Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Exorcism den 100a ya dev kartı alınmıştır. 70 a mübadeleden verildi.30a 3 gün içerisinde verilecektir
Valox 70 altın borç verildi en kısa sürede geri alınacaktır...
Radioactive ye 2 şer parça goblin (300gösterge) verdim karşılığında kutuları vergisi karşılığında aldırdım
Meteman07 e 2 şer parça goblin malzemelerini verip vergisi karşılığında 300 jetonluk sandıkları aldırdım[240-345 arası]
WExecutionerW 'a posta yoluyla 2 şer parça goblin malzemelerini verip karşılığında 300 jetonluk sandıkları vergisini vererekten aldırdım[240-345arası]
Mad Spawn adlı oyuncuya 110 altın gönderdim.
SAKAT31 adlı oyuncuya 150 Altın borç verdim.
hilalikoya posta yoluyla 2 şer parça goblin malzemelerini verip karşılığında 300 jetonluk sandıkları aldırdım
STeRK arkadaşıma verilmiştir [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verilen Nesne: [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Kapalı Altın Hazine Kutu[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 6 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]karşılığında alınacak [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]90 adet anemon karışımı [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]30 adet adamotu karışımı.[/font]
- ScreaMachine - adlı oyuncudan 150 altın borç alınmıştır