Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Ylzdmrc arkadaşımdan 150 altın borç aldım
[i]22:57 Savaşçı Vengeance [6] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın[/i] Alınan Para: 50 50 altın borç aldım en kısa zamanda geri verilecek.
banshe den 50a borç alındı posta ile
22:02 Verilen para: 700 22:02 Vergi: 6 8 86 22:02 Alınan Nesne: Feo Dünyası 100 Pırlanta Kartı 2 Adet BORTECINE ARKADAŞIM İLE TİCARET DEĞERİ 800 ALTINDIR. KALAN 100 ALTINI EN KISA SÜREDE GÖNDERECEĞİM.
kağan2009 arkadaşımdan 100 altın borç aldım
frashe arkadaşımdan 150 a borç alınmıştır en kısa surede gerı odenecektır
Hyeon-a isimli oyuncuya yetenek sembollü öfke kolluğu ve yetenek sembollu öfke omuzluğu veriyorum. 65 altın tanesine toplam 130 altın ödeyecek. En geç 28 gün içinde ödeme yapacak.
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verilen Nesne: [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Deve dikeni[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 1185 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif], [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Binbiryaprak Otu[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 910 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif], [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Yonca[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 1935 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif], [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Ökse Otu[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 1055 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet -Mr Akay- karıştırınca geri alacağım.[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]13:38 Vergi: 36 72[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]13:38 Verilen Nesne: Topaz Tozu 2100 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]13:38 Alınan Nesne: Feo Dünyası 50 Pırlanta Kartı[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Kalan borç 15k 60tp toz veya 150a olarak ödenecektir.[/font]
A K B E Y kardeşimden 150a borç alındı.