Dragons War Forum
Bakım çalışmaları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Bakım çalışmaları (/showthread.php?tid=9594)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Cvp: Bakım çalışmaları - - Thanatos - - 13-02-2019

BAKIMDAN SONRA BISEYLER DUZELDI KAYNAKLAR FELAN Smile) DUN ITIBARIYLE YENIDEN BOZULMAYA BASLADI 3 LEMIYOR BASARISIZLIKLAR  Üzgünüm NE ZAMAN DUZELCEK YANI BU OYUN 2 AYDA BI GELEN BAKIMLAMI  Sıkıldım ACIL SERVERIN IYLESMEYE IHTIYACI VAR 2 SENEDIR SOLUYORUZ HAYIR YANI BOLE DEVAM ETCEKSE VAKTIMIZI HARCAMAYALIM BIRAKALIM 24 SAATIN 18 SAATI AKTIF BI OYUNCUYUM BUNALDIM YEMIN EDERIM  Sıkıldım

Cvp: Bakım çalışmaları - OSMANLITURAN - 21-04-2019

DEGERLİ OYUN KURUCUSU BEN ÖNCELİKLE SAYGILARIMI İLETİYORUM BEN  Çiçeğim
DÖVÜŞE GİRDİĞİM ZAMAN YÜKLENMİYOR GİREMİYORUM  YÜKLENMİYOR Kucaklaş
LÜTFEN OYUNUN SORUNU GİDERİLMESİNİ İSTİYORUM SAYGILAR  Çiçeğim

Cvp: Bakım çalışmaları - Warsbim - 14-07-2019

dövüşlerde takılma oluyor yaratıklar bazen 2 kez vuruyor dövüşlerin sonlanması çok uzun sürüyor geçişler sayfayı yenilemeden düzelmiyor chat ekranında donma oluyor arkadaşlarla konuşurken bi anda chat gidiyor yazılar görünmüyor

aslında bir konu daha yazmak istiyorum yaraltı onuru olayı 10 adet 5 sw savaş alanı jetonu görevi 9 adet olunca hiçbir işe yaramıyor digerlerinin süresi bitiyor diye de vermek zorunda kalıyoruz hepsini toplayamıyoruz ama 9 taneyi versek bile bi işe yaramıyor 10 adet olmayınca onur alamıyoruz normalde 4 sw ler onur veriyor gösteriyor ama onuru siliyor 
bu nasıl bir sistem çözebilmiş degilim açıklamasını yaparsanız sevinirim  Şaşkınım

Cvp: Bakım çalışmaları - moryazma - 21-07-2019

ben de dövüş alanlarına giremiyorum kıyafetin yetersiz diyo kolluk hariç cellat takımı full, niye giremiyorum ya

Cvp: Bakım çalışmaları - EnYahsi - 13-03-2020

Oyunda müthüş lag var duaları basıp versita kasmaya çalışıyoruz lagdan ve takılmadan ötürü versitamız boşa gidiyor.

Cvp: Bakım çalışmaları - 0oEzraeLo0 - 12-04-2020

(19-11-2018, Saat: 19:12)HeLios Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir.

Keyifli oyunlar.
gelen veya giden eşyalar cantada bı sure gozukuyor sayfayı yenılemek gerekiyor. 

Cvp: Bakım çalışmaları - FailiMechul - 13-04-2020

(17-08-2018, Saat: 14:15)Admins Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Öncelikle yanlış anlaşılmalar olduğunu düşündüğüm için şuan yeni sunucuda bulunduğumuzu belirteyim, tüm taşıma işlemleri tamamlandı. Ancak altyapı değişikliği nedeniyle taşıma sonrasında çeşitli sorunlarla karşılaştık. Karşılaştığımız sorunlar "chat sunucusundaki problem" dışında giderildi. 

