Dragons War Forum
En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. (/showthread.php?tid=1084)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Bugra - 05-02-2017

(05-02-2017, Saat: 22:04)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-02-2017, Saat: 22:00)Bugra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi tp sınırda 30 olursa 0 tp lik taşları veremeyek miyim? Ve ya farklı taşları falan versem de toplamı 1000 etse sayılacak mı ona göre 30 değil kolay toplanan 0 tpli taşları toplayacağım. Bu arada ihalede taş bitki balık kalmamış SmileSmile

'Her Kim Toplayıcı mesleklerden ( rengi leveli farketmeksizin) ;'

sağolasın :idea:

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - HAYAL - 05-02-2017

goblin etkinliğinden sonra çok güzel bir etkinlik olmuş..6000 kaynak toplanacak az laf çok iş Wink

bol şans :angel:

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - burber - 06-02-2017

admin bey Türkçe konuşamadığı için etkinlikle ilgili bir ton soru soruyoruz bir de saçma sapan sert cevaplar veriyor bir de susma laneti atıyor. 3k kaynak toplamanın kaç saat sürdüğünü hesapladınız mı bay admin??? bu insanlar uyumayacak mı? gayet basit soru ben 1k yı hızlı yapınca ertesi gün için geçebilecek miyim sen bu soruya cevap vermek yerine ki bunu belirtmemişsin bile şekilli yazılar yazarak güzel yazdığını düşünüyorsun insanları tehdit ediyorsun biz bu etkinlikte 3k nasıl yapacağız bir oturup düşün bu insanlar yemek yiyecek onları çıkaracak uyuyacak ve bir de etkinlik yapacaklar nefessiz 3k demek salise bile kaybetmeden 15 saat sürüyor bir insanın uyuması gerek yemek yemesi gerek çıkartması gerek bunları

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - -FuRKaN- - 06-02-2017

burber arkadaşa katılıyorum.Günde 3 k 0tp kaynak gri meslek aleti olan birisi için kayıpsız bile 16-17 saat sürer.Bunun kıymık batması da var ayrıca ve kaynak sayısı kısıtlı 2. ve 3. gün toplayabilen olacak mı merak ediyorum.Bunun yerine toplam kaynak sayısı verilse ve belli bir gün sayısı belirlenip o zamana kadar teslim edilse çok daha iyi olmaz mı ?

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - --KARADUL-- - 06-02-2017

etkinlik için teşekkürler sayılar değişmiyecek gibi lakin günleri değiştirseniz araya 1 gün versenizde bizde işimize çoluğumuza çocuğumuzla ilgilensek dinlensek. hanım boşar vallahi yada bilgisayarı parçalar hesabı yapmadım ama burber arkadaşımızn yaptığı hesap iyimser bile olsa 15 saat kaynak toplayanların çokluğundan zaten kaynak bulamayacağız.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - burber - 06-02-2017

katılıyorum furkan kardeşim İNSAN gibi sorduk 6k toplayalım 3 günde toplayalım kazanamayan yine kazanamaz hatta 7k olsun ama bir günde 3k normal bir hayatı olanı bırak sürekli oyunda olan benim için bile aşırı fazla

(06-02-2017, Saat: 01:05)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: etkinlik için teşekkürler sayılar değişmiyecek gibi lakin günleri değiştirseniz araya 1 gün versenizde bizde işimize çoluğumuza çocuğumuzla ilgilensek dinlensek. hanım boşar vallahi yada bilgisayarı parçalar hesabı yapmadım ama burber arkadaşımızn yaptığı hesap iyimser bile olsa 15 saat  kaynak toplayanların çokluğundan zaten kaynak bulamayacağız.

ben bunları söylediğimde sanki arkadaşıymışım gibi insanların için de rezil edercesine beni paylaşıyor admin bu oyunu oynayanların hepsinin heralde gün boyu evde duran insanlar olduğunu ve özel hayatlarının 0 olduğunu düşünüyor ben yine azaltılsın falan demiyorum 7k olsun 3 gün olsun ama kendisi düzgün bir Türkçe ile yazamadığı için gelip soru cevap yapıyor sorularımız karşısında da sanki dalga geçiyormuşum da 1 günlük ceza yiyoruz

