![]() |
11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları (/showthread.php?tid=11573) |
Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - November - 28-05-2019 (28-05-2019, Saat: 20:32)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz.Valla açıkcası arkadaş çok güzel konulara değinmiş.. Tp ler kısıtlanmış bizim malikanelerimizdeki heykeller neden var ? Peki siz tp yi kafanıza göre kısıtlayacaksanız o heykeller neden orda ? Madem malikanelerimiz var tp ve onurumuza kısıtlayaıp arttırma kararı bizde olsun. 5 Levelden beri yşo 340 da kaldı kömür alabileceğimiz kısacası madalya kasılabilecek tek nesne oyunda yok denecek kadar az biz bu oyunu madalya dışında ne için oynuyoruz ki ? Talaar sabitlenmiş gibi 7 ve 11 level dışında (12 yeni açıldığı için söylemiyorum) Döndermek neredeyse imkansız bir hal aldı insanları onur alanına yönlendirecek bir etkinlik olmadığından ötürü. Sosyal medya hesaplarınızı takip ediyorum, şahsım adına söylüyorum hep bi çalışıyor havası falan var gece gündüz yenilikler getiricez falan deniliyor ama daha ben öyle bir şeye şahit olmadım bize faydalı olacak hiç bir şeyde görmedim Uzun lafın kısası bırakmama ramak kaldı elinizdeki bir avuç insanla başarılar.. (Eğer ki onlarında benim gibi sonunda canına tak etmezse) ![]() Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Aswa Determ - 28-05-2019 (28-05-2019, Saat: 20:32)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz. Aynen katılıyorum oyunda bir yerleşme durumu oldu adeta herkes lwl inde takılı kaldı ilerlemiyor. *Su altına gelecek olursak tp'ler rezalet durumda korr için ise dahada beter,eskiden korr bu kadar zorlamazdı fakat 5 kez üst üste taş deri basılı iken ayı vuruşunda bayamıyorsak ve düz vuruşlardaki bayma oranı da seyrekleşmiş ise biz bu yaratığı nasıl kesip midye kasacağız ? flaundin onuru kasacağız? bir düzenleme yapılmalı. *Kürelerdeki göz oranları eskiye nazaran rezalet durumda benim 6 lwl zamanımda fetihçi ork 1 saatte 17 göz verirdi şimdiye bakıyorum göz fiyatları 2 a ya yaklaştı geçenlerde *Taalar'da kristal kömürü verilirken yşo da ilerleme kaydeden oyuncular vardı fakat kömürün neredeyse hiçbir yerden elde edilemez oluşu durumu kilitledi adeta. *Ayaz adasında bi ara düzenleme yapıldı artık kesim için sıraya giriyoruz 5 kişi lütfen adadaki slot sayıları arttırılsın.. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - E X C O - 29-05-2019 Konuyu açan arkadaşa katılıyorum, ayrıca belirtmek istediğim 2 husus var; İstediği zaman karakterini kapatıp, istediği zaman açan admin paneli olan oyuncular istemiyoruz. Biraz adaletli bir oyun istiyoruz. Ek olarak magmar ırkının ezici üstünlüğünden dolayı, hertürlü toplu savaşta kaybediyoruz. Eğer insan ırkındaki banlara bir af gelirse, güzel bir ekip geri dönecek. İnsan ırkına can suyu gibi gelecektir. Rekabet olacaktır. Teşekkürler. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Kejaa - 29-05-2019 (28-05-2019, Saat: 20:32)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz.Adaşıma sonuna kadar katılıyorum.Oyuncuların isteklerine önem vermelisiniz. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - - Thanatos - - 29-05-2019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - A L E F - 29-05-2019 Her şey çok güzel olacak demek istiyoruz ama gün geçtikçe artan kısıtlamalar ve etkinlik yaptık diyebilmek için sıradan aynı etkinliklerin her ay tekrarlanması ile oyun git gide monotonlaşmaya başladı ve iyice sıkılmaya başladık. Şahsım adına söylemek istiyorum artık oyunda sadece çevrimiçi olmak için varım. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - -M3cHuL- - 29-05-2019 (29-05-2019, Saat: 00:12)UCAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu açan arkadaşa katılıyorum, ayrıca belirtmek istediğim 2 husus var; Kesinlikle katılıyorum ama af sadece insan tarafına değil magron tarafına da yani her iki ırka da gelmeli. Önceki yorumlarda zaten genel sıkıntılar konu edilmiş. 1-TP sıkıntısı 2-Olaylar ve Etkinlikler 3-Etkinlik Ödülleri(Taalar-Kömür) 4-Meslek Aletleri(Ekstra Kaynak) 5-Hırsız ve Mesleği(Hırsız mesleği için dökmediğim dil kalmadı ama hala tpler açılmadı) 6-Cellat Mesleği( Seviye 9-16 Travmaları açılmalı) 7-Yaratıkların Verdiği Para 8-Buz Adasında güncellemeden önceçok güzel kesim atılıyordu birden bozdunuz yaratıklar aşırı bir şekilde ekarte atıyor ve düşen lotlar kısılmış durumda ayrıca artık yaratıkların sayısı yetmiyor. 9-Oyuna oyuncu kazandırma adına bir çalışma içerisinde değilsiniz pırlanta etkinlikleri ile olacak iş değil bu. 10-Kaos-Yeraltı Şövalyeleri-Muazzam Savaş onurlarının ne zaman hayranları açılacak ayrıca kaos olayı için altın pul sayısının düşmesini talep etmiştik. 11-Yeni Binekler hala oyunda yok. 12-Yeni koleksiyon alanları gelecek dediniz desteler hala yok. 13-Oyunun kendi mağazalarında satılan malzemelerin fiyatlarının düzenlenmesi gerek bence aşırı pahalı. daha çok şey yazardım ama uykum geldi Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - K1R1K-S - 29-05-2019 11 level insanlarda banı açılması saçma bir düşünce olabilir ama yapılması gerekli bişey çünkü ilk 10'dan da görebileceğiniz gibi magmar ırkı insan ırkını ağır şekilde eziyor. Şu yaratık meselesi tp değerinin sıfırlanması ile 6. seviyede de sorun olmaya başladı kestiğimiz gungl ve phadd ayıları var her ikiside gece saatleri dahil dolu yaratık sayısı 1 kişiye sınırla yetiyor 2. geldiğinde cıkmasını bekliyoruz bununda düzeltilmesi lazım ayrıca gungların göz atma yüzdesi cok düşük ayrıca terkedilmiş ev cok saçma drop atıyor ne zaman girsem 2 piyon atıyor şunada bir el atın Onur alanlarına daha cok etkinlik gelmesi taraftarıyım şöyle ki mutlu saatler 2-3 ayda bir gelsin ama her ay devamlı onur alanlarına teşvik eden şeyler gelsin önceden geliyordu mesela mabed giren ludial felan kazanıyordu bunun gibi hem bu sayede insanlar saçma sapan anlaşmalı yapıp ban yemez Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Wolverine - 29-05-2019 Konu, Alışverişlerin altına açıldığı için direkt silinmesi gerekmektedir. Lakin sizlerin görüş ve önerilerini uygun bir hitapla bizlere ve oyun oynayan oyuncularımıza açıklaması bizi mutlu eder. Uygun olmayan gerçeği yansıtmayan yorumlar silinecektir. Bu sebeple konu taşınmıştır. Yönetim ekibimiz, yorumlarınızı okuyup üzerine düşeni yapacaktır. Aşağıda yazacağım bilgiler yönetimin 3 yıla yakın yönetim, bilgi ve tecrübelere esas alınarak yapılmıştır ve amaçlanmış eylemlerdir, yönetimin kritik kişisel bilgilerdir aşırı sorma ve sitem eylemlerinde bulunduğunuz için açıklıyorum. Uzun süre süreklilik için bunların yapılması gerekmektedir. Her şey bol keseden verirsek eminim 3 güne her şeyi fuller artık oyuna girme ihtiyacı duymazsınız. Ticketlar ortalama 4-7 gün arasında bakılıyor, ayrıca destek ekibinden ayrılan arkadaşımız var yerine geçecek olan yeni arkadaşın eğitim süreçleri biter bitmez daha hızlı ve olumlu yaklaşıp sorunları çözecektir. Etkinlikler aylık olarak hazırlanıyor, bazıları en az iki ay önce yaptığımız etkinlikler oluyor. Sezonluk etkinlikler tekrar tekrar gelmesi iş yükünü hafifletiyor. Hem etkinlik hazırlamak hem güncelleme yapmak aşırı kafa karıştırıcı oluyor. Yeni etkinlikleri kafamıza göre hazırlamak olası bugları ve iş yorgunluğu çıkarıyor, diğer işler askıya kalıyor. Yeni oyuncular için elimizden geleni yapıyoruz, burada sizlerinde çabasını görmek isteriz, referrer ile iş arkadaşlarınızı akrabalarınızı dostlarınızı davet edin hem siz kazanın hem diğer oyuncular en son biz kazanalım. Tecrübe puanları 5 de 1 5. seviye ve üstü için kısıldı, bunu güncelleme notlarımda yazmıştım. Amaç; seviye almaktansa savaş alanlarında bolca vakit geçirmek isteyende aylık Etkinliklerde tecrübe etkinlikleri getirip etkileşim sağlamak. Böylece sınıra dayanıp oyundan kopmamak. Mesleklerde elde edilme başarısız durumu aktiflik ve yoğunluktan kaynaklıdır kaynaklarda çok toplayan olduğunda elde etme başarısız daha çok gelmektedir. Amaç; oyuncular arasında rekabet ve azim emeğin daha çok olması, kaynakların değersizleşme sini engellemektir. Yaratık sayılarında keza öyledir, oyunda o bölgedeki oyuncuların sayısına bakarak kaynak ve yaratık sayıları yükselip azalmaktadır. Bir bölgede 1 kişiye 3 yaratık düşecek şekilde ayarlanmış, hakkınıza düşen yaratık için o bölgede en az 10 dk zaman geçirmelisiniz. Amaç; Sunucuda veri kullanımını azaltmak oyuncuların avlanda ve savaş ekranlarında daha az donma kasmasını önlemektir. Öfkeli göz ve Kömür dropları geçen aylara göre hesaplanır otomatik olarak drop oranları düşüp çıkmaktadır. Amaç; Ay bazında piyasada daha çok kömür ve göz çıkmışsa ihale fiyatlar düşer. Önümüzdeki ayda daha az dropla nesneler nadirleşir olması gereken fiyata yükselir veya indirgenir dengelenme sağlanır. Talaar açılmıyor Çünkü onurları düşürülecek. 11. seviyede Talaar yapıp rütbe fulleyenler bu sefer 12 de aynısını yapmayacaklar. Ne kadar emek o kadar onur. Amaç; 12. seviyede 11 gibi sınır durumda. Bu yüzden rütbe sınırına dayanıp bırakanlar geriye çekilmeyecek daha çok pvp daha çok onur olacak, uzun vadeli oyun olacak. Daha sonra talaar onurları diğer seviyeler içinde güncellenecek. Keyifli oyunlar dilerim. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - HB Knyaz - 29-05-2019 (29-05-2019, Saat: 00:12)UCAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ek olarak magmar ırkının ezici üstünlüğünden dolayı, hertürlü toplu savaşta kaybediyoruz. Eğer insan ırkındaki banlara bir af gelirse, güzel bir ekip geri dönecek. İnsan ırkına can suyu gibi gelecektir. Rekabet olacaktır. Teşekkürler. UCAK isimli oyuncuya katılıyorum. 1-1.5 sene önce 200-250 kişilik destansı savaşlar dönerdi şimdi 11-12 level olarak insan ırkında muazzam savaş yapabilecek kadar bile aktif oyuncu yok. Çoğu oyuncu ceza aldı, ceza almayanlar da atılan cezalara tepki olarak bıraktı. Kimisi de bırakan ekibe ayak uydurdu aktif oyuncu sayısı çok azaldı. 2.5 senedir var olan bir sunucu ve dwar oyuncu sayısı belli yani yeni oyuncu gelmiyor şuan, oyuncular da cezalı olduğu için bir umut ışığı göremiyoruz. Özellikle insan ırkı olmak üzere, magron ırkında da olabilir. Bu cezalara af getirilmeli, ceza alan, bırakan ekiplerin geri gelmesi için güzel bir adım olabilir. Geri dönüşü olmayan cezalar için indirimler yapılabilir. Eskisi gibi aktif bir dwar için neden olmasın. Eğer uygun görülürse bu af kararı tüm oyunculara anket olarak sunulabilir. İyi çalışmalar |