Eski hantal chat sisteminin yeni sunucuda stabil çalışmaması nedeniyle chat konusunda genel bir sistem değişikliliği gerekti ve güncel sistemlerden birinin entegresine başlandı. Sistem entegresi nedeniyle oluşan çeşitli sorunlar ;

- Dövüş alanları devam ederken veya sonlandırıldığında çeşitli buglar/laglar oluşması,
- Savaşlarda başlangıç/sonlandırma sorgularının veritabanından kaynaklı ağırlaşması ( chat sisteminin henüz stabil olmaması nedeniyle veritabanının kilitlenmesi ),
- Chat ekranındaki mesajların gönderme/alma işlemlerinin başarılı olmasına rağmen görüntülenmemesi ( sistemin henüz veritabanı ile tam uyumlu çalışmaması nedeniyle ).

Güncel sistemin her konuda ( uyum, performans, güvenlik vb. ) testleri devam etmekte, ortalama 3 gün içerisinde sorunun tamamen giderilmesini hedefliyoruz. Bu süre zarfında yukarıda yazan sorunlarla karşılaşmamanız için çalışacağız.

Sunucu taşıma işlemleri devam ederken bakım çalışmaları nedeniyle sizlerin mağdur olmaması için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda ne kadar hassas davransak da beklenmedik sorunlar nedeniyle oluşan mağduriyetlerin telafisi için Destek Sistemine başvurabilirsiniz. Mağduriyetinizin giderileceğinden emin olabilirsiniz. Bakım çalışmalarından dolayı destek sisteminin geri dönüş süresinde gecikmeler yaşanabilir ancak geriye dönük destek taleplerinin de incelendiğini bilmenizi isteriz. Ek olarak bu konuda yaşadığınız mağduriyetleri tek tek tüm yöneticilere bildirmek yerine, posta yoluyla tarafıma bildirebilirsiniz. Mümkün olan en kısa sürede işlemler yapılacaktır. 

- 3 günlük çalışma süresi boyunca kırılmazlık ve antitravma aktif edilmiştir.
- Ek olarak bu ay içerisinde tamamlanan güncellemeler, bakım çalışmaları nedeniyle önümüzdeki ay başında sisteme dahil edilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Keyifli oyunlar.

Rica ediyorum 3 4 5 ve 6 lvl ler için kristal mağarasına bir düzenleme lütfen (oyuncu sayısını azaltma haftada bir şart olması vsvs orası size kalmış benim aklıma bunlar geldi) 2 3 sene aynı lvl de kalmanın hiç bir manası olmuyor onur kasmak tam manasıyla azap olmaya başladı. Saygılarımla

Cvp: Bakım çalışmaları - -EREN- - 17-04-2020

(17-08-2018, Saat: 14:15)Admins Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Öncelikle yanlış anlaşılmalar olduğunu düşündüğüm için şuan yeni sunucuda bulunduğumuzu belirteyim, tüm taşıma işlemleri tamamlandı. Ancak altyapı değişikliği nedeniyle taşıma sonrasında çeşitli sorunlarla karşılaştık. Karşılaştığımız sorunlar "chat sunucusundaki problem" dışında giderildi. 

Eski hantal chat sisteminin yeni sunucuda stabil çalışmaması nedeniyle chat konusunda genel bir sistem değişikliliği gerekti ve güncel sistemlerden birinin entegresine başlandı. Sistem entegresi nedeniyle oluşan çeşitli sorunlar ;

- Dövüş alanları devam ederken veya sonlandırıldığında çeşitli buglar/laglar oluşması,
- Savaşlarda başlangıç/sonlandırma sorgularının veritabanından kaynaklı ağırlaşması ( chat sisteminin henüz stabil olmaması nedeniyle veritabanının kilitlenmesi ),
- Chat ekranındaki mesajların gönderme/alma işlemlerinin başarılı olmasına rağmen görüntülenmemesi ( sistemin henüz veritabanı ile tam uyumlu çalışmaması nedeniyle ).

Güncel sistemin her konuda ( uyum, performans, güvenlik vb. ) testleri devam etmekte, ortalama 3 gün içerisinde sorunun tamamen giderilmesini hedefliyoruz. Bu süre zarfında yukarıda yazan sorunlarla karşılaşmamanız için çalışacağız.

