Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
kethüda ya 50 pır kartı borç verilmiştir
D A L M O R E,Ozymandias,Erbek Beyn,Mandallorian,bloodymary1 arkadaşlara takas için malzeme verdim takas aşaması bitince senetleri geri alınacaktır
Justicee e 3 altın borç verdim
hybrisden 15a alındı
WHO AM I adlı arkadaşım 155 7 lvl kk balta elementi ve 1 adet 7 lvl balta taşı siparişi verdi toplam 300 a anlaşılmıştır 120 a posta ile gönderdi teslim ettikçe kalanı ödeyecek taş postalandı
_SLaughTer_ 100altın verdim
22:50 Posta Tarkin [15] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 152 8 44
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]17:20 Savaşçı FaTaLiTy [15] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]17:20 Vergi: 65 74[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]17:20 Verilen Nesne: İblis Pençesi 2100 Adet, Amber Taşı 2100 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]işlenebilir taş olarak dönüştürülmesi için verilmiştir[/font]
Frankcastle arkadaşıma 50 altın borç verilmiştir .
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i]11:21 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Savaşçı Buggy [15] Alışveriş daveti yollandı.[/font][/i][/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Vergi: 1[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]11:24 Alınan Nesne: Ölü Savaşçının Kafatası 1000 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]buggy nickli oyunudan 1000 kafatası alındı en kısa sürede parası verilecek [/font]