Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
ameed oyuncusuna posta ile giambir karışımları gönderildi toz olarak alışveriş ile geri alınmıştır
Byoath arkadasa 27 tane yesil golge odunc verilmistir ayni sekilde alinicak
Sentinus adlı oyuncuya kartlar verilip dönüştürüp tekrar bana verecektir.
(28-04-2023, Saat: 22:38)K A I Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sentinus adlı oyuncuya kartlar verilip dönüştürüp tekrar bana verecektir.
(28-04-2023, Saat: 22:38)K A I Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sentinus adlı oyuncuya kartlar verilip dönüştürüp tekrar bana verecektir. (28-04-2023, Saat: 22:38)K A I Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sentinus adlı oyuncuya kartlar verilip dönüştürüp tekrar bana verecektir. [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:40 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verilen Nesne: Çiftçinin Küre Kartı 3 Adet, Hilecinin Dev İksiri Kartı 3 Adet, Yaşi Kartı 9 Adet, Nöbetçi Varranga Kartı 12 Adet, Ejdere Hediye 'Kristal Kömürü' Kartı 6 Adet, Koruyucu Vigor Kartı 15 Adet, NOMO Kartı 6 Adet, Kofur Kartı 3 Adet, ASPID Kartı 3 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i]21:41 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verilen Nesne: Nimfiyus'a Hediye 'Süs Balığı Esansı' Kartı 6 [b]Adet, Maybah Kartı 3 Adet, Mağara Balığı Kartı 3 Adet, Buday Kartı 3 Adet, Nimfiyus'a Hediye 'Su Küresi' Kartı 6 Adet, Max Lindr Kartı 3 Adet, İtibarlı Lord Kartı 3 Adet[/font][/b][/i][/font]
PAUL ile 2372ad alev çiçeği siparişinde anlaştık, kapora olarak 50a gönderdim toplamda 237a verilecek 10 gün içerisinde tüm bitkiler alınıp paranın tamamı ödenmiş olacak. [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]11:51 Posta PAUL [7] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 50 97 25 [/font] geriye kalan ödenecek tutar 187a
InFeRNaL den 150 altın alındı
RedLancelot'dan 150a borc alınmıstır
- BEST - den 150 altın alındı
MeBuSaN Nicki arkadaşa eski kütüphaneden takas etmesi için aşağı yukarı 150 açımlık kart vereceğim. kendisi açıp çıkan kartları bana geri verecek
InFeRNaL 150 altın aldım ödüyecem
- BEST - 150 altın aldım ödüyecem