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - --DiLKeM-- - 06-02-2017

1000 taş 5000 toz veya 1000 balık 200 karısım vs tarzında altarnatif yaratsaydınız daha faydalı olabilirdi. Yada daha önce yapmış oldğumuz karısımları tozları taş balık ot haline dönştürme imkanımız olsa faydalı olur

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - LUAN - 06-02-2017

İnsan ırkında meslekle uğraşanlar arasında önlerde yer alırım diye düşüyorum.Bu durumu destekleyecek kişilerde mevcuttur.Etkinlikler oyuncuyu bağlar ve teşvik eder oyun oynamaya etkinliklerin çeşitlenmesi ve çoğalması benim olduğu kadar tüm oyuncuların isteğidir diye düşünüyorum.Ancak elbette kolay etkinlik etkinlik kapsamında değerlendirilemez aynı şekilde ekstrem etkinlikler gibi.Bu etkinlik için görüşlerimi söylemek istiyorum.0 tecrübe bitki toplama süresi 17 saniye bunu ortalama 15 saniye olduğunu var sayalım.
15 saniye- 1 bitki
1 dakika- 4 bitki
60 dakika-240 bitki
4 saat 10 dakika-1000 bitki
8 saat 20 dakika-2000 bitki
12 saat 30 dakika-3000 bitki
Ki bu rakamlar sekteye uğramayan birisinin toplayabileceği 0 tecrübe kaynakları temsil eder.Kıymık, yaratık saldırısı,
karşı ırkın saldırısı,kaynağı toplayan kişi sayısı ve kaynak yenilenme süresi gibi etkenler sekteye uğratacaktır.Gündelik hayatı devam ettireceğimiz temel ihtiyaçlar, iş, aile gibi vakitler kişi bağlı olarak değişmektedir.
Etkinlik ödülleri gayet güzel hepsini tamamlarsan toplamda 100 pırlanta kazanacaksın ve 14 Şubat mağazasından meslek aleti ve meslek ile ilgili eşyalar (yanlış okuyup anlamadıysam) alabileceğiz.
Kısaca sonuca gelecek olursam 25 saatimizi alacak bir etkinlik ile karşı karşıyayız.Oyun kurucuları elbette bu saatlerin kat ve kat fazlasını harcayıp bu oyunu bize sağladınız lafım olmaz ama bu etkinlikte ki amaç-sonuç ilişkisini bizlere izah edebilme imkanı gösterebilirmisiniz.Eğer aklınızda geçen '' Uğraşan yapar, uğraşmayan yapamaz '' diye bir cümle ise hiç bir açıklama yapmanıza gerek yok.Değilse neden-sonuç ilişkine bağlı olarak bir yorum yapmanızı rica etmekteyim.Oyuncular şahsi fikirlerini özel mesaj yolu ile iletirler ise sevinirim.

Not:Şahsi fikirlerimdir.Kimseyi kötüleme yada yüceltme gibi bir amacım yoktur.Tek isteğim attığınız adımlar doğrultusunda oyunun kalıcı olduğunu gösterdiğiniz için adaletli ve eğlenceli bir oyun oluşmasıdır.

İyi oyunlar dilerim herkese.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - E X C O - 06-02-2017

Maalesef görev hakkında mentor olarak bilgi sahibi değiliz, bizde herkes gibi yazılanlardan anlam çıkarmaya çalışıyoruz. Görev açıklaması neden net değil, açıklama şöyle olmalı, "Şearadan görev alacaksın, şu kadar meslek eşyası bırakırsan şu kadar pırlanta senin olacak." Neden insanların aklını bulandırıyoruz anlamıyorum ben.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Scorpion - 06-02-2017

mesela 500 aynalı taş 500mağara götürsem kabul oluyormu