Dragons War Forum
Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme (/showthread.php?tid=10588)

Sayfalar: 1 2 3

Cvp: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - Frknshn - 03-01-2019

(03-01-2019, Saat: 04:42)Admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, bildiğiniz gibi yakın zamanda Çağırma Madalyonları ile alakalı bir düzenleme yapıldı ve nesnelerin üzerinde yazan seviyelere göre satın alma kısıtlaması eklendi. Gelen yoğun talepler doğrultusunda bu konuyu sizlerin oylarına sunma kararı aldık. 

7 Ocak 23:59'a kadar yapılan oylamalara göre son düzenleme yapılacaktır.

Keyifli oyunlar.

yüksek seviyeli çağirma madalyonlarını biz seviyesi düşük olanlarda alabilirse iyi olur çünkü görevlerde cidden lazım oluyor

Cvp: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - HELLBISTAN - 03-01-2019

Dövüş alanlarında ki haksızlıkların engellenmesi ve oyunun orijinalliğinin bozulmaması için herkes kendi leveline göre morok atmalı.

Cvp: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - ReMoN - 04-01-2019

Gökbörü hatun nickli oyuncunun açtıgı konudan beri konuyu takip etmekteyim. Konunun bu kadar uzaması ve boyut atlaması bana açıkçası çok saçma geliyor.

Oyunun orjinalinde olan bir yapının alıp değiştirilerek bu serverda uygulanması büyük bir hataydı. Oyuncuların buna alışması ve ÜSTÜNLÜK sağlamak amacı ile EGO yu birleştirip bir atılım içinde bulunması çok manidardır Smile)  Şu an bu konunun altında ,,moroklar her yerde kullanılmalı" diyen arkadaşlar işin ucunda menfaatleri bulunduğu için bu yorumu yapıyorlar. Bu su götürmez bir gerçek. 1 senenizi sadece efril kasmaya ayırmak yerine elinizden geldiğince onur görevlerinizi tamamlayıp, lvl alıp iyilik/kötülük kasıp oyununuzu sürdürseydiniz ya? Kimisi gelip başarı kasacağım diyip herhangi bir lvlda aylarca, yıllarca bekliyor. Kimisi 4 lvlda şampiyon olacağım diyip aylarını heba edip oyunda geriye düşüyor. Kimisi ben 4te İgu atacağım diyip keza aylar yıllar harcıyor. Oyuna yeni başlamış ve mağarada iguaron kesmek zorunda kalan arkadaşların yaşadığı durumda üzülesidir. İguya kasmak kesinlikle bir korkaklıktır. Kendine güvenen oyuncu gücü moroklarda değil hesabında bulur. Ama ADANALILARIN dediği gibi etinden korkanında kemiğini seveyim Smile Tutkunuz sizi oyunda geriye düşürünce avantaja çevirmek istediğiniz alanlar yenilerin önünü kapatıyor.  BUNUN FARKINA VARIN.

Yönetim makul olanı yapıncada kükrüyorsunuz. Yöneticiler zaten oyuncuların istekleri doğrultusunda buz üstünde dengede durmaya çalışıyor gibi bir şey. Tekrar söylüyorum burda dövüş alanlarında kullanılmasını isteyen oyuncular sadece menfaatleri doğrultusunda yorum yapmaktalar. OBJEKTİF olmakta fayda var vesselam.  

Bak yine Gökbörü Hatunun ,,O halde 6 ve 9 lvllar endarg atamasın" yorumu aklıma geldi ve yine bi gülme tuttu bak  Big Grin ( no offense )

Cvp: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - - Thanatos - - 04-01-2019

eski halıne donsun Big Grin  Üzgünüm

Cvp: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - İnce memed - 04-01-2019

Yasaklanacak olan madalyonlar sadece şehir onuruyla alınan madalyonlar mı? Eğer dengenin kurulması için yapılıyorsa voldagor/ gorgulya/ ejderha çağırma madalyonlarının da 3-4 levelda işlevsiz olması gerektiğini düşünüyorum. Bineklerin bu durumda ne olacağıyla ilgili bilgilendirilme yapıldı mı? 5-6 level mağaralarında endarg karşısında atşa mı atılabilecek? 3-4 level arenalarda 7 level binek çağırılabilecek mi? Hatta mağaralarda da her savaşta çağırılabilen 7 level binekler denge konusunda büyük bir engel teşkil etmiyor mu? Bence oyunda değiştirmek istenilen bir özellik varsa, anketi açmadan önce nelerin nasıl değiştirileceğiyle ilgili detaylı bilgilendirilme yapılmalı. 

Merak ettiğim diğer bir konu da şu, eğer sadece dövüş alanlarında yasaklanırsa seviyesinden yüksek morok alan birisi, dövüş alanına girdiğinde onu kullanamayacak. Bu durumda içeride ya morokları atması gerekir, ya da çantasındaki bazı yerlerden feragat etmesi gerekir. Dışarıda iguaron, içeride sivri kullanmak isteyen birisinin bu konuda dezavantajlı olmaması için nasıl bir düzenleme getirilecek? Çantam dövüş alanlarında kullanmamam gereken moroklarla doluyken mağara sırası geldiğinde çantamdaki seviyemden yüksek olan moroklar yer kaplamayacak hale mi gelecek? Yoksa onları çöpe mi atmam gerekecek?

Bilen varsa benimle ve ne olacağını bilmeyen diğer insanlarla da paylaşırsa çok mutlu olurum. 

