Dragons War Forum
Haftasonu alınan tecrübenin artması - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Haftasonu alınan tecrübenin artması (/showthread.php?tid=11958)

Sayfalar: 1 2

Haftasonu alınan tecrübenin artması - Zarathustra - 27-07-2019

Geçen hafta olduğu gibi bu haftasonu da tecrübeler arttırılmış girdiği pardon gördüğüm kadarıyla:

https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=36981105&stat=1&server_id=1

Anlıyorum özellikle büyücüler hariç 6 level ve üstü ciddi tp sıkıntıları yaşıyor ve bu yüzden bu uygulamaya gittiniz ancak herkesin kendine göre kafasında belirlediği bir karakter geliştirme programı var. Bir üst levela geçmeden önce rütbe vs gibi eksiklerini tamamlamak isteyen ve fazla tp sıkıntısı yaşayan oyuncular da var evet biz hala buradayız.

Herkesi otomatikmen fazla tp almaya zorlamak yerine şeara ya da ejderhaya 2 gün süreli tecrübe iksiri benzeri bir effekt konulsa ve isteyen gidip alsa daha mantıklı olmaz mı? Bu yolla herkes tatmin olmuş olur. Umarım adminlerimiz ilgi gösterir, kolay gelsin.

Cvp: Haftasonu alınan tecrübenin artması - Antijen - 27-07-2019

(27-07-2019, Saat: 01:52)Zarathustra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen hafta olduğu gibi bu haftasonu da tecrübeler arttırılmış girdiği pardon gördüğüm kadarıyla:

Anlıyorum özellikle büyücüler hariç 6 level ve üstü ciddi tp sıkıntıları yaşıyor ve bu yüzden bu uygulamaya gittiniz ancak herkesin kendine göre kafasında belirlediği bir karakter geliştirme programı var. Bir üst levela geçmeden önce rütbe vs gibi eksiklerini tamamlamak isteyen ve fazla tp sıkıntısı yaşayan oyuncular da var evet biz hala buradayız.

Herkesi otomatikmen fazla tp almaya zorlamak yerine şeara ya da ejderhaya 2 gün süreli tecrübe iksiri benzeri bir effekt konulsa ve isteyen gidip alsa daha mantıklı olmaz mı? Bu yolla herkes tatmin olmuş olur. Umarım adminlerimiz ilgi gösterir, kolay gelsin.

Dün gece gelecegını bende bılmıyordum versıdamı tum efektlerımi bastım ve kesime geçtim 15 dakıka sonra tp yı gorunce tum efektler ı yarıda bırakıp bitki toplamaya başladım buna bır cozum gerekıyor tp almak isteyen var istemeyen var ve haftasonu pvp benım ııcn tek onur alma durumu oradada tp artışı var nasıl girip savaşayım Üzgünüm

Cvp: Haftasonu alınan tecrübenin artması - A K U - 27-07-2019

(27-07-2019, Saat: 01:52)Zarathustra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen hafta olduğu gibi bu haftasonu da tecrübeler arttırılmış girdiği pardon gördüğüm kadarıyla:

Herkesi otomatikmen fazla tp almaya zorlamak yerine şeara ya da ejderhaya 2 gün süreli tecrübe iksiri benzeri bir effekt konulsa ve isteyen gidip alsa daha mantıklı olmaz mı? Bu yolla herkes tatmin olmuş olur. Umarım adminlerimiz ilgi gösterir, kolay gelsin.

Katılıyorum bazı insanlar hafta içi kesim yapamadıkları için hafta sonu kesim yapıyor olabilir şimdi de tp sorunuyla karşılaşacaklar. Tp artırma çalışması çok daha güzel yapılabilirdi. Hafta sonunu insanlardan almak çok mantıklı olmadı.

Cvp: Haftasonu alınan tecrübenin artması - -ENSTAR59- - 27-07-2019

Biz tecrübe kasmak isteyen oyuncular böyle bir düzenleme için aylarca ticket attık adminlere yazdık forum açtık. Sonunda haftasonları tpleri açtılar ve bence gayet mantıklı pvp lerin tpleri azaltılabilir tek sorun bu bence , ama bırakında 2gün tecrübemizi kasalım.Diğer 5gündede siz kesiminizi yapın

