Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
PitchDark arkadaşımdan 150a borç aldım aynı şekilde ödenecektir.
prv[RedLancelot] Alınan Nesne: Gerçeklik Kristalleri 4500 Adet aynı şekilde geri verilecektir. süreç içinde toplanamazsa tane 2g olarak anlaşılmıştır
01:59 Savaşçı manwes [15] Alışveriş daveti yollandı. 01:59 Vergi: 11 85 01:59 Verilen Nesne: Köklü Orman Muhafızı Kalbi , Şaman Kurtadam Çenesi verdiğim kaynakları aynı şekilde alacağım, para veya benzeri şeyler atarsa takas için kabul etmem söyliyim tşk iyi forumlar
01:00 P r i m a x » emirhanyd : 01:00 Posta İtibarlı Savaşçı emirhanyd [9] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 40 83 35 40 altın tarafım tarafından alındı, 40 altın olarak geri ödenecek
Katill'den Gizemli yıkım zırh aldım 325 altına 300 altının verdim 25 altın vereceğim
Muhwincik arkadasimdan 1500 adet billur mersin baligi alinmistir (tanesi 10 g hesaplanmistir toplam 150 altin odenicektir )
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]ImAtHell'den 500 güzelavratotu aldım. Karışım yapıp geri vereceğim.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]17:23 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Alınan Nesne: Güzelavrat Otu 500 Adet[/font]
Jayalvarrez arkadaşımdan 150 altın borç almış bulunmaktayım, en kısa süre zarfında ödeyeceğim
Madlen Baba dan barbar gögüs zırhı 15 günlüğüne borç alıyorum 15 gün içinde borçumu ödeyeceğim.
darly den 150 a borç aldım