Sevgilerimle

Cvp: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - Pehlivan - 04-01-2019

(04-01-2019, Saat: 00:33)ReMoN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gökbörü hatun nickli oyuncunun açtıgı konudan beri konuyu takip etmekteyim. Konunun bu kadar uzaması ve boyut atlaması bana açıkçası çok saçma geliyor.

Oyunun orjinalinde olan bir yapının alıp değiştirilerek bu serverda uygulanması büyük bir hataydı. Oyuncuların buna alışması ve ÜSTÜNLÜK sağlamak amacı ile EGO yu birleştirip bir atılım içinde bulunması çok manidardır Smile)  Şu an bu konunun altında ,,moroklar her yerde kullanılmalı" diyen arkadaşlar işin ucunda menfaatleri bulunduğu için bu yorumu yapıyorlar. Bu su götürmez bir gerçek. 1 senenizi sadece efril kasmaya ayırmak yerine elinizden geldiğince onur görevlerinizi tamamlayıp, lvl alıp iyilik/kötülük kasıp oyununuzu sürdürseydiniz ya? Kimisi gelip başarı kasacağım diyip herhangi bir lvlda aylarca, yıllarca bekliyor. Kimisi 4 lvlda şampiyon olacağım diyip aylarını heba edip oyunda geriye düşüyor. Kimisi ben 4te İgu atacağım diyip keza aylar yıllar harcıyor. Oyuna yeni başlamış ve mağarada iguaron kesmek zorunda kalan arkadaşların yaşadığı durumda üzülesidir. İguya kasmak kesinlikle bir korkaklıktır. Kendine güvenen oyuncu gücü moroklarda değil hesabında bulur. Ama ADANALILARIN dediği gibi etinden korkanında kemiğini seveyim Smile Tutkunuz sizi oyunda geriye düşürünce avantaja çevirmek istediğiniz alanlar yenilerin önünü kapatıyor.  BUNUN FARKINA VARIN.

Yönetim makul olanı yapıncada kükrüyorsunuz. Yöneticiler zaten oyuncuların istekleri doğrultusunda buz üstünde dengede durmaya çalışıyor gibi bir şey. Tekrar söylüyorum burda dövüş alanlarında kullanılmasını isteyen oyuncular sadece menfaatleri doğrultusunda yorum yapmaktalar. OBJEKTİF olmakta fayda var vesselam.  

Bak yine Gökbörü Hatunun ,,O halde 6 ve 9 lvllar endarg atamasın" yorumu aklıma geldi ve yine bi gülme tuttu bak  Big Grin ( no offense )

Her türlü fikre saygım sonsuzdur nitekim sizin söylediğiniz orjinalinde olmayan özellik açıklaması gayet kabul edilebilir bir şey. Fakat yaptığınız genelleme ve ithamlar beni kahkahalara boğdu. Korkaklık demişsiniz bir kere bile saldırtma moroğu kullanmamış oyuncuyum. Menfaat demişsiniz burada herkes kendisine avantaj olacak şekilde yorum yapıyor gerek biz gerek karşı fikirdeki tüm herkes. Ego demişsiniz hiçbir oyuncuyu aşağılayacak veya kendimi üstün görecek kalıplar kullanmadım fikirlerimde. Ben de gri itemlerle başlayıp tırnaklarla kazıya kazıya bugünlere gelen emek oyuncusuyum. İnsanların stratejilerini eleştirmişsiniz isteyen adam 4. seviyenin birincisi olmak ister -ki şu an bu pozisyondayım- aylarca kalır, görevlerini yavaşça tamamlar. Zaten 11. seviyelerin isyanlarını araştırırsanız azıcık birçok üst seviye oyuncunun daha düşük seviyelerin hasretini çektiğini bilirsiniz. Ayrıca bir başka çelişki de şu ki morokların kaldırılmasını savunanların arasında da çok sayıda saldırtma kullanan oyuncular mevcut. Bu kişiler cesur ama iguaron almaya uğraşan ve bunu sadece morok kullananlar üzerinde deneyecek olan emek oyuncuları korkak öyle mi?

Beyninizi doğru bir şekilde kullanabilip, düşünerek eleştirmeniz dileğimle. Umarım bir an önce anket sonuçlanıp gerekli düzenlemeler gerçekleşir. Saygı ve sevgiler.

Cvp: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - YozgatliWolf - 05-01-2019

Kesinlikle o kadar efril kasıp emek verenlerin emeğine yazık oluyor. Bu zamana kadar böyle birşey olmasa o insanlarda efril biriktireceğiz, şehir onurunu yükselteceğiz diye uğraşmazlardı. Emeklere yazık etmeyin derim. Teşekkürler.

Cvp: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - kral20 - 05-01-2019

Zaten şehir onuru olarak bir kısıtlama var çağırma madalyonlarında. Ek bir kısıtlama olmamalı. Kimsede mağarada iguaron attı diye şikayet etmemeli onu atmak için aylarca efril biriktirip tp almadan beklemek lazım. O kadar süre bekleyenlerin hakkı,  belli bir emek karşılığında alıyor sonuç olarak o madalyonu. Bence eski haline dönmeli.

Cvp: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - BAR0N - 05-01-2019

Oyunda degismesi-düzeltilmesi gereken onlarca şey var bi bu eksikti

Cvp: Çağırma Madalyonu ile alakalı yapılan güncelleme - Dazzy - 06-01-2019

Eskisi gibi olmalı