Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Baikadan 150a alındı
--Q-TAYCI-TR-- 150 altın borç verdim elinde olunca dönücek
Posta T a l l a r [7] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 50 97 25 Borç verildi en kısa sürede geri ödeyecektir
serberius adli arkadasima 1.000 ates tasi, 1.000 iblis pençesi yolladım işlenebilir taş'a çevirmesi için 13:56 Posta serberius [9] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 29 57 13:56 Posta serberius [9] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 20 25
manwes adlı arkadaştan 100a borç alınmıştır
k l o z e t nıcklı arkadasımla 89 ısıkdar karsılıgı asagıdakı nesnler takas edılmıstır [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]:27 Verilen Nesne: İblis kombo-kübü 2 Adet, Şeytani kombo-kübü 5 Adet, Güç Tılsımının İlk Parçası 3 Adet, Güç Tılsımının Üçüncü Parçası 4 Adet, Güç Tılsımının İkinci Parçası 4 Adet, Güç Tılsımının Beşinci Parçası 4 Adet, Güç Tılsımının Dördüncü Parçası 5 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]22:27 Alınan Nesne: Işıkdar 89 Adet[/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Kimden: Darth Vader [15] [/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Postanın Miktarı: 150[/font][/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Borç alınmıştır. Nasipte varsa öderiz. [/font][/font]
Raks nickli ittifak arkadaıma 542 ADET ATEŞ TASI VERDİM İŞLENEBİLİR TAŞ YAPACAK
(01-10-2023, Saat: 20:18)BECOOL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Raks nickli ittifak arkadaıma 542 ADET ATEŞ TASI VERDİM İŞLENEBİLİR TAŞ YAPACAK
exorcism'den 150 altın alındı
Merto1'den 150 altın borç aldım geri ödeyeceğim kardeşime