Dragons War Forum
En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. (/showthread.php?tid=1084)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - DEKA - 10-02-2017

Bu olayda boylesine yarida kaldi ic bilinmedi kim ne kazandi ne kazanmadi))1000 tanenin zamanini uzatdiniz 2000 tane bosa gitdi)))Her olayda oldugu gibi adminlerin daha duzgun bilgi vermemesi ve yaxudda mentorlari bu barede bilgilendirmemeleri olayi yarida birakti)))

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Deva Path - 11-02-2017

Öncelikle hepinize kolay gelsin arkadaşlar.. Ben bu etkinlik kadar rahatsız edici olmasa da oyunun en rahatsız adamı. Bunları yazma sebebim yaptığınız etkinliğin oyuncuları oyundan soğutmasıdır.. Böyle bir etkinlik çıkardığınızda '' Şeara istiyor, buyrun meslek erbabları'' deyip oyuncuları koyuna çevirmek yerine belkide doğruyu yazıp oyunculardan destek beklemeliydiniz. Sizi de anlıyorum, sonuçta önemli olan insanları oyun delisi zombilere çevirip,oyuna bağımlı yapmak ve bu şekilde para kazanmak. Elbette her etkinlik bunun kadar gereksiz olucak diye bir kural yok. Örneğin; Goblin etkinliğine katılmasam da birçok kişi beğenmiş. Duyduğum kadarıyla... En nihayetinde oyuncularınızı ''gerçekten'' düşünün. Pırlantayla bağımlı ederiz sistemiyle yaklaşacaksanız uzun süre yapacağınız etkinlik üzerinde +/- lerini düşünün.

İyi oyunlar...

''Deva''

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - MF6137 - 11-02-2017

şu lag sorununu çözün ya 1 kaynak için 10 dakikadır bekliyorum saat 6 dan veri topluyorum işimdi saat 15:12 ve 10 15 dkdır 1 kaynak için bekliyorum .Lütfen çözüm bulun  :huh: :huh: :huh:

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - LUAN - 11-02-2017

21:05 Admin: Değerli Savaşçılar! Meslek Erbabları etkinliğinin 2. aşaması 1 gün uzatıldı. 3. aşamada benzer şekilde 2 gün sürecektir. 2. aşama 12 Şubat 23:59'a kadar devam edecektir. Keyifli oyunlar dileriz.

Zamanında size oyuncular tarafından yazıldı foruma o zaman neredeydiniz.Adminlerden kimse çıkıp değerlendiriceğiz bile yazmadı.Bunu zamanında yazıcaktınız insanlar vazgeçmeden önce gilişi güzel etkinlik yapıyorsunuz düşünmeden etkinlik yaparım kafama göre uzatırım kafama göre kısaltırım yapıyorsunuz.Soğuttuğunuz için alın bu etkinlik sizin olsun.

Keyifli oyunlar için sağolun.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - YEK - 12-02-2017

An itibari ile toplanan kaynaklar sayaca yansımıyor.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Steve Mcmanaman - 12-02-2017

(12-02-2017, Saat: 01:14)YEK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: An itibari ile toplanan kaynaklar sayaca yansımıyor.

aynen sayaç artmıyor

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - DEKA - 14-02-2017

Admin arkadaslar simdi ne olacakdir?Bir kac gundur bazi olkelerden sizin oyuna giremiyorduk...Kaynak falanda toplayamadik...Simdi ne olacak bu islerin sonu?

(11-02-2017, Saat: 22:10)Jovos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 21:05 Admin: Değerli Savaşçılar! Meslek Erbabları etkinliğinin 2. aşaması 1 gün uzatıldı. 3. aşamada benzer şekilde 2 gün sürecektir. 2. aşama 12 Şubat 23:59'a kadar devam edecektir. Keyifli oyunlar dileriz.

Zamanında size oyuncular tarafından yazıldı foruma o zaman neredeydiniz.Adminlerden kimse çıkıp değerlendiriceğiz bile yazmadı.Bunu zamanında yazıcaktınız insanlar vazgeçmeden önce gilişi güzel etkinlik yapıyorsunuz düşünmeden etkinlik yaparım kafama göre uzatırım kafama göre kısaltırım yapıyorsunuz.Soğuttuğunuz için alın bu etkinlik sizin olsun.

Keyifli oyunlar için sağolun.

Tamamen desteliyorum seni))Bunu insanlari sogutmadan once etmek lazim idi))Ben birinci asamani etdim 2ci asamani yapmadim amma onun 2 gun davam edeceyini bilseydim yapardim)))

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - DEKA - 17-02-2017

Bu olayida boylesine sessizlikle kapattilar)))Hic kimseninde ruhu bile incimedi)))