Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Kvasir'e mürekkebe cevirmesi icin [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Kato[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 400 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif], [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Işıklı Balık[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 200 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif], [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Dikenli Balık[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 700 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif], [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Mavi Pullu Balık[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 200 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]verilmistir.[/font]
23:37 Savaşçı DaryL [15] Alışveriş daveti yollandı. [i]23:37 Verilen para: 100 23:37 Vergi: 1 56 25[/i] [i]daryl isimli şahsiyete krof itibarı dolasıyla ağır yıkımları silmesi için tomar parası verdim[/i] [i] 200 a verdim toplam[/i]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Konu: Konu yok Kimden: F9Devil [4] borç[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Postanın Miktarı: 150[/font] borç alınmıştır [/font]
karal dan 150 tp 900 adet mürekkep aldım 70a posta ile attım kalan parayı en kısa zaman da atıcam 110a
Teamsahh isimli kullanıcıya 10 adet kaos ved iksiri verilmiştir 5 altın ödedi 40 altın daha borç olarak ödeyecek.
-Moskova- nickli abimden 50 pır kartı borç aldım en kısa zamanda geri ödeyeceğim
334 ejderha kanı ve 1014 büyülü diş verilmiştir sansar salvoya posta yoluya, çevirince verecektir
ebk arkadasimdan 1500 tane billur mersin baligi alindi (tanesi 11 gden ) toplam 165 altin ediyo 15 altin nakit olarak verildi geri kalan 150 altinda odenecektir
II FreeozY'den 400 altına Öfke Kollukları aldım karşılıgında fotograftakileri verdim 85 altın daha borcum var ödeyeceğim
elrond adlı oyuncuya bir miktar ücret ve çıkın ücretleri karşılığı kendisinin açamadığı kaçakçı çıkınları aldırılmıştır içinden çıkan ürünleri tarafıma verecektir.