Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
20:37 Savaşçı FatihMehmet [3] Alışveriş daveti yollandı. 20:37 Vergi: 16 47 20:37 Verilen Nesne: İng Kasırga Sihirli Taşı , Gar Kasırga Sihirli Taşı , Geb Kasırga Sihirli Taşı , Bial Kasırga Sihirli Taşı Toplamda 51 altın en kısa sürede ödeyecektir.
Architect95 den 50 altın 50 gümüş posta ile borç aldım en yakın zamanda ödeyeceğim
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]00:21 Savaşçı -I Democracy I- [15] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]00:21 Vergi: 5 46[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]00:21 Verilen Nesne: Rutyan 250 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]00:21 Alınan Para: 31 [/font] çevirp verecek
Sevgili karım(Hatice) yine haracını kesmiştir.
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][b]_ORMANIA_ [8][/b][/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] ' ablamdan [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:07 Savaşçı _ORMANIA_ [8] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:09 Verilen para: 2000[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:09 Vergi: 12 95 59[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:09 Verilen Nesne: Yıkım Omuzlukları[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:09 Alınan Nesne: Büyücü Silah Sertifikası [/font] https://dwar.gen.tr/artifact_info.php?ar...d=45325861 bu kollukta alışverişe dahildir üzerinde büyü olduğu için teslimat yapamadım büyüyü kaldırıp teslimatı gerçekleştireceğim.
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] Savaşçı Peridotaka [6] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:05 Vergi: 1[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:05 Alınan Para: 150 [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]150 altın borç aldım en kısa sürede ödeyeceğim [/font]
A T T I L A 5 mor trol kitabı alındı aynı şekilde verilecek geri
baikadan yt mal'lı balta 1200e anlaşılmıştır , 1050 verdim kalanı vericem.
hayalıtexas 150 borç alındı
-SnowFlake- den 90a borç aldım ilk kar tanesi ne zaman düşerse bizim evin önüne o zaman öderim