Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
comandante den 150a borç aldım, borç ederinde ejderhakanı taşı olarak ödenecektir.
akgn 150 altın borç aldi beriltilen kural süresince ödüycektir.
Entropi Arkadaşıma 500 adet amber taşı ve 500 adet iblis pençesi verdim karşılığında 1000 adet işlenebilir taş alacağım.
ozymandias nickli arkadaşımdan 150 a borç aldım en kısa zamanda ödeyeceğim bilginize
darth vader dan 150a aldım öderim
BLacKGhosT arkadaşıma kırmızı süreli ekarte baltalar kuzey kolluk kuzey kılıç kuzey zırh kuzey gömlek ve kzuey bor verilmiş karşılığında [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Alınan Nesne: [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Gerçeklik Kristalleri[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 91 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif], [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Sihirli Mor Mürekkep[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 65 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif], [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Sihirli Siyah Mürekkep[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] 88 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adet[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif], [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Mutlak Yıkım Madalyonu[/font] alınmıştır 24 a borç kalmıştır 1 ay içinde nakit yada 0 tp mürekkep olarak ödenecektir
Axe-man 423 topaz 390 zümrüt 36 ametist taşı verildi toz yapıp yollayacak
ozymandias 150a borç aldım
shiroyasha nickli arkadaşıma çevirmesi için verdim çevirdiği zaman geri göndericek
Agamızdan borç alınımıştır. Bi ara hallederiz [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Kimden: Darth Vader [15] [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Postanın Miktarı: 150[/font][/font]