Dragons War Forum
MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI (/showthread.php?tid=1033)

Sayfalar: 1 2

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - burber - 01-02-2017

(01-02-2017, Saat: 22:21)BLACK-DRAGON Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2017, Saat: 22:07)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iyi ben de barbar balta istiyorum koysunlar o zaman. saatlerce meslek kasıyorum diyorsun 50 altına zaten şampiyonken item alacaksın bunu bir de size kolaylaştırsınlar daha da rahat onur kasın biz de saatlerce yaratık kesiyoruz 150a veriyoruz bir iteme.

Birincisi Önemli olan 50 altlına itemi almak değil önemli olan o itemi alacak rütbeye gelmek.
İkincisi Saatlerce yaratık kesmek saatlerce meslek kasmaktan daha karlı bi iş tartışmayalım istersen kardeş.

önemli olan o itemi 50 altına almak rütbeyi de item ve kemer için kasarsınız madem öyle rütbeye ulaşınca barbar alın da görelim. Onur kasanlara daha fazla yarar istemiyoruz sizin için çarşı geliyor bir de hala tecrübe zehri ve tecrübe azaltma sertifikası istiyorsunuz. Bizim altın kazanla yaptığımız kesim bile bazılarına dokunmuş ki kapattılar hemen ama ne hikmetse size yapılan destekler dur durak bilmiyor.

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - BuyukBaba - 02-02-2017

(01-02-2017, Saat: 22:36)RagranosFireLord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2017, Saat: 21:57)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyun pay to wine adım atmadı.. Bedelini Ödemediğin Hiç Bir şey senin değildir. Bu Rol oyununda Kimisi Emeği ile Oynar kimisi zamanını işine harcar ve emeğin bedelini ödeyerek başka artefakta sahip olur... Bunu ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. Şu an Bu etklinliklerin TEK BİR AMACI VAR.. DANIŞIKLI DÖVÜŞ ALANLARINI YOK ETMEK.. Bizler yönetim olarak oyuncuya imkan sunma ve bu imkanı oyun içerisinde kullandırarak gelişim gösterme yoluna gittik.. DANIŞIKLI DÖVÜŞTEN ceza almak yerine oyunun keyfini galibiyeti tadarak yaşayın istedik.. Sizin düşünceniz hiç bir şey yapmadan sahip olmak adına bir çabadır.. Anlayışla karşılıyoruz fakat tasvip etmiyorum... Etkinliklerimizi oyundaki eğilim doğrultusunda gerçekleştiririz.. Sizler için En iyisini saatler süren toplantılar neticesinde karara bağlıyoruz bunun bedeli 10 kelimeden oluşan bir cümle olmamalı :Smile

Keyifli oyunlar.. 

Alone.. Alwayss..

Hocam dediğinize göre emek verne insanlarında bu yaratığı altın ile alınması ve yemide altınla alınması gerek pırlanta ile değil 
Smile

ragnarosa katılıyorum.. ne saçma yaBig Grin emek dediğin para mı? ben basayım o zaman 10.000 kağıt alayım en kralını herkese tek atayım. sizin sisteminizde bu. emek dediğin oyunun içinde ki parayla olur. paranız bittiyse ufaktan birşeyler satın, dengeyi bozacak sey değil.

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - ATABEY - 02-02-2017

Ragnorosun her söylediği kelimeye katılıyorum +99999

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - Hezarfen - 02-02-2017

ejder iyi has güçlü birşeye benziyor ama yemi 1 hafta süreli ee yem bitince birşeye yaramayacak kullanılamayacak.sadece 1 hafta içinmi bukadar pırlanta isteniyor?  :huh:

Cvp: MUHTEŞEM HARİKALAR ÇARŞISI - -BraveHearT- - 02-02-2017

Her çarşı geldiğinde tekrar kullanabileceksiniz bineği