Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
cagi arkadaşıma 2 adet çıkın açması için 60 altın verdim.
Nafnaf 1800 ad Çizgili Melek balığı verilmiştir dönüşüm için , geri alınacaktır
O Z G U R 500 ad Çizgili Melek balığı verilmiştir dönüşüm için , geri alınacaktır
20:13 Alınan Para: 15 llllllll (8 adet küçük L) isimli oyuncudan 15 altın borç alınmıştır en kısa zamanda ödenecektir. YETKİLİLERİN DİKKATİNE....
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]17:54 Verilen para: 150[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]17:54 Vergi: 2 7 44[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]JAHR NİCKLİ OYUNCUYA 150 ALTIN BORÇ VERİLMİŞTİR. AZAMİ SÜRE AŞILMADAN TEKRAR GÖNDERECEKTİR.[/font]
fearless nickli arkadaşımdan 75a borç aldım en kısa sürede ödenecektir.
-ArchT- adlı oyuncudan 18 ışıkdar aldım geri vereceğim
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]00:16 Savaşçı Adba [7] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]00:16 Vergi: 44 53[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]00:16 Verilen Nesne: Kömür Rengi Turna Balığı 2000 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]çevrilmesi için verilmiştir.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Alınan Para: 100[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:51 Alınan Nesne: Güç Tılsımının Üçüncü Parçası , Güç Tılsımının Dördüncü Parçası , Güç Tılsımının İlk Parçası , Güç Tılsımının İkinci Parçası, Güç Tılsımının Beşinci Parçası[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Onbasiputinden bırç alınmıştır [/font]
B E R K arkadasimdan 150 altin alinmistir