![]() |
Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! (/showthread.php?tid=18389) |
Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - Smaug - 28-12-2020 Cesur savaşçılar ! Güzel savaşçılar ! Koca Bir yılın daha sonuna geliyoruz ! Bu soğuk kış rüzgarında noel baba ve kardan kız feo'nun en popüleri aramaktadır!... noel baba ve kardan kız bu arayışlarında yardım etmeniz gerekmektedir. Uzun zamandır beklenen yeni yıl yaklaşıyor ve gelecek yılın popüleri olma şansınız var! ![]() Kadınlar
isabel 350 Eldiven ile Kadınların 1.si olmuştur. 166 oy ile 2.
Lilith 293 Eldiven ile Kadınların 2.si olmuştur. 185 oy ile 1.Shiro 221 Eldiven ile Kadınların 3.sü olmuştur. 89 oy ile 3. Tüm oyunculara ödül yolunda bol şans dileriz!
Not: Oylama sonunda multi hesaplar kontrol edilecek ve oylar geçersiz sayılacaktır.31 Aralık 21:00 da sona erecektir.
Cvp: Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - Kurmay - 28-12-2020 Lilith e oyumu verdim çünkü ben güzel kızdan anlıyorum Cvp: Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - ruin - 28-12-2020 isabele verdim çünki neden olmasın Cvp: Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - Kuro - 28-12-2020 Oyumu Shiro'ya verdim çünkü adamdır. Cvp: Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - LEON - 28-12-2020 Lilith Cvp: Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - Skayles - 28-12-2020 (28-12-2020, Saat: 22:20)Smaug Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cesur savaşçılar ! Güzel savaşçılar ! Koca Bir yılın daha sonuna geliyoruz ! Bu soğuk kış rüzgarında noel baba ve kardan kız feo'nun en popüleri aramaktadır!... noel baba ve kardan kız bu arayışlarında yardım etmeniz gerekmektedir. Uzun zamandır beklenen yeni yıl yaklaşıyor ve gelecek yılın popüleri olma şansınız var!Lilith farkı denen birşey var. Lilith diyorum ![]() Cvp: Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - Hilmi Kadir - 28-12-2020 (28-12-2020, Saat: 23:02)Skayles Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28-12-2020, Saat: 22:20)Smaug Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cesur savaşçılar ! Güzel savaşçılar ! Koca Bir yılın daha sonuna geliyoruz ! Bu soğuk kış rüzgarında noel baba ve kardan kız feo'nun en popüleri aramaktadır!... noel baba ve kardan kız bu arayışlarında yardım etmeniz gerekmektedir. Uzun zamandır beklenen yeni yıl yaklaşıyor ve gelecek yılın popüleri olma şansınız var!Lilith farkı denen birşey var. Lilith diyorum (28-12-2020, Saat: 23:08)Hilmi Kadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28-12-2020, Saat: 23:02)Skayles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lilith farkı denen birşey var. Lilith diyorum oyumu isabele veriyorum BÜYÜK HİLMİ İSABELİ SEVDİ ![]() ![]() Cvp: Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - Vigor V - 28-12-2020 (28-12-2020, Saat: 22:20)Smaug Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cesur savaşçılar ! Güzel savaşçılar ! Koca Bir yılın daha sonuna geliyoruz ! Bu soğuk kış rüzgarında noel baba ve kardan kız feo'nun en popüleri aramaktadır!... noel baba ve kardan kız bu arayışlarında yardım etmeniz gerekmektedir. Uzun zamandır beklenen yeni yıl yaklaşıyor ve gelecek yılın popüleri olma şansınız var! İsabel ![]() Cvp: Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - Thena - 28-12-2020 (28-12-2020, Saat: 22:20)Smaug Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cesur savaşçılar ! Güzel savaşçılar ! Koca Bir yılın daha sonuna geliyoruz ! Bu soğuk kış rüzgarında noel baba ve kardan kız feo'nun en popüleri aramaktadır!... noel baba ve kardan kız bu arayışlarında yardım etmeniz gerekmektedir. Uzun zamandır beklenen yeni yıl yaklaşıyor ve gelecek yılın popüleri olma şansınız var! Lilith'e verdim çünkü MAŞALLAH Nazar duası بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ Cvp: Kardan Kız Feo'nun En Popüler Kadınını Oyuncuların Seçimine Bıraktı! - Radoghir - 28-12-2020 oyum isabelindir ![]() |