Cvp: Haftasonu alınan tecrübenin artması - Zarathustra - 27-07-2019

(27-07-2019, Saat: 19:10)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz tecrübe kasmak isteyen oyuncular böyle bir düzenleme için aylarca ticket attık adminlere yazdık forum açtık. Sonunda haftasonları tpleri açtılar ve bence gayet mantıklı pvp lerin tpleri azaltılabilir tek sorun bu bence , ama bırakında 2gün tecrübemizi kasalım.Diğer 5gündede siz kesiminizi yapın

Fazlasıyla bencil yaklaşmışsınız, ben yukarda ejdere effekt konulsun isteyen alsın tp sini kassın dedim ve gayet makul bence. Bu şekilde isteyen tp sini kasar isteyen aşırı tp den uzak kalmış olur. Herhangi bir zaman aralığına kısıtlanmak zorunda değil kimse özellikle dövüş alanları vs haftasonu dönerken ekstrem tp ler almak istemiyoruz.

Cvp: Haftasonu alınan tecrübenin artması - A K U - 27-07-2019

(27-07-2019, Saat: 19:10)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz tecrübe kasmak isteyen oyuncular böyle bir düzenleme için aylarca ticket attık adminlere yazdık forum açtık. Sonunda haftasonları tpleri açtılar ve bence gayet mantıklı pvp lerin tpleri azaltılabilir tek sorun bu bence , ama bırakında 2gün tecrübemizi kasalım.Diğer 5gündede siz kesiminizi yapın

Ben de tpnin artırılmasına karşı değilim yanlış anlaşılmasın her gün belli saatlerde açılsa tp o saatlerde kesim yapmam olur biter ama koca hafta sonu oyunda boş boş dolanıyorum bu da beni mağdur ediyor.

Cvp: Haftasonu alınan tecrübenin artması - -ENSTAR59- - 27-07-2019

Evet ejderden felan alınan bir efekt mantıklı olabilir

Cvp: Haftasonu alınan tecrübenin artması - kral20 - 28-07-2019

Arkadaşlar çoğunluk tecrübe istedi diye getirildi böyle bir etkinlik. Herkesi memnun etmek imkansızdır tabi ancak şunu unutuyorsunuz tecrübeler eski haline getiriliyor ekstra tecrübe koyulmuyor level alınsın diye.Bundan kısa bir zaman önce tecrübeler 7 gün 24 saat bu şekildeydi ve şuanki etkinlik haftada 2 gün diğer 5 gün gene çok kısık halde tecrübe heykeliyle 0 tecrübe veriyor yaratıkların bir kısmı. Yani herkesin bir amacı proğramı var ancak hiç tecrübe kısılmasaydı ne olacaktı ?

Cvp: Haftasonu alınan tecrübenin artması - Zarathustra - 28-07-2019

(28-07-2019, Saat: 06:06)kral20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar çoğunluk tecrübe istedi diye getirildi böyle bir etkinlik. Herkesi memnun etmek imkansızdır tabi ancak şunu unutuyorsunuz tecrübeler eski haline getiriliyor ekstra tecrübe koyulmuyor level alınsın diye.Bundan kısa bir zaman önce tecrübeler 7 gün 24 saat bu şekildeydi ve şuanki etkinlik haftada 2 gün diğer 5 gün gene çok kısık halde tecrübe heykeliyle 0 tecrübe veriyor yaratıkların bir kısmı. Yani herkesin bir amacı proğramı var ancak hiç tecrübe kısılmasaydı ne olacaktı ?

Öncelikle bundan bi süre önce tecrübeler bu halde felan değildi şu anki tp ler eski tp lerin (birkaç ay öncesinde tecrübeler düşürülmeden evvelki durumdan bahsediyorum) yaklaşık 2 katı kadar. Herkesi memnun etmek gayet kolay yukarda bahsettiğimiz yolla, herhangi bir açık noktası olduğunu sanmıyorum

Cvp: Haftasonu alınan tecrübenin artması - Benjamin Linus - 28-07-2019

Herkesi otomatikmen fazla tp almaya zorlamak yerine şeara ya da ejderhaya 2 gün süreli tecrübe iksiri benzeri bir effekt konulsa ve isteyen gidip alsa daha mantıklı olmaz mı? Bu yolla herkes tatmin olmuş olur. Umarım adminlerimiz ilgi gösterir, kolay gelsin.
En güzel yol bu gibi gözüküyor haftasonu boş geçmeye başladı bişey yapamıyoruz.Ne kadar yazsakta boş gibi gözüküyor Smile Online sayısı düşüyor farkındalardır diye düşünüyorum