Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Posta Mersinli1977 [12] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 19 43 500 adet ejderha kanı gönderildi toz yapıp geri gönderecek
Týr [15] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 19 43 500 adet ejderha kanı gönderdim toz yapıp geri verecek.
kvasir e [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verilen Nesne: [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Kato[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 1400 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif], [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Işıklı Balık[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 1520 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]çevirmesi için verilmiştir. çevirince geri verecektir[/font]
Saruman adlı oyuncuya 491 adet elt giambir tohumu karışım yapılması için verilmiştir. karışım yaptıktan sonra geri gönderilecek.
-snowflake-'den 100 altın alındı
kılıçarslana 2800 taş veriyorum toz yapması için
Posta BaCii [13] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 30 92 1000 ejderha kanı göderilmiştir toz yapıp geri alacağım saygılar.
Posta Sylvictus [10] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 19 43 500 ejderha kanı gönderdim toz olarak geri verecektir saygılar.
Savaşçı Daimon [14] Alışveriş daveti yollandı. [i]Verilen Nesne: İblis Pençesi 670 Adet, Ateş Taşı 670 Adet[/i] [i]işlenebilir taş olarak geri verecek saygılar.[/i]
Savaşçı manwes [15] Alışveriş daveti yollandı. [i]Verilen Nesne: İblis Pençesi 2000 Adet, Ateş Taşı 2000 Adet[/i] [i]işlenebilir taş olarak geri verecek saygılar.[/i]