Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Sidious ile şifacılık karşılığı 25 altına anlaşılmıştır.
lllllllllll 100 a aldım
17:52 Mübadeleniz başarı ile oluşturuldu. Ödenen 3 1 18:03 Bya35 » Unknown9420: beceri levhası için yazdım 3+6 şeklinde 3 altın mübadeleyle verdim 6 altını 1 hafta içinde vericem
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]08:57 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Posta STeRK [7] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 40 83 35[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]1 HAFTA 10 GÜN İÇİNDE GERİ ÖDEYECEK.[/font]
Niphy nickli oyuncuya kmrşa-ole duası attım karşılığında posta ile 1 öfkeli göz verdi.
IvarBoneless kardeşimden 150a borç alındı.
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Savaşçı [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]kaan2 [7][/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verilen Nesne: Yonca Karışımı 66 Adet, Ökse Otu Karışımı 341 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Kaan2 arkadaşıma ödünç verilmiştir. aynı şekilde geri ödeyecektir.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:04 Vergi: 31 77[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]21:04 Verilen Nesne: Verdelit 800 Adet, İzelit 800 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]4000 er toz verecek BanSHe[/font]
20:51 Mübadeleniz başarı ile oluşturuldu. Ödenen 12 1 20:52 Unknown9420 » Bya35: 7 gün içinde ödersiniz kalan 8 altını 20 altına katil baltasını aldım 8 altın 1 hafta içinde vericem
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]19:47 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verilen Nesne: Fiyolen 340 Adet, Esmerat 350 Adet, Selestin 1500 Adet, Katolon 1500 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]AKAY a çevrilmesi için verilmiştir.[/font]