLER BILGISI GELDI BANA  ve inffernalın onu kolladıgı 
Ben acık konusayım infernalın emek vermeden o charını sahıp oldugunu dusundugum için ve oyun ahlakına uymayacak herseyı yaptıgı kendını hukumdar oyunun efendısı sandığı için onakarşı ayrı bir savaşım var o ve yanındakılerde  düşmanımdır öyle kalacaktır.

Not aileye dil uzatan kımse yanında yer almam karşısında dururum ve oyun çapında elimden gelenıde ardıma bırakmam............ Savaşa Hazırım

NOT2: İNSANLAR KEDNI ARALARINDAKI SAVAŞLARI BITIRMESSE BIZE KARŞI SUREKLI KAYBEDECEKELR UMARIM BIRLIK BERABERLIK OLUR TEKİL SAHIS LAR YÜZÜNDEN KOCA IRKI PARÇALAMAYIN .
REKABET OLACAKSA EŞİT ŞARTLARDA OLMALI YOKSA TADI TUZU OLMAZ

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - _RamHERO__kullanılmayan - 30-07-2019

O zaman ne yapıyoruz  infernal  ve saz ekibini her akşam kesmeye devam ediyoruz . Sizin klan  herzaman heryerde kesilecek Gücü bize yetmiyenler kendi ırkına musallat olursa orayada geliriz 

Diğer klanlar şimdilik muaf  destek verenin klanını aynı kefeye koyar birlikte gömerim

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - K1R1K-S - 30-07-2019

şu tarz forumlarda aklıma hep şey geliyor en son yapılan portalda 11-12 leveller girene kadar ezmemiz ve 11-12 lerin girmesi ile ağır yenilgiye uğramamız ( ırkımızdan büyücü 4-5 kişi girdi hakkı ile giren tek kişi burber idi) magmarların vurmasına gerek bile yoktu attıkları zehirler ile bizim büyücüler perte cıktı zaten. çözümü magmar arkadaşların taraf tutarak insan ırkında katliam yapması değil ırkımızdaki namus bekcilerinin eylemlerine son vermesidir. Taraflar içerisindeki asıl meseleleri bilmiyorum üstüne alınan alınsın.

düzenleme : yanlış anlaşılmalara ithafen burber full efekt girdiği için orada adı yazıyor bu mevzuda onu haklı veya haksız buldugum için değil zaten olayı bilmiyorum beni lafım sadece insan ırkı büyücülerinin magmar ırkı büyücülerine yenilmesinin sebebini belirtmek iyi oyunlar.

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - MAKE IT BEST - 30-07-2019

Öncelikle şunu belirtmek isterim insan ırkında hiçbir hanlığın tamamına düşman değilim her hanlıkta  sohbet ettiğim oyuncu vardır.
Ben oyuna başladığımdan beri (belkide daha öncesinden) insan ırkı içinde boş bir çekişme var.Kendi içlerinde savaşmaktan bizim ırkla savaşamıyorlar plato gelince kendilerini aynalıyorlar.İçlerinde kayrılan çok oyuncu oldu başlarında da infernal gelir.Kendisi oyun bilmez yönetim sayesinde hızlıca kasılan oyuncudur

https://resimag.com/p1/17bfd8eb21a.png

Kanıtıda burdadır 80 ağır nufuz ile 30 koruma manevraya vuramadığımda zamanın infected adminine iletmiştim cevabı normaldir böyle şeyler olur demişti (Rütbesi ve itemleri belli korumayı inkar edecek yoktur)
Bazı kişiler oynadığının bir oyun olduğunu idrak edemiyorlar siz kendi içinizde savaşırsanız kırılmazlıkta talaar bekleyip boş rütbe almaya devam edersiniz 11 level açıldığından beri kazandığınız savaş sayısı çift haneli değildir
Umarım adaletsizlikler düzelir ve aranızdaki sorunu giderirsiniz ve oyun daha zevkli hale gelir