Sunucu taşıma işlemleri devam ederken bakım çalışmaları nedeniyle sizlerin mağdur olmaması için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda ne kadar hassas davransak da beklenmedik sorunlar nedeniyle oluşan mağduriyetlerin telafisi için Destek Sistemine başvurabilirsiniz. Mağduriyetinizin giderileceğinden emin olabilirsiniz. Bakım çalışmalarından dolayı destek sisteminin geri dönüş süresinde gecikmeler yaşanabilir ancak geriye dönük destek taleplerinin de incelendiğini bilmenizi isteriz. Ek olarak bu konuda yaşadığınız mağduriyetleri tek tek tüm yöneticilere bildirmek yerine, posta yoluyla tarafıma bildirebilirsiniz. Mümkün olan en kısa sürede işlemler yapılacaktır. 

- 3 günlük çalışma süresi boyunca kırılmazlık ve antitravma aktif edilmiştir.
- Ek olarak bu ay içerisinde tamamlanan güncellemeler, bakım çalışmaları nedeniyle önümüzdeki ay başında sisteme dahil edilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Keyifli oyunlar.

Merhaba bu çalışma kapsamında birşey belirtmek isterim bulima kentine her gidişim de sorun yaşıyorum ve oyun kitleniyor hatta bilgisayarı komple etkiliyor buna da bir çözüm bulursanız sevinirim.Onun haricinde bölge de bulunan kişi sayısını görmek için yenileme yaptığımız da aktif oyuncuları tam anlamıyla göstermiyor.

Cvp: Bakım çalışmaları - lostinhell - 08-06-2020

(25-11-2018, Saat: 07:24)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: - Savaştan sonra para ve karakter alanının takılı kalma sorunu giderildi.
- Savaşta kırılan nesnelerin Log sistemi tarafından kayıt altına alınması sağlandı. ( Destek sistemine başvururken ekstra ekran görüntüsü eklemenize gerek kalmayacak )
- Karakter giy-çıkar fonksiyonlarının kod yapısı güncellendi.
- Bölge geçişlerinde bineğin yemi ve çanta kapasitesinin dolu olması halinde uyarı vermeme sorunu giderildi.
- Binekten inme ve daha sonra bineği tekrar eğerleme de yaşanan takılma sorunu giderildi.
- Efekt kullanıldığında gösterim ile alakalı yaşanan takılma sorunu giderildi.
- Öldükten sonra karakterin çıplak, karakteristik özelliklerin de "-" değerlere düşüyor gibi görünme sorunu düzeltildi.
- Sancakların sistemi güncellendi ve yok olma sorunu giderildi. ( Sancak nesnesine sahip olmayanlar Infected'e posta yoluyla ulaşabilir )
- Uzun süre oyuna giriş yapmayan oyuncuların sistem kaynaklarını tüketmemesi için sistem tarafında  otomatik "inaktif" olarak belirlenmesi sağlandı.
- Oyuna uzun süre giriş yapmayan oyunculara otomatik E-Mail gönderme düzenlemesi yapıldı.
- Tüm bunların yanında yedekler alındı ve sistem kodlarında kod temizliği yapılarak arayüz çeşitli alanlarda optimize edildi.

2 gun once savastan cıkamama sorunu yuzunden 1 saatlık efekle 25 dk kesım yapabıldım ve destege bunu soylemem ramen o saatlerde calsıma yok dendı telafısı yapılmaz dendı o kadar emek caba vermemıze ramen destek ekıbındekı arkadasların otomatıklesen cevaplarından bıktık artık her soruya aynı yanıt ıle donus yapılıyor arada bır cevapların yerını degıstırsınlerde makıne ıle konustugumuzu dusunmeyelım ıyı oyunlar

Cvp: Bakım çalışmaları - JAWA - 17-07-2020

(19-11-2018, Saat: 19:04)Admins Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir.

Keyifli oyunlar.

Selam aleyküm oyunda PC de bitki keserken enerji patlamasi oluyo yarım saatlik ama telden girdiğimizde o yapboz cikmiyo e(patlamasi yada yorgunluk ) bu özelliği telefondan görenlerde kullana bilse güzel olurdu ben genelde telden giriyorum