![]() |
Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! (/showthread.php?tid=1115) |
Cvp: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - Gabby - 08-02-2017 Dövüş esnasında dövüşte olan karakterlere ceza atılamıyor ne yazık ki,dövüş sonunda hepsi ile ilgilenilecek kimsenin kafasında soru işareti kalmasın ![]() Cvp: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - - HeRa - - 08-02-2017 (08-02-2017, Saat: 22:26)-MaNiSa TaRZaNı- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşin ilginç tarafı gün içerisinde 1 tane muhafız bulamazken ne hikmetse 3 saattir Gabby Dalgınlık çayırında Gratwolf ise Rüzgar değirmeninde beklemekte. Orada magronların gelmesini engellemek yerine gidinde görevinizi yapın bence. Hahahahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cvp: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - Alexiel - 08-02-2017 Muhafızlarında sizler gibi oyuncu olduğunu unutmamanızı öneririm. Bu tarz konuları forumda değil destekte görüşmelisiniz. Muhafız dahi olsa tüm oyuncular gözetim altındadır. Cvp: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - VuralTR - 08-02-2017 Sizde haklısınız Tabi muhafızlar Kaos yaratıp oyundan soğutmakta güzel bu taktik. Cvp: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - Pyuor - 08-02-2017 (08-02-2017, Saat: 22:28)- SmoKE - Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-02-2017, Saat: 22:26)Pyuor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: - Gerçek hayatta ki karakterim ben ilgilendirir. Yağcılık yapmışım veya yapmamışım kimseyi ilgilendirmez Allaha şükür kimsenin annesine sövmedim , ciddi olmazsın ortam insanı olursun makara yaparsın eğlenirsin ama bu insanlara küfür ederek olmaz 17 yaşındayım ben bunu biliyorum ama sen bilmiyorsun veya biliyorsun bildiğin halde yapıyorsun bu da seviyenin ne kadar düşük olduğunu gösterir , ben yağcıysam sen yağsın Cvp: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - 3HİLAL - 08-02-2017 Bu konu zaten şikayet amaçlı değil herkes herkesin ne mal olduğunu görsün ona göre davransın amaçlı açılan bir konudur. Tabiki biliyoruz şikayetin yeri destek Cvp: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - --DiLKeM-- - 08-02-2017 (08-02-2017, Saat: 22:33)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhafızlarında sizler gibi oyuncu olduğunu unutmamanızı öneririm. Bu tarz konuları forumda değil destekte görüşmelisiniz. Muhafız dahi olsa tüm oyuncular gözetim altındadır. Muhafızlar herkes gibi birer oyuncu ama seçilmiş oyuncular değil mi ? O zaman bende oyuncuyum benide muhafız yapar mısınız ? Bende hafta 1 kere girerim oyuna. Arada ortalık karışınca dalgınlık çayırında 3 saat magron gelmesin diye beklerim. Söz veriyorum size. Cvp: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - - SmoKE - - 08-02-2017 (08-02-2017, Saat: 22:33)VuralTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizde haklısınız Tabi muhafızlar Kaos yaratıp oyundan soğutmakta güzel bu taktik. Anlamayacak kadar akıllı olmadığını biliyorum o yüzden sana olayı anlatmakla zaman kaybetmeyeceğim. İyi oyunlar. Cvp: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - VuralTR - 08-02-2017 Laflarina dikkat et ne yazıkki sana iyi oyunlar olmayacak. Cvp: Muhafız Olmak Kaos Ortamı Yaratmak demekmiş! - - SmoKE - - 08-02-2017 (08-02-2017, Saat: 22:41)VuralTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Laflarina dikkat et ne yazıkki sana iyi oyunlar olmayacak. Kardeş babandan aldığın 3 kuruşla bana burda şekil şukul yapma 5 dir aynı lafı diyorsun artık bi gidermisin başımdan ? |