Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
- J Ö N T Ü R K - arkadaşıma 20 ışıkdar ödünç verdim aynı şekilde geri verecek 20:09 Posta - J Ö N T Ü R K - [15] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 32 25
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]19:53 Savaşçı Fallen [12] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]19:53 Verilen para: 150[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]19:53 Vergi: 2 7 44[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]borç verilmiştir [/font]
House Baratheon hanlık kasasından 150 altın alınmıştır en kısa sürede geri koyulacak
Jineps ten 50a borç alınmıştır en kısa sürede ödenecektir
Han kasasından 150a borç aldım
KILIÇARSLAN adlı kullancıdan 3500 tane lotus ve 3500 tane anemon çiçeği alınmıştır kaynaklar karışıma dönüştürülüp aynı şekilde verilecektir
-HighVoltage- arkadaşıma hayran görevim için balık ve büyülü diş gönderiyorum O da üretip bana yolluyor.
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Harun2121[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verilen para: 100[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]19:56 Vergi: 1 56 25[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]100 a verilmiştir 1 ay içinde odeyecektir[/font]
- A M O N-R A - arkadaşa 120 a borç verilmiştir
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]19:20 Savaşçı Kayn [6] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]19:22 Vergi: 5 86 80[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]19:22 Verilen Nesne: Öfkeli Göz 332 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Ödünç olarak verildi. Vergisiyle birlikte geri alınacaktır.[/font]