![]() |
ŞİKAYET VE TAVSİYE - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: ŞİKAYET VE TAVSİYE (/showthread.php?tid=11862) |
Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - -ENSTAR59- - 17-07-2019 Öncelikle hafıza teşekkür ediyorum bizim sorunlarımızada değinmiş ve azrailin yazdıklarınada tamamıyla katılıyorum. Birkaç biseyde ben eklemek istiyorum. *8 9 leveller olarak kesimde çok ciddi sıkıntı yaşıyoruz herkes ayaz adasında kesim yapıyor ve çok yığılma oluyor sıraya giriyoruz.Yaratık sayısı arttırılmalı veya ilk zamanlarda olduğu gibi yaratığın kesilince avlanda canlı kalması çözüm olabilir.Yoksa sıraya girip 1saat anca kesim yapabiliyorum. *Zamanında 9 10 leveller gorgulyalarda ciddi paralar kastılar.Kesim sınırıda yoktu ama 2 3 ay önce attığı para miktarı ciddi anlamda düşürüldü. 7 8 gümüş atıyor bunun orjinal haline gelmesi lazım hem ayaz adasındaki yoğunluk biraz azalır ve oyuncular kesim yapacak farklı bir yer bulur defalarca ticket attım bu konuda ama bi düzenleme olmadı.5lvl gungl ve phad daha çok para atıyor şuan gorgulyaya göre. *TP konusundada bi düzenleme olmalı yaklasik 4 5 aydır 9 lvl de kaldım artık yeni şeyler görmek istiyoruz hafızın da dediği gibi tp yi kısıtlamak yerine oyuncuların kendi istekleriyle kalmaları sağlanmalı. Tp anıtı bu yüzden var isteyen kalır isteyen level kasar en azından bi yaratık olmalı iyi tp veren. *Dövüş alanları konusunda biz 9leveller baya talaar çeviriyoruz uzun uğraşlar sonucu ama 8 ve 10 lvl de ciddo problem yaşıyorlar kaotiğin 8 oyuncu olmasi mantıklı olabilir. Umarım dediklerimiz ciddiye alınır özellikle kesim gorgulya ve tp konusu teşekkürler. Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - - Thanatos - - 17-07-2019 (17-07-2019, Saat: 01:46)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16-07-2019, Saat: 23:29)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.Joker oyuncuların yönetime yardımcı olması iyi oldu ama ben bu konuda yönetime birkaç kez yardımcı olurum dememe rağmen beni kaideye almadılar , üstelik oyundaki tüm hataları eksikleri tek tek sıralayıp gerçek ss ve linkleriyle beraber adminlere iletmeme rağmen.Ciddiye alacaklarını yine düşünmüyorum ama ben yinede önerilerimi ve hataları tekrar sıralayayım ![]() ![]() Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - kral20 - 17-07-2019 Konu için teşekkür ederim kendi adıma. Bende gördüğüm sık sık şikayet gelen konuları buraya yazıyorum. Kendi levelime kadar gördüğüm ve gelen şikayetler ve gördüğüm sorunlar: 1- Dövüşlerde takılı kalma 2- Dövüşlerde sayfa yenileyince silinen cepler ve iksir için sayfa yenileyince güç iksiri gibi şeyleri de süreye sayması 3-Pusuladaki eksiklikler 4- 3-4 leveldeki oyuncu sayısı fazlalığı fakat dövüş alanlarına girilmemesi. En azından her haftasonu bir etkinlik olabilir. 5- 8 levelim daha 1 kez talaar dönmedi. 8 level oyuncu sayısı çok az diğer levellere göre baya az ve etkinlik vb. olmayınca hiç onur kasamıyoruz. 7-10 leveli kapsayan bir düzenli etkinlik olabilir. 6- Avcı kitabındaki eksiklikler 7- Oyundaki tp olayı. Düzenli olarak tp etkinlikleri getirilmeli ya da tp oranı bir tık artmalı 8-Kristal kömürü eksikliği (her haftasonu 7-10 talaarına etkinlik olarak kömür getirilebilir hem rekabet artar hem aktiflik hem de kömür eksikliği biraz çözümlenmiş olur) 9- Hırsız kutuları ve reçeteler eklenmeli 10- Kaotik savaşlar çok iyi birşey olduğu halde kimse katılım sağlamıyor. En azından katılım olsun diye bir ödül sistemi geliştirilebilir bir süreliğine. 11- Dövüş içerisinde ejder sunağı gelince ekranın donması 12- 180 lik kaynaklarla ilgili ticket atmıştım otomatik sonlanmış sorunlu 180 lik kaynaklar 13- Eksik binekler getirilmeli kaos bineği yeraltı biineği gibi 14- kaos olayı istediği pul sayısı serverdeki oyuncu sayısına göre düşürülebilir ve son olarak oyundaki görevlilerin az oluşu örneğin dün insanlardan oyuncu magron çarına girip sorun iletti görevli sayısı arttırılmalı muhakkak, iyi çalışmalar. Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - ALEXANDRA STAN - 18-07-2019 öncelikle iyi günler dilerim magronlarda alev çiçeğinin droplarının amber taşı droplarıyla eşitlenmesini rica ediyorum eskiden daha cok cıkıyorlardı ama artık 3 tane topluyoruz ve 2 3 dakika arasında yeniden cıkmasını bekliyoruz rica ederim bu konuyla bir ilgilenirseniz sevinirim Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - -- HeRa -- - 18-07-2019 (16-07-2019, Saat: 23:29)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.Joker oyuncuların yönetime yardımcı olması iyi oldu ama ben bu konuda yönetime birkaç kez yardımcı olurum dememe rağmen beni kaideye almadılar , üstelik oyundaki tüm hataları eksikleri tek tek sıralayıp gerçek ss ve linkleriyle beraber adminlere iletmeme rağmen.Ciddiye alacaklarını yine düşünmüyorum ama ben yinede önerilerimi ve hataları tekrar sıralayayımHafız61'e ek olarak, düşük level sorunlarından bahsedeceğim ve zannımca en önemli konulardan biriside budur. Malumunuz oyunun bel kemiğini, en azından yönetimin bel kemiğini oluşturan tayfa genelde 3-4 level arkadaşlar oluyor. Pırlanta alımları olsun, etkinliklere katılımlar olsun, harcamalar olsun... Gideri gelirinden çok olan bir level, ve yönetim için bu seviyedeki oyuncuları yine bu seviyelerde tutmak bulunmaz bir nimet oluyor. Ama şuan oyuna başlayan arkadaşlar durmadan level alıyor, ot topluyor, yaratık kesiyor. Hafta sonu pvpleri bile 11-12 kişiyi zor görüyor. Bunun tek sebebi dövüş alanlarına teşviklerin olmaması. Yani demek istediğim, 3 level 4 level oyuncular 1 ay boyunca mağara giremiyor, mağara girseler bile hep aynı 9 kişi giriyor, 10. kişi aylarca 30 yeşil kristalini toplamadan amacsızca bekliyor, sonunda pes edip level alıyor. Ben bu sorunun çözümünün, teşvikten geçtiğine inanıyorum. Eğer mağaralara tp zehri gibi, kaybedene extra onur gibi ödüller verilir ise, oyuncuları bu alanlara tevşik ederiz. Bu durum sadece mağara için değil, diğer alanlarda da olmalı. haftalarca kan akımı yapamadığımız zamanlar oluyor, 10 jeton kasmak bir yana dursun kaplan kesmek imkansız görünüyor. Hatta öyle ki, kan akımı yapan adama; "hadi lan, yalan söyleme kan akımı yapmış olamazsın, mümkün değil, inanmıyoruz, yürü git yalancı, pislik, bizimle muhattap olma" diyoruz 5-6 levellerde de durum böyle, birde onların derdine extra göz derdide ekleniyor ki, aman aman aman aman pü pü pü pü Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - -M3cHuL- - 18-07-2019 Önceki yorumlarda yazan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. Ben de birkaç şey eklemek istiyorum. -Hırsız kutularını absürt fiyatlara satmak bence çok yanlış ve gereksiz. 120-135 tp kutunun tanesi 10 altına denk geliyor ve oyuncunun alma gibi bir durumu kalmıyor. Böyle satılacaksa daha düşüğe ve diğer oyuncuların alıp açtırabileceği bir fiyatta olması makul. -Geçen sene Ramazan Etkinliğinde yapılan Ramazan Akçesi olayı oyuncuları bir anda oyuna bağladığını gördük hatta kel burber bile katılmaktan zevk almıştı. Buna benzer etkinlikler düzenlenmeli. -Hırsız kutularını (120tp ve üstü kutular) seviyesine göre yaratıklara eklenmeli ve düşme oranlarını arttırmalısınız. Kutuları eklemek tabi ki yetmeyecek birde "Meslek Tecrübe Puanı" alımları da açılmalı. -Kuyumcu reçeteleri eksik ve bunlarda kutular gibi absürt fiyatlara satılıyor etkinliklerde. İnsanlarda 9 seviye manevra +10 kolluk taşı varken bizde yok kimsede. Miğfer reçetesi var ama taşı yok o da ayrı bir sıkıntı. -9.Seviye(06.12.2018) bu tarihte 9. seviye olmuşum. Neredeyse 7 ay 10 gün. Bu kadar süre bile size her şeyi anlatıyor ![]() -Onur Etkinliği diyoruz iyi güzel de ama katılan yok çünkü teşvik etmiyoruz yada teşvikler yetersiz ve kısıtlı. Geçen Arenada Mutlu Saatlerde arena girip YŞO kasmak istedik karşı ırktan 2 oyuncu arkadaşımız ile 3 arena döndük ve arena bitti. Neden gelmediniz diye hediye attım. Gelen cevap şu: KAYBEDİYORUZ BİR ŞEY KAZANMIYORUZ Kİ SADECE KÜRE VERİNCE 200 ONUR. Ee adam da haklı. -Yaratıklardan düşen paralar eskisi gibi değil ve tatmin etmiyor. Gorgulya hele resmen çöp. -Savaşta takılı kalma olayı yüzünden her kesimde 15 dk gide gide artık kesim atmak istemeyen arkadaşlar ile doldu oyun. -Yeni instanceler lazım civa ve dj onuru kasmak artık zor. -Koleksiyon alanları genişletilecek dediniz ama sadece dediniz. -Yeni desteler eklenmesi lazım. Eskiden bodur destesi ile Eski Nesne hayranlayanlar vardı. Frey Kartının nadir olmasına rağmen nadir olmayan Terp Kartından daha çok çıkması resmen saçmalık. Terp Kartının çıkma oranı daha çok olmalı ki oyuncular sikke civa ve dj kasabilsin. -Bineklerin neredeyse daha yarısı bile eklenmedi. Endarg ve ya Şankara alamayan oyuncuların yeni binekler almaları sağlanabilir. -Yaptığımız halde başarısını alamadığımız gelişmelerin sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Bunu düzeltmelisiniz. -27lik oklar çalışmıyor bazı ok efektleri vuruş sayısı bittikten hala karakter üstünde kalıyor pet efekti örneğin. -Yaratıklar hala 2 kere üst üste vuruyor bu yüzden kesim atarken çok savaş kaybettik ve kemer ile meslek aletlerimiz kırıldı. -Taalarda 12 seviye arkadaşlar dövüşü kaybedince alması gerekenin çok altında onur alıyor. -Oyun genel olarak çok kasıyor ve hiç akıcı değil. -Ticketlar çok geç cevaplandırılıyor. Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - - Merxas - - 18-07-2019 Hırsız kutuları kesinlikle yaratıklara eklenmeli tarık adminime söylemiştim ilgilenecem demişti ama yogunluktan unutuldu galiba Diğer konu hırsızlık mesleğinde 135 tp den sonra kutular tp vermiyor yada çok zor tp alıyoruz diğer mesleklerde öyle değil ama. Bunu da düzeltirseniz seviniriz. Diğer konu ise çantalarda yer sıkıntısı çekiyoruz itibar puanına göre genişletme taşları eklenmeli. Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - burber - 18-07-2019 (18-07-2019, Saat: 01:33)komodoejderi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önceki yorumlarda yazan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. Ben de birkaç şey eklemek istiyorum.abi gece gece kahkaha attım ya ilk önce anlayamadım dediğini hatta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - Axe-Man - 18-07-2019 Zamanında bozuk bodur destesinden okadar sikke kasan oyunculara herhangi bi yaptırım uygulanmadı , deste düzeltildi ve hiçbirşey olmamış gibi devam edildi ne sikkelerde eksilme oldu ne cıvalarda. O abartı sikke , cıva veren desteyi kullananlar (Desteyi yapıp sikke kasanlara sözüm yok. Bu tamamen yönetimsel bir hataydı yanlış anlaşılmasın.) Şuan istedikleri gibi 11 lvl yüzüklerini , 12 lvl madalyonlarını aldılar üstüne ek olarakda 13 lvl yüzükleri için çoğunda 2k - 3k - 4k sikke duruyor. Durum böyle iken akrep kralı instancesinin sürekli olarak gri ve yeşil yüzük atması , Kemikten ejderhanın sürekli 30 koruma atması (İnsan ırkında %99.99 Mavi koruma yüzüğü atıyor magron ırkında durum nedir bilemiyorum.) Adil değil. Akrep kral instancesinin mavi yüzük ve madalyon düşme oranı açılmalı, zira gri baskı yüzüğü, yeşil baskı yüzüğü , koruma yüzüğü vs şuanki server durumunda çöp değerinde. Bunun dışında kral akreplere , kadhaslara , krofdorlara , eldivlere vs. Yaratıklara 11 - 12 lvl yüzü ve madalyon dropu eklenmeli. Son olarakta yaylarda hâlâ hata var bazı oyuncular kırmızı yay ile dövüşe yüksek enerji başlarken biz kırmızı yay ile düşük enerji başlıyoruz. Sıra bendeyken karşımdaki oyuncu bana ok atabiliyorken, Ben sıra rakibimdeyse ok atamıyorum. Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - K1R1K-S - 18-07-2019 Tp sınırı geldi anlayabiliyorum yüksek levelde yığılma istemiyorsunuz ancak aylardır phadd ayısı kesmekten sıkıldım, sıkıldık. Yüksek leveller hem onur hem madalya hem altın olarak bizden kat kat hızlı gelişiyorlar dövüş alanlarında kaybeden eli boş döndüğü için haklı olarak sıraya girmiyor bazı arkadaşlar, bundan dolayı onur alanlarında kaybedenin de onur kazanması gerekiyor mesela arenada dövüşü kaybeden %60 kazanan %100 onur alsın yani bi seçenek. Şubat ayında geleceği söylenen yeni onur alanını da unutmadık hala bekliyoruz ![]() f5 çektimizde 1 cebi siliyor oyun arenada cok sıkıntıya düşürebiliyor bu hatanında düzeltilmesi gerekiyor chat ekranını yenilediğimizde dövüşte olmamıza rağmen pot içmemizi engelliyor sadece dövüş sırasında kullanabilirsin yazıyor :9 deniz ticareti gibi etkinliklerde dövüşler levellere bölünsün gemiye girmemle 12 levellerin üstüme zıplaması bir oluyor şuan sadece bunlar geliyor